Kayserispor‘dan Baş Ağrıtacak Paylaşım

abartilacak birsey yok, olaylar olmasin, dostluk kazansin paylasimi bu.
bazen futbolun sadece bir oyun oldugunu unutuyoruz, ha bu demek degildirki hakkin yenecek, elbette hakli ve adil mac yönetimiyle.
yarin fenerin kazanacagini düsünmüyorum ek olarak.
Açın gözünüzü artık. Anadolu takımları nedense bizimle bu şekilde bir etkileşime girmiyor. Fb ile oynadıkları maçlarda hakem hatalarına ses etmeyenler, mesele biz olduğumuzda nasıl cemkiriyorlar görüyoruz. Net şekilde niyetleri belli

Kayseriliyim ve yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.. Kayserispor eski başkanlarından birinin şirketinin durumu kötü ve neredeyse iflas edecek.. Malum kulübün başkanını telefondan arayıp ağlamaklı olarak durumum böyle eğer yardım alamazsam iflas edeceğim kendimi öldüreceğim diye yardım istiyor ve bunun karşılığında malum bankadan sağlam kredi alıyor ki bana göre bunuda ödeyemez..

Ben bunu o başkanın tanıdığıyla nişanlanmakta olan bir genç iş görüşmesine gelince bana anlatınca öğreniyorum.. GS başkanı veya yöneticileri bunların peşine istihbarattan birilerini takıp takibe aldırsa 1-2 senede bunları UEFA nezlinde çökertecek kadar dosya çıkar..

Kayseriliyim ve yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.. Kayserispor eski başkanlarından birinin şirketinin durumu kötü ve neredeyse iflas edecek.. Malum kulübün başkanını telefondan arayıp ağlamaklı olarak durumum böyle eğer yardım alamazsam iflas edeceğim kendimi öldüreceğim diye yardım istiyor ve bunun karşılığında malum bankadan sağlam kredi alıyor ki bana göre bunuda ödeyemez..

Ben bunu o başkanın tanıdığıyla nişanlanmakta olan bir genç iş görüşmesine gelince bana anlatınca öğreniyorum.. GS başkanı veya yöneticileri bunların peşine istihbarattan birilerini takıp takibe aldırsa 1-2 senede bunları UEFA nezlinde çökertecek kadar dosya çıkar..
UEFA ya da sponsor ki koç.

Şike sezonundan daha bok bir sezon diye boşuna demedik. Şike tapelerinde ismi geçen sanırım 4 takım vardı. Şuanda böyle bir arastirma detaylı ve gerçekten ciddi manada yapılsa sanirim ligde sadece biz kalsak kimse şaşırmaz. İşler o boyuta geldi çünkü

Kayseri, bu yarıyılın en saçma penaltısı alehine çalındı ama tıs yok. Şu pen bizim maçta çalınsa (çalınmaz ya) ortalığı yıkmıştınız.

Geri
Üst Alt