- 10 Nisan 2013
- 58.784
- 41.991
- 3.943
Başarılar aslanlar vurduğunuz gol olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O lemina yı aldıran taraftar maden 1 tane daha ortasaha aldırsın. sırf nefret kusmak için adama sallıyorsunuz. Adamın devamında ''Hocalar hep transfer ister'' diye cümlesi de var. Yönetim 3 aydır ardını devirip yatıyor 1 tane bile kaleci alamadı daha hatta yakın olduğu adam yok ama ortasaha gelmedi diye hoca suçlu.Bakilacak ne demek kardeşim.. zaruri ihtiyaç...sağ bekten bile daha fazla ihtiyaç..lemina aldirmasaydi bu taraftar belki şampiyonluk gitmişti..
Kim adama nefret kusuyor saçmalama.. sampiyonlar liginde rezil olacağız bu bariz belli..mertens gitti farkindaysan yerine adam aldıkta benim mi haberim yok..?eline verilen kadrolar bu ligin zaten üstünde.hedef sampiyonlar ligi..O lemina yı aldıran taraftar maden 1 tane daha ortasaha aldırsın. sırf nefret kusmak için adama sallıyorsunuz. Adamın devamında ''Hocalar hep transfer ister'' diye cümlesi de var. Yönetim 3 aydır ardını devirip yatıyor 1 tane bile kaleci alamadı daha hatta yakın olduğu adam yok ama ortasaha gelmedi diye hoca suçlu.
Ayrıca bir adam sakatlanınca orta saha direkt yumuşak hale geliyor kadro eksik kalıyorsözde cl'de başarı hedefliyoruz ama bir adam eksik olunca sol beki kanada attık
hayal satmaya gerek yok
yahu daha kaleci yok kaleci.Günay, Allah korusun sakatlansa Jankat filan oynayacak CL de. Daha bunu alamamış yönetim denilen beceriksizler sen ortasaha aldırmıyor(!) diye hocaya sallıyorsun.Kim adama nefret kusuyor saçmalama.. sampiyonlar liginde rezil olacağız bu bariz belli..mertens gitti farkindaysan yerine adam aldıkta benim mi haberim yok..?eline verilen kadrolar bu ligin zaten üstünde.hedef sampiyonlar ligi..
Kendi oyunumuz kadar rakibin oyunu da önemli. Bence rakibi de analiz edip bu yönde kararı verdiler. Ekip son 3 yıldır işini iyi yapıyor ligde. Benim şüphem yok kadrodan. Vardır bildikleri tabii göreceğiz.Lemina yerine kaan koyup,yunusu niye sola atmadi acaba/kanat ya da yani iste sara merkezde sekilde
Kimin yerine koyardın mesala?zaniloa o kadar antrenmanlara katılıp, çok istekli olup, sakat olmayıp (denilenlere binaen) hala şu halde ki takımda 11 çıkamıyorsa salın gitsin..
Ben nerede kaleci almayalım dedim,kaleci kesin alınacak bariz belli.orta saha muamma..Orta saha ne kadar gerekli bu çıkan kadrodan belli..beceriksiz dediğin adamlar sane,icardi,osimhen falan aldı..aslında yönetime orantısız salliyorsun.burak elması özledin galiba..Dursun Özbek eleştirilecek son adam..yahu daha kaleci yok kaleci.Günay, Allah korusun sakatlansa Jankat filan oynayacak CL de. Daha bunu alamamış yönetim denilen beceriksizler sen ortasaha aldırmıyor(!) diye hocaya sallıyorsun.
nerede oynuyorsa oraya koyardım..Kimin yerine koyardın mesala?
Son eleştirelecek adam dediğin 2 gün önce Muslera gitmez sanıyorduk kaleci işine geç başladık diyen adam. komikBen nerede kaleci almayalım dedim,kaleci kesin alınacak bariz belli.orta saha muamma..Orta saha ne kadar gerekli bu çıkan kadrodan belli..beceriksiz dediğin adamlar sane,icardi,osimhen falan aldı..aslında yönetime orantısız salliyorsun.burak elması özledin galiba..Dursun Özbek eleştirilecek son adam..