Tugay Sera
10 Numara!
- 2 Temmuz 2011
- 13.638
- 1.363
- 1.468
Musa Nizam'ı görür görmez kahkaha attım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aydın ile sözleşme uzatmak hele o triplerinden sonra son yıllarda yapılmış en saçma şeylerden biriydi. Dediğin konusunda da haklısın elde kanat diyebileceğimiz tek isim bile yok yerli olarak.
Olcan'da çok tuttuğum bir isim değil buraya gelirse şut ve pas tercihleri çok tepki çekebilir bu kafa ile giderse ama maalesef mecburuz. Çolak'ın da seneye son şansı. Patlama yaptı, yaptı. Yoksa gider Anadolu'ya.
Lucescu gelirse bence Emre Çolak bu atılımı yapabilir.
Futbolcular oynamiyorlar mi, dedigim gibi 1-2 iyi oyuncu olabilir aralarinda ama cogu olamaz, yoksa kume dusmezlerdi..
Böyle bir mantık yok
Yani ona düştü buna olmaz diyerek bu sezon bir yere varılamayacağını gördük.Geçen sezon kimseyi almadık.Maçı kurtarmak adına kaç defa Yekta ya da Ceyhun oyuna girdi.Hamle gücümüz yok.İlla ki birileri alınmalı.
Olcan'ı da ben şutu olsun pası olsun fizik gücü olsun beğeniyorum.Bugün Henrique'e attırdığı golde de soğukkanlığını konuşturdu.
Lucescu gelirse çok acayip şeyler olur orası ayrı
Var malesef
Hic gordunmu buyuk takimlarin (Avrupa da) kume dusen takimlardan oyuncu aldiklarini? Ben bunu sadece Turkiye de ve ozellikle Adnan Sezgin doneminde Galatasaray da gordum, hepsi de fos cikti. Sana karsi degil yanlis anlama ama buyuk takimsan iyi takimlardan oyuncu alirsin, ha ama kume dusen takimda 1-2 genc yetenek vardir onlari kapabilirsin ama yinede dedigim dogrudur..
semih şentürkü en başa yazaydında kalanını okumasaydık ömrümden 15-20 sn çaldın
Bu adamları geçen sene de alabilirdin.O zaman bir problem olmayacak mıydı yani.Adnan Sezgin'in yaptığı transferler Salih Dursun kıvamında gelmeden işe yaramayacağı belli olan oyunculardı.
Antalya'nın kime düşmesi ile Emrah Başsan'ın alakası ya da 30 tane TD değiştiren Kayseri ile Cüneyt Köz'ün bu konuda mesuliyeti yok.Avrupa takımı dediğin takımların liginde illede şu ırktan oyuncu oynatmak zorundasın yedekte yabancı kullanamazsın gibi kurallar yok.Buna rağmen adel taraab hemen transfer oldu ya da mitroglu olacak misalen
sol bek alip Tellesi öne çekebiliriz.
Tamam benim dedigime geliyorsun, bende diyorum iste aralarinda 1-2-3 iyi genc oyuncu olabilir, bunlari da aliriz sorun yok, ama kume dusen takimlarda 10 tane iyi oyuncu sayamazsin, bunlarin hepsi bi anda yeteneksiz olmadi ya kume dussunler, hoca olsun olmasin.. Neyse konuyu fazla uzatmaya gerek yok, bize Emrah Bassan yeter digerleri bizde kadroya bile giremez cunku..
Epic fail comment olmus kusura bakma, solbek i devsirme hevesinden vazgecin bi zahmet..