Kayserispor - Galatasaray Maçını Mehmet Türkmen Yönetecek

Sedat Yıldız

10 Numara!
1734593377482.png

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında B. Kayserispor ile oynayacağımız karşılaşmanın hakemi Mehmet Türkmen oldu.

TFF'den yapılan açıklamaya göre haftanın hakemleri şöyle:

20 Aralık Cuma
20.00: ikas Eyüpspor-Fenerbahçe: Emre Kargın

21 Aralık Cumartesi
16.00: Net Global Sivasspor-Reeder Samsunspor: Ali Şansalan
19.00: Beşiktaş-Corendon Alanyaspor: Cihan Aydın

22 Aralık Pazar
13.30: Gaziantep FK-Onvo Antalyaspor: Oğuzhan Çakır
16.00: Göztepe-Çaykur Rizespor: Zorbay Küçük
16.00: Bellona Kayserispor-Galatasaray: Mehmet Türkmen
19.00: Trabzonspor-Sipay Bodrum FK: Ozan Ergün

23 Aralık Pazartesi
20.00: Atakaş Hatayspor-Adana Demirspor: Direnç Tonusluoğlu
20.00: RAMS Başakşehir-Kasımpaşa: Alper Akarsu

Mourinho övdü diye bir önyargı var hepimizde ama potansiyelli bir eleman saçma sapan eyyam işlerine girmezse geleceği var.

Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde tartışılan anlar: Önce Maximin sonra Djiku

oynatıyor oyunu bu adam. hatası olur illaki ama durdurmuyor en azından. hakemler arasında en parlak adam da bu bence.

bjk maçını 46dk oynamısız inanılmaz düşük dakikalar bunlar.

en büyük problem standartlarının olmaması bu hakemlerin. birine çıkarıp diğerine çıkarmadığında, devre arasında da bu hatasını görünce baslıyor oyunu dengelemeye. çıkarmayacaksa ikisine de çıkarmasın, çıkaracaksa da ikisine de versin. son dönemde adam gibi mücadele eden yok sahada. her bi boka faul çaldıkları için en ufak darbede atıyor topcular kendilerini.

Ben böyle tff nin de böyle ligin de böyle düzenin de ......

Sanki herhangi bir hakemi verseler mutlu olacaktik su hakem piyasinda bizim maca verdiklerinde mutlu olacagimiz bir tane hakem yok cuma gunu fener macinin hakemi sov yapar

Topu bu cocuga atat puan farki dussun diye

Icardi haric herkes döndü. Bu maci rahat almamiz lazim. Hakem makem karsi gelse de.

tothennam macında kırmızı yiyen eleman bizim yarısahadayken davinson veya apoydu hatırlamıyorum ayağını önüne koyarak adamı hem bozp hem topu almıstı. daha sonra sinirlenen eleman yerden kalkıp direkt bizim topcuya arkadan girince ikinci sarıdan kırmızıyı yedi.
bizim ligde ilk pozisyonda faul verilir, tothennam bizim ceza sahasına ortalardı topu. al sana direkt maçın kaderini etkileyecek pozisyon. davinson hala avrupadaymıs gibi oynuyor yeni yeni alıstı adam ligimizin yumusaklığına.

tothennam macında kırmızı yiyen eleman bizim yarısahadayken davinson veya apoydu hatırlamıyorum ayağını önüne koyarak adamı hem bozp hem topu almıstı. daha sonra sinirlenen eleman yerden kalkıp direkt bizim topcuya arkadan girince ikinci sarıdan kırmızıyı yedi.
bizim ligde ilk pozisyonda faul verilir, tothennam bizim ceza sahasına ortalardı topu. al sana direkt maçın kaderini etkileyecek pozisyon. davinson hala avrupadaymıs gibi oynuyor yeni yeni alıstı adam ligimizin yumusaklığına.
Ben de deli oluyorum bu kararlara. Her şeye faul her şeye kart beklentisi. Bizde hakemin sarı kart verdiği, milletin kırmızı beklediği pozisyonlara İtalya'da, Almanya'da, İngiltere'de gerçekten faul bile çalmadıkları oluyor. Bizim algıcı yorumculara ve artık çıldırmış fb tayfaya göre her maçta 8 penaltı, 7 kırmızı kart falan olmalı. Stoperler topa bile kaymasın. Mesela son maçımızda Yunus Akgün'ün pozisyonuna kırmızı kart diyorlar. Ortada bir top var Yunus da fizik olarak biraz ufak, kolunu kullanıyor doğru ama adamı yüzünü dağıtmak için falan bilinçli dirsek atmıyor, Boyun tarafından itiyor denilecek bir pozisyon gibi. Top net adamda olsa, direkt adama dirsek amaçlı gitse eyvallah. Bunu cidden Galatasaraylı olduğum için söylemiyorum. Kardeşim futbol biraz serttir ya bale mi izliyoruz.

Topun oyunda kalma süresinden belli zaten her şey için düt düt düdük çalmaları.

Koca 45 dakikada 22 dakika falan oyunda kalıyor top. Korkunç bir rakam bu.

Geri
Üst Alt