- 25 Ocak 2010
- 53.465
- 39.138
- 3.923
Cevap: Kazım Kazım Galatasaray'da!
Yok yahu , ne 9'u.
9 numara giycekmiş
Yok yahu , ne 9'u.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
9 numara giycekmiş
31 veya 69
galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.
9 numara giycekmiş
galatasaray nedir ne değildir bi öğren bence sen genç... galatasaraylılık nedir ? şimdi kazım ın hareketlerini mazur görmemizi falan mı istiyorsun ? kazım neyse o saçma sapan pollyannacılığa lüzum yok bu transferi haklı gören kim varsa da onun alnını karışlarım hiç bi açıklaması yok bu saçmalığın.
Kazım en azından Mustafa Sarp'tan , Ayhan'dan daha yararlı olacaktır. Ama yıllık 1,2 M verecekmişiz galiba. Bana da çok geldi.
Sezon sonu kesin alır 8 numarayı.
Ama sezon ortasında 31'i seçebilir.
O yüzden formasını falan alacaklar varsa sezon sonunu beklesinler.![]()
galatasaraylılığın ne olduğunu herkes biliyor, galatasaraylılık ruhu bu yönetim döneminde bitmiştir, arda, sabri, ayhan kaptan olarak bu takımın formasını giyebiliyorsa diğerlerine kimsenin hiçbirşey demeye hakkı yok!
neye göre yararlı olacak arkadaşım fenere ne vermiş ki sana ne verecek ben de ayhanı musatfa yı sevmem ama bu kadar haksızlık yapmayın adamlara kazımın futbol zekası yok normal zekasından da şüpheliyim
galatasaraylılığın ne olduğunu herkes biliyor, galatasaraylılık ruhu bu yönetim döneminde bitmiştir, arda, sabri, ayhan kaptan olarak bu takımın formasını giyebiliyorsa diğerlerine kimsenin hiçbirşey demeye hakkı yok!
Kazım'ı beğenmeyenler olsada, ben transferine çok sevindim. senin yazdıklarına cevaben Neden mi?
1- yerli bi oyuncu yabancı ve rotasyonda faydası olur
2-ingiliz pasaportu var ilerde satmak istediğinde kendini gösterirse alıcısıda olur değeride olur(kaptanımız Ardaya verilen para ortada enfazla 15 milyon nedeni Türk olması, Kazım kendini göstersin futbol olarak olmasada mali değeri Arda yı katlar.)
3- senin elinde Kazımdan kaliteli yerli oyuncumu var(bence Arda hariç yok)
4-İlk yarı sağ kanatta oynayan oyuncularla kıyaslayalım Serdarımı Aydınımı Kazımı mı tercih edersin (ben açık ara Kazım diyorum.)
5- forvette oynayan oyuncularda pinoyumu mehmet battalımı kewelımı Kazımımı tercih edersin (ben yine kazım diyorum.)
6-özel hayatının ne olduğunu ne önemi var sen doktor seçerken öğretmen seçerken bakkal seçerken özel haytınımı soruyorsun. adam işini iyi yapsın iş bitince isterse eşşeklerle yatsın banane
7-geçen sene Galatasaray_fb maçında benim en korktuğum oyuncuydu hatırla serveti ve diğer defansı nasıl dağııtı. (adamda yok yok, sürat şut güç....)
daaaa ne istiyon bir futbolcudan, bir transferden??????
kazımı galatasaraya yakıştıranın onu transfer eden kadar aklı yoktur bırakın ulan yakamızı düşün artık uefa kupası taraftarları