Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

Daha 1-2ay önce küfür ettigimiz adami ben icime sindiremem.

Kazım Kazım kim ya?

fenerliler bayram yapiyor

bedava diye herkes de alinir mi?

inanamıyorum,şaşkınım ve sonuna kadar şiddetle "karşıyım" bu transfere.

böyle saçma sapan,kişiliği ve karekteri beş para etmeyen,psikopat ruhku ve futboluda aynı şekilde rezil olan bir oyuncuyu aldığımıza inanamıyorum hala.

Hani nerde arjantinli genç yetenekler? hani nerde bursadan gelecekler? buymuydu bomba transfer sayın adnan sezgin!

sezgin zaten futbolu bitme noktasına gelen ,3.sınıf takımdan teklif gelse gidecek bir oyuncuyu "beleş" diye takıma getirtti.İşin kulpuda hazır,milli oyuncu,türk ligini biliyor vs vs.Bomboş gereksiz açıklamalar..Çok yazık oldu,heleki aslantepeye yakışmayacak en başda oyunculardan birini aldık.

TEk kelime ile yazıklar olsun adnan sezgin ve onun bu transferlerine onay veren yönetime...

KAZIM KİM YA..KİM???

Aslında yönetim mantıklı iş yapıyor. Niyesini sorarsanız daha önce dediğim gibi bu senden komple umudu kestiler, yani bu transferin ben başka akla hayale yatkın bir tarafını göremiyorum. diyorlar ki nasıl olsa sene sonu Hagi'yi de göndereceğiz boş yere niye bir sürü para verip oyuncu alalım yine beleş topçularla idare edelim şeklinde düşünüyorlar. forvete falanda bu sezon idareten Necati'yi koyarlar. ama sezon sonu muhtemelen bu takımda ilk 5 giremeyeceğinden ve tüm takımı komple değiştirecekler. Artık Adnan Polat Adnan Sezgin'i de gözden çıkarmıştır beceriksizliğini bir kez daha kanıtladı çünkü. sene sonu takımı baştan kurabilecek beceriye, kariyere ve duruşa sahip bir adam gelecektir. Başka çareleri kalmadı çünkü...

Hayırlı olsun demek düşer bizlere.

Super oldu valla sag tarafda aydin i gorecegime Kazim i gormek isterim

kazim-in-yeni-renkleri-sari-kirmizi-358.jpg

O kadar da üstüne gitmeyelim şirinlik muskasıdır kazım

images

Özel hayatı düzenlidir

4.jpg

Medyaya malzeme olmadan tek eşli hayatını yaşayan bir mülayimdir hep tek sevgilisi vardır basına malzeme olmaz

colin_kazim_dudak_dudaga.jpeg

fft15_mf312735.jpg

Arda gör de ibret al bak adama sonra neden bana kızıyorlar deme :(

bencede misi büyük bir hata yapmistir yoksa hagi silmezdi onu.

disiplin degil vurdumduymazlik misideki sorun.

benim sahsi düsüncem hagiye kötü bisey söylemis olmasi... görmemezlikten gelemedi hagi olayi bence...

Volkan Şen in 8 Milyon euro ettiği piyasa Kazım ı bedavaya almak iyidir kusura bakmayın . Volkan da özel hayatında sorunlu bi insandı. Yetenek olarakta çok fark yok Kazım ile Volkan arasında

Bu yönetimden farklı bir vizyon beklemek abesle iştigal olurdu zaten. Ama biz ne yaptık, abese hacet edip, hala bunlardan hayır bekledik. Ne gerek var efendim vizyona misyona! Bjk nin Fenerin eskilerini toplamaya devam! Bizde transfer bitmez nede olsa! Alınacak çok adam var daha!

Anlaşıldı aslantepe başımıza yıkılacak. Ancak yönetim böyle gider.

Tek cümleyle özet geçeyim: Misimovic'i disiplinsiz diye kadro dışı bırakan/bıraktıran/bırakılmasına göz yuman zihniyet Kazım'ı alıyorsa, yönetim bitmiş okeye dönüyor demektir.

Necati de alınırsa, çok ciddi boykot edilmesi lazım kulübün.

Beyler Kazım'ı kaça aldık?

volkan mı kazım mı tabi ki kazım aradaki kalite, fizik, ekonomik faktörler de göz önünde bulundurulunca iyi bir transfer yerli statüsünde, öyle es geçilecek bir isim de değil, bursa başkanı şimdi satsın volkanı 8-10 milyona elinde patlar inşallah:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt