Kayserispor: “Endişeye mahal yok endişeye”

Tarihin en kirli sezonu. Bir şerefli savcı araştırsa bu sezon olanları dünya tarihinin en büyük şike organizasyonunu ortaya çıkarır. Hakemler, medya, sosyal medya, rakip takımlara verilen sponsorluklar sadece rakip FB olduğu zaman bir anda denenen taktikler ve normalde oynamayan oyuncuların o maçta oynatılıp hata yaptırılması daha neler neler, bu sezon gerçekten çok başka şeyler oluyor hala bunlara rağmen şampiyon olamayacaklarsa gitsinler kulüplerini kapatsınlar.
2 sezonluk Netflix dizisi cikar be bu sezonki olaylardan

Yüzsüz, arsız herifler fenev maçında niye sesiniz çıkmadı. Ulan şu maçta buz gibi golümüz verilmedi 2-0 olsa belkide bambaşka bir sonuç olacaktı. Sivas, rizeyle birlikte en kısa zamanda küme düşmeniz dileğiyle ahlaksız herifler.

kayseri başlıklarını kitlemekte fayda var daha fazla katlanamayacağım bu takıma

bir takım hem sarı kırmızı renklere sahip hemde nasıl gıcık biri olabiliyor ki?

bu arada eski sevgilim sürekli gıcık derdi bana acayip seksi gelirdi. gıcık deme diye basenlerini mıncırırdım kullanmak bugüne nasip oldu

Galatasaray camiasi Koc ailesinden buyuktur. Bu sezon da ne yapip edip sampiyon olup bu tiranligi tarihin coplugune gonderecegiz. Sadece Koc'u degil, meydana saldigi bu kopekleri itleri de supurecegiz.

valla kardeşim eline fırsatlar geçmişken üstelik evinde oynarken böyle takımlara 4-5 gol atamazsan hertürlü öterler

takım güven vermese de biz galatasarayız. harbi biz bitti demeden bitmez. olur da şampiyon olursak bu seneyi unutmayın. tarihimizin en zor şampiyonluğu listesinde açık ara 1. olacaktır. haliyle getirisi de hepsinden fazla olacaktır. resmi olarak ligin bayerni olacağımız sezon. şikeci kardeşlerin tamamen heveslerinin kırılıp kendilerine gelemeyeceği bir sezon olur. allahım yalvarıyorum bu sene şampiyonluğu nasip et. tiksindim anadolu kulüplerinin yaptıklarından.

Ulan anlamıyorum hocaları gayet beyefendi şekilde açıklama yapar sosyal medyası farklı takılır. Nefret bir lig Türkiye ligi ya

Yav gereksiz bir takım için ban yemeye değmez. Gidin mamalanın. Para için şerefini satan çok takim gördük bu sene

Sayın yönetim şampiyona olsak okan hocayı yalnız bırakmanızdan taraftarın istediği tepkileri vermemezden takımı sahipsiz bırakmanızdan tarihin en büyük şaibeli sezonlarından birini yaşadığımız şu günlerde istediğimiz tepki beklentilerinin altında değil çok altında kalmanızdan dolayı ben kendi adıma en azından söylüyorum ilk genel kurulda bu kafa ile devam ederseniz. İS Tİ FA !!!

Fener'in ic sahada oynayacagi Kayseri maci da yalan oldu bu geceden sonra.

Geri
Üst Alt