Kayserispor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Maçın sonucu ne olur bilmiyorum ama disiplin açısından iyi olmuş.Belhanda DK oynayacak.Formayı garanti görüp de salmasın kendini.Bizde oynamayacaksa milli takımına formsuz gitsin ve belki kesilir.

Belhandanin kesilmesi gerekiyordu bir mac ama o mac bu mac mi pek emin degilim. Kadroyu genel olarak begendim. Bakalım.

Selçuk oynarken yaygara koparanlar,Feghouli sağda oynamıyor Tudor yüzünden falan diyenler neye göre iyi kadro diyor yaw anlayamıyorum,Umarım kazanırız.

Millet hocaya güveniyor çünkü o yüzden. Lato olayını anlamadım bir tek nereden baksan saçma bir karar.

Feg kanat Garry 2.forvet . Hoca Garry ve Yasin'den hangisini oynatırsa oynatsın sağ kanatta verim alamayacağını düşünüyordur bence , Garry'nin forvet oynamışlığı var.

Terim, Eray'ı sol bekte oynatsa bile bir bildiği vardır deyip laf etmem bu saatten sonra inş kazanırız.

belhanda enayisi kesik yemiş

4-4-1-1 büyük ihtimal

Hoca'nin sisteminde 10 numaraya yer yok

Millet hocaya güveniyor çünkü o yüzden. Lato olayını anlamadım bir tek nereden baksan saçma bir karar.

Bende hocaya güveniyorum tabiki ama kadroyu beğenmedim,Lato sol ayaklı diye Linnesi kesiyor,Bu kadar eksik kadro varken birde ekstradan Belhanda kesilmiş tamam olağanüstü oynamıyor ama iyi kötü ön taraf arasında bir uyum vardı şimdi oda muamma inşAllah yanılırım.

Feg forvet arkası oynayacak herhalde. Feg bence form olarak daha kötü Belhanda'dan özellikle deplasman için Belhanda yine koşuyor falan Feg bildiğin yürüyor, bir de ne zaman kırmızı yiyeceği belli değil

Ts maçına benziyor kadro o maçta da Belhanda yoktu Feg forvet arkası takılıyodu Selçuk 11deydi.

Iyi mac

Moderatör tarafında düzenlendi:
gsc de bugüne kadar herhangi bir kadronun beğenildiği görülmemiştir bu açıdan maç sonucuna yönelelim.

Geri
Üst Alt