Kayseri ve Antalya'dan Transfer Edilebilecek Futbolcular

Emrah Başsan, Okay Yokuşlu olabilir.Sinan Bolat yeteneksiz olduğunu ispatladı.

Aydın ile sözleşme uzatmak hele o triplerinden sonra son yıllarda yapılmış en saçma şeylerden biriydi. Dediğin konusunda da haklısın elde kanat diyebileceğimiz tek isim bile yok yerli olarak.

Olcan'da çok tuttuğum bir isim değil buraya gelirse şut ve pas tercihleri çok tepki çekebilir bu kafa ile giderse ama maalesef mecburuz. Çolak'ın da seneye son şansı. Patlama yaptı, yaptı. Yoksa gider Anadolu'ya.

Lucescu gelirse bence Emre Çolak bu atılımı yapabilir.

Yani ona düştü buna olmaz diyerek bu sezon bir yere varılamayacağını gördük.Geçen sezon kimseyi almadık.Maçı kurtarmak adına kaç defa Yekta ya da Ceyhun oyuna girdi.Hamle gücümüz yok.İlla ki birileri alınmalı.

Olcan'ı da ben şutu olsun pası olsun fizik gücü olsun beğeniyorum.Bugün Henrique'e attırdığı golde de soğukkanlığını konuşturdu.

Lucescu gelirse çok acayip şeyler olur orası ayrı

Ömer Bayram,Engin Bekdemir,Okay Yokuslu Kayseri'den,Emrah Başsan Antalya'dan alınmalı.

Böyle bir mantık yok

Var malesef :)

Hic gordunmu buyuk takimlarin (Avrupa da) kume dusen takimlardan oyuncu aldiklarini? Ben bunu sadece Turkiye de ve ozellikle Adnan Sezgin doneminde Galatasaray da gordum, hepsi de fos cikti. Sana karsi degil yanlis anlama ama buyuk takimsan iyi takimlardan oyuncu alirsin, ha ama kume dusen takimda 1-2 genc yetenek vardir onlari kapabilirsin ama yinede dedigim dogrudur..

semih şentürkü en başa yazaydında kalanını okumasaydık ömrümden 15-20 sn çaldın

Yani ona düştü buna olmaz diyerek bu sezon bir yere varılamayacağını gördük.Geçen sezon kimseyi almadık.Maçı kurtarmak adına kaç defa Yekta ya da Ceyhun oyuna girdi.Hamle gücümüz yok.İlla ki birileri alınmalı.

Olcan'ı da ben şutu olsun pası olsun fizik gücü olsun beğeniyorum.Bugün Henrique'e attırdığı golde de soğukkanlığını konuşturdu.

Lucescu gelirse çok acayip şeyler olur orası ayrı

Katılıyorum Lucescu o tarz adamlardan çok iyi verim alabilen bir teknik adam.

Aklı selim bir teknik direktör zaten Yekta-Ceyhun gibi oyuncuların bir sezon da en fazla toplam 3-4 maç o da Türkiye Kupası veya zaman geçirmek için bazı lig maçlarında oyuna girmesi gerektiğini bilir.

Mancini nerede ise Ceyhun'u Chelsea maçında oynatacaktı.

Futbol da fizik güç, yetenek, denge ve dikine gidebilecek şekilde çabukluk çok önemli artık. O tarz adamları da takıma katarsak ısıran bir takım olabiliriz tekrar.

Alacaksın 3'e 5'e bakmadan

Gökhan Töre

Olcan Adın

Emrah Başsan

gibi bu tanıma uyan oyuncuları.

Var malesef :)

Hic gordunmu buyuk takimlarin (Avrupa da) kume dusen takimlardan oyuncu aldiklarini? Ben bunu sadece Turkiye de ve ozellikle Adnan Sezgin doneminde Galatasaray da gordum, hepsi de fos cikti. Sana karsi degil yanlis anlama ama buyuk takimsan iyi takimlardan oyuncu alirsin, ha ama kume dusen takimda 1-2 genc yetenek vardir onlari kapabilirsin ama yinede dedigim dogrudur..

Bu adamları geçen sene de alabilirdin.O zaman bir problem olmayacak mıydı yani.Adnan Sezgin'in yaptığı transferler Salih Dursun kıvamında gelmeden işe yaramayacağı belli olan oyunculardı.

Antalya'nın kime düşmesi ile Emrah Başsan'ın alakası ya da 30 tane TD değiştiren Kayseri ile Cüneyt Köz'ün bu konuda mesuliyeti yok.Avrupa takımı dediğin takımların liginde illede şu ırktan oyuncu oynatmak zorundasın yedekte yabancı kullanamazsın gibi kurallar yok.Buna rağmen adel taraab hemen transfer oldu ya da mitroglu olacak misalen

Dolandiricilardan oyuncu alinmamali.

I am the one who knocks!

Bu adamları geçen sene de alabilirdin.O zaman bir problem olmayacak mıydı yani.Adnan Sezgin'in yaptığı transferler Salih Dursun kıvamında gelmeden işe yaramayacağı belli olan oyunculardı.

Antalya'nın kime düşmesi ile Emrah Başsan'ın alakası ya da 30 tane TD değiştiren Kayseri ile Cüneyt Köz'ün bu konuda mesuliyeti yok.Avrupa takımı dediğin takımların liginde illede şu ırktan oyuncu oynatmak zorundasın yedekte yabancı kullanamazsın gibi kurallar yok.Buna rağmen adel taraab hemen transfer oldu ya da mitroglu olacak misalen

Tamam benim dedigime geliyorsun, bende diyorum iste aralarinda 1-2-3 iyi genc oyuncu olabilir, bunlari da aliriz sorun yok, ama kume dusen takimlarda 10 tane iyi oyuncu sayamazsin, bunlarin hepsi bi anda yeteneksiz olmadi ya kume dussunler, hoca olsun olmasin.. Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok, bize Emrah Bassan yeter digerleri bizde kadroya bile giremez cunku..

Tamam benim dedigime geliyorsun, bende diyorum iste aralarinda 1-2-3 iyi genc oyuncu olabilir, bunlari da aliriz sorun yok, ama kume dusen takimlarda 10 tane iyi oyuncu sayamazsin, bunlarin hepsi bi anda yeteneksiz olmadi ya kume dussunler, hoca olsun olmasin.. Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok, bize Emrah Bassan yeter digerleri bizde kadroya bile giremez cunku..

qpr in kadrosu fena değildi küme düştüklerinde :D

Geri
Üst Alt