Kazım Kazım Galatasaray'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!

galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.

Benden başla karışlamaya ?

beyler misi de disiplin nedeniyle kadro dışı değil, bekleneni veremediği ve buraya alışamadığı için üstelik de klüp şimdi gönderirse bonservisinin kalanını ödemeyeceği kadro dışı, disiplinsizlik bahane..

kazım sahada adam gibi oynasın yeter, dışarda ne b.k yerse yesin, (bkz nouma adamlar tapıyo) hem bakın takımdaki zenci eksikliği bi nebze olsun giderildi. :)

galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.

galatasaraylılığın ne olduğunu herkes biliyor, galatasaraylılık ruhu bu yönetim döneminde bitmiştir, arda, sabri, ayhan kaptan olarak bu takımın formasını giyebiliyorsa diğerlerine kimsenin hiçbirşey demeye hakkı yok!

Kazım en azından Mustafa Sarp'tan , Ayhan'dan daha yararlı olacaktır. Ama yıllık 1,2 M verecekmişiz galiba. Bana da çok geldi.

neye göre yararlı olacak arkadaşım fenere ne vermiş ki sana ne verecek ben de ayhanı musatfa yı sevmem ama bu kadar haksızlık yapmayın adamlara kazımın futbol zekası yok normal zekasından da şüpheliyim

Sezon sonu kesin alır 8 numarayı.

Ama sezon ortasında 31'i seçebilir.

O yüzden formasını falan alacaklar varsa sezon sonunu beklesinler. :)

Barış vermez bence 8i :D

Edit: Biraz düşündüm de , bunlar kavga bile çıkartabilir numara için :D

galatasaraylılığın ne olduğunu herkes biliyor, galatasaraylılık ruhu bu yönetim döneminde bitmiştir, arda, sabri, ayhan kaptan olarak bu takımın formasını giyebiliyorsa diğerlerine kimsenin hiçbirşey demeye hakkı yok!

genç git işine bak akşam akşam sinirliyim arda sabri ayhan kadar galatasaraylı mısın sen ? medyanın gazına gelmeyi ne çok seviyorsunuz ne yaptı arda sabri bu takıma ? arda ya sabri ye laf söyleyen adam galatasaraylıyım diyor... uzatma artık işine bak senin gibisiyle tartışamam

Kazım şimdi döktürür 5 6 ay sonra kafası rahatladımı yatmaya başlar

neye göre yararlı olacak arkadaşım fenere ne vermiş ki sana ne verecek ben de ayhanı musatfa yı sevmem ama bu kadar haksızlık yapmayın adamlara kazımın futbol zekası yok normal zekasından da şüpheliyim

Kazım'n futbol zekası var. En azından Ayhan'dan iyi. Sarp'a boşuna para vereceğimize bari Kazım'a verelim ne yararı olacak bakalım.

[video=youtube;_8FPPW7rPA4]https://www.youtube.com/watch?v=_8FPPW7rPA4[/video]

1.30'a dikkat.

Arda'ya Sabri'ye kurban ol sen.

Anlat bakalım neymiş Galatasaray'lılık. Önce büyük harfle başla adını yazmaya. Sizin gibilere göre Galatasaray'lılık Kaptan'ına takım iyi durumdayken sana Paris Hilton yakışır diye tezhürat yapıp sonra işler bozulunca, takım kötüye gidince sen git sinema kapat deyip yuhalamaktır değil mi?

Sahada yeteneklerinin çok altında performans veren, mental olarak zayıf, disiplinsiz, futbol zekası vasat saç baş yolduracak bir yerli oyuncu daha kazandırdık takıma, hayırlı uğurlu olsun.

Kazım'ı beğenmeyenler olsada, ben transferine çok sevindim. senin yazdıklarına cevaben Neden mi?

1- yerli bi oyuncu yabancı ve rotasyonda faydası olur

2-ingiliz pasaportu var ilerde satmak istediğinde kendini gösterirse alıcısıda olur değeride olur(kaptanımız Ardaya verilen para ortada enfazla 15 milyon nedeni Türk olması, Kazım kendini göstersin futbol olarak olmasada mali değeri Arda yı katlar.)

3- senin elinde Kazımdan kaliteli yerli oyuncumu var(bence Arda hariç yok)

4-İlk yarı sağ kanatta oynayan oyuncularla kıyaslayalım Serdarımı Aydınımı Kazımı mı tercih edersin (ben açık ara Kazım diyorum.)

5- forvette oynayan oyuncularda pinoyumu mehmet battalımı kewelımı Kazımımı tercih edersin (ben yine kazım diyorum.)

6-özel hayatının ne olduğunu ne önemi var sen doktor seçerken öğretmen seçerken bakkal seçerken özel haytınımı soruyorsun. adam işini iyi yapsın iş bitince isterse eşşeklerle yatsın banane

7-geçen sene Galatasaray_fb maçında benim en korktuğum oyuncuydu hatırla serveti ve diğer defansı nasıl dağııtı. (adamda yok yok, sürat şut güç....)

daaaa ne istiyon bir futbolcudan, bir transferden??????

8- adam zamanın Fb en iyisi devid i kesti

kazımı galatasaraya yakıştıranın onu transfer eden kadar aklı yoktur bırakın ulan yakamızı düşün artık uefa kupası taraftarları

Adamın özel hayatı futboluna yansımadığı sürece kimseyi ilgilendirmez, isterse 100 kadınla birlikte olsun, sahaya çıkıp futbolunu oynuyorsa sorun yok. Gelsin oynasın bakalım, neler yapacak göreceğiz, aydından da serdardan da iyi olacağı kesin, hatta forvet oynarsa orda da çok iş yapar. Bu transferde eleştirilecek tek nokta kendilerini disiplin abidesi zanneden bizim yöneticilerin ve teknik direktörün daha önceki sözlerini yutmuş gibi görünmesi. Aslında kazım disiplinsizliğiyle değil özel hayatıyla gündeme geldi hep, o konuda yukarıda söylediğim gibi bizi ilgilendirmez işine yansımadığı sürece. Ancak Galatasaray'da disiplinsiz davranırsa yönetimin, teknik direktörün başı çok ağrır, herkes çok eleştirir. Bunu göze alarak transfer etmişlerdir, hatta çok net bir biçimde uyarmışlardır kazımı. Volkan şen, sercan gibi futbolculara 8 milyon euro vermektense kazımı almak çok daha iyidir.

Bi oynasın bakalım, adam gibi işini yaparsa çok katkı sağlar. En azından şu anki kadromuzda bulunan çoğu futbolcudan daha futbolcudur.

Arda, Sabri Galatasaray'ın öz çocuklarıdır, ikisi de son derece karakterli insanlardır. Kazım'la aynı kefeye koyulması çok yanlış. Ayhan'da bu takımda iyi veya kötü 9 senedir hizmet vermektedir.

Keita'yı gönderme sebeplerinin disiplin olmadığı nasıl da şekilleniyor.Disiplinsiz diye kimleri gönderdiler aldıkları adamlara bakın sinir oldum akşam akşam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt