kayseri'nin dinozor sevgisi

Memleketim hakkında yakışıksız söylemlerde bulunmanız hiç hoşuma gitmedi. Biz anadolu çocuğuyuz evelallah :) !

Onu bilmem ama akşam ezanı ile hayat bitiyor burda o dinazorların eseri olabilir.
Ya iste benim aklimin almadigi konu bu iste ,sinirli sosyal aktivitesi, aksam ezani ile hayatin bittigi bi sehir nasil oluyorda futbol maclarina ilgi göstermez insan sasiriyor dogrusu.
Hani Copacabana sahillerinde üstsüz güneslenen kizlar,sabah aksam alem yapilan bir ortam olur maclara gitmezler anlarim ama o da yok kayseride:)

Adamlar maclara gelin diye sandvic+ayran veriyor yine orali olmuyorsunuz.

☆$☆

Ya iste benim aklimin almadigi konu bu iste ,sinirli sosyal aktivitesi, aksam ezani ile hayatin bittigi bi sehir nasil oluyorda futbol maclarina ilgi göstermez insan sasiriyor dogrusu.
Hani Copacabana sahillerinde üstsüz güneslenen kizlar,sabah aksam alem yapilan bir ortam olur maclara gitmezler anlarim ama o da yok kayseride:)

Adamlar maclara gelin diye sandvic+ayran veriyor yine orali olmuyorsunuz.

☆$☆

O stadın boş kalmasının en büyük sebebi çekirdeğin yasaklanması :D bi de eski stad merkezdeydi yeni stadı uzak bulduğu için de gelmeyen kişi çok.

Tapatalk

Kayseri'de okuyorum şehir güzel , üniversite hoş ama insanları rezalet resmen

böyle şeyler beklemek normal

5 yıldızlı bir hotelleri var altın saray mı neydi ismi orda konakladım bir gece baktim bazı müşteriler arabalarindan yorgan yastık filan çıkarıyorlardı yerde yatabilmek için 2 kişilik odada 4-5 kişi kalıyorlardı ilginç bir şehir.

Türkiyenin %90' ı gibi muhafazakârlığın ve mahalle baskısının yoğun olduğu bir yerdir. Çoğumuzun doğduğu, büyüdüğü ve yaşadığı yerlerden pek farkı yok.Ülkemizin çoğu yeri böyle o yüzden sadece Kayseri ile bu durumu özele almak yanlış olur. Kentleşme olarak da en iyi şehirlerimizdendir. Ayrıca ülkemiz ekonomisinde önemli bir yer kaplar.

Ayrıca ülkemize Murat Urhan ve Emrah Yıldırım gibi iki önemli şahsiyet kazandırmış şehrimizdir.

GT-I9300 Tapatalk

Son düzenleme:
Balıkesirin Çılgın Eşşek sevgisi hakkında düşünceleriniz :D

Memleketim hakkında yakışıksız söylemlerde bulunmanız hiç hoşuma gitmedi. Biz anadolu çocuğuyuz evelallah :) !

Hemşehri olduğumuzu bilmiyordum, niye ''Kayseri Lobisi'' kurmuyoruz?...Admin, smod ve muhteşem ben (:D); şimdiden ciddi bir güç odağı potansiyelini ifade etmekte ki sıradan (:P) üyelerden de katılanlar olacaktır, kim tutar bizi?!...

Rezalet derken?

☆$☆

gözlemlediğim çok görgüsüz , utanmaz , aşırı yobaz , ayrıca dışarıya çok kapalılar , ve öğrenci esnaflar için veli nimet geçirebildikleri kadar geçiriyorlar

ayrıca ben Ankara 'dan geldim sanki Ankara'nın 4 yıl önceki hali gibi geriden takip ediyorlar

otobüsleri rezalet , şöforlar tam bir hanzo hiç saygı yok , otobüs durağına istersen 30 dk önce gel bekle sıra denen birşey yok

Cekirdekci tayfayi istemezük diyor yani sizin baskan..Menü listesine bir paket cekirdek katsa ölür sanki..:)

☆$☆
Eskiden stad full olurdu ama gelenler çekirdek çitlemeye falan gelirdi :D bir de çarşının tam ortasında olduğu için stad istemeden de olsa dolardı.Yeni stad yapıldığında çekirdek yerine maçı izleyin denildi ama hata ettiler.Takımın durumu falan da malum.Ayrıca Recep Mamur gibiler büyük etken maça gidilmemesinde.

Hemşehri olduğumuzu bilmiyordum, niye ''Kayseri Lobisi'' kurmuyoruz?...Admin, smod ve muhteşem ben (:D); şimdiden ciddi bir güç odağı potansiyelini ifade etmekte ki sıradan (:P) üyelerden de katılanlar olacaktır, kim tutar bizi?!...
Yazın bir yemek falan yiyebiliriz Kayseri'de olan renkdaşlarla.Murhan arkadaşımızda TR'ye geldiği vakitlerde buluşuruz

Bencede getirilmeli turizm acisindan önemli olur :D

Yazın bir yemek falan yiyebiliriz Kayseri'de olan renkdaşlarla.Murhan arkadaşımızda TR'ye geldiği vakitlerde buluşuruz

Ben İstanbul' dayım ama aile Kayseri' de, yılda üç-dört kez gidiyorum haliyle...Keşke denk getirebilsek de bu tür bir organizasyon yapabilsek...

Avrupalilar da bunun benzeri bir videoyu Taksim'in ortasinda Film Ekim'inden cikmis kitle icin hazirlayabilir, soru farkli olur tabii ki ama sorun bu degil. Ulke olarak magrur ama dunyadan kopuk bir sekilde serbest salinim halindeyiz. Internet, Erasmus programi, bilginin ve ulasimin ucuzlamasi bizi kulturel yonden ileriye goturur sanirken aradaki farkin acilmasina sebep oluyor maalesef.

Geri
Üst Alt