Kayserispor - Galatasaray Maçını Mehmet Türkmen Yönetecek

Simdiden küfürleri siralamaya basladim ben!

Orrrman cocugu!!

2 metre önünde gördüğünü çalamayan aciz korkak herifin teki.
Şirinleştirdiklerine bakmayın standardı bu diyerek bir kaç tane tetikçiyi türk futboluna entegre ediyorlar.

VAR daha önemli orta hakemden...

orta hakem tempo vs uğraşabiliyorda , VARdakiler esas tetikçiler.

hala anlam veremiyorum NEDEN maç günü VAR ataması oluyor - şu an olsa dezavantajı ya da eksisi ne mesela ...

Topun oyunda kalma süresinden belli zaten her şey için düt düt düdük çalmaları.

Koca 45 dakikada 22 dakika falan oyunda kalıyor top. Korkunç bir rakam bu.
hocalarda basta bizimkisi ağlamasın bu sürelere. maç 45dk oynanıyor zaten. 45 yasındaki emekli topcuyu getir 3 5 antrenmanla oynar iyi bakıyorsa kendine bu süreleri.

Iki hafta ustuste herhangi bir takimin macina verilmis ender hakemlerden. Lq herifler gercekten iplemiyor bizi.

Bu yeni hakemlerde 3 tane büyük sorun var.

- Pozisyonları göremiyolar. Var herşeyi görüp söyleyecek sanıyolar görmedikleri için uydurma kararlar veriyolar buda standardı mahvediyo. Görmediği için hisleriyle kart faul vs. veriyolar bazı pozisyonları hiç görmüyolar.
- Çoğu fenerli.. Bildiğin seçen kimse bunları buna göre seçmiş çok belli. Yeteneğe bakmayıp tuttuğu takıma göre seçince, yeteneksiz hakemler Süper Lig'e yükselmiş oldu. Yukarda görmüyolar demiştim. Tuttuğu takım, gördüğünü yorumlarken duygusal sebeplerle baya etki ediyo kararlarına. İşin bu kısmınıda atlamamak lazım.
- Eyyam ve kafadaki tilkiler. Biliyorlar şuan fenere yaptıkları her şirinlik her lehte hatalı karar onlara gayet pozitif geri dönecek. Galatasaray aleyhine yaptıkları her hata yine lehlerine pozitif dönecek. Bu mesaj, atamalar ile kendilerine gayet güzel bir şekilde veriliiyo zaten. Bu sebeple pis işlere dahil oluyolar.

Bu şekilde kurulmuş yeni hakem düzeni feneri ligde tutuyo işte. Ferhat Gündoğdu denen eleman bu işin çıban başı. Zaten dikkat edin 4 yıldır fenerliler MHK başkanından hiççç şikayetçi olmadılar.

Birde unutmadan en iğrenç olan iki tanesi var. Kadir sağlam ve oğuzhan denen lale. Bunlar kullanışlı hakemler. Özellikle Kadir sağlam ın köyü fanatik fener taraftarı olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt