Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.511
- 36.978
- 3.798
Eren'den iyi değil Kazımcan ama Jakops'a güvenilip bırakmazdım ben. 3 bek olarak gayet iyi katkı vermişti.Acayip sacmalik, suan erenden bile formda.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eren'den iyi değil Kazımcan ama Jakops'a güvenilip bırakmazdım ben. 3 bek olarak gayet iyi katkı vermişti.Acayip sacmalik, suan erenden bile formda.
Ahmedi kimse almaz ki. Bela mı edecekler başına.. mis gibi topçu kazım can.. bir biz kıymet bilmedik.Okanb ahmed filan yolla bunu niye yolluyosun yeter bee
Suan iyi erende baya formsuz.Eren'den iyi değil Kazımcan ama Jakops'a güvenilip bırakmazdım ben. 3 bek olarak gayet iyi katkı vermişti.
Katılmıyorum. Eren'den iyi olduğuna hücumda daha fazla katkı vermiş olabilir özellikle uzun taçlarla ama özellikle defansta Eren'den bile daha kötü.Suan iyi erende baya formsuz.
Paşa değilmiş zaten yanlış yazmış da, pek ala orada katkıda bulunabilirdi, 1-2 maçta payı olsa yeter zaten.Kazımcan mi kurtacak onları kümeye düşmekten?
Eren'den iyi değil Kazımcan ama Jakops'a güvenilip bırakmazdım ben. 3 bek olarak gayet iyi katkı vermişti.