Kazımcan Karataş En Az 1 Ay Yok

Uğur İz

GS
Yönetici
Administrator
Galatasaray: "Kazımcan Karataş'ın dün yapılan tetkiklerinde sol ayak bileği dış yan bağlarının ön grubunda kopma ve orta grubunda kısmi yırtık tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır."

Küfür etmeyeceğim diyordum da küfürsüz olmuyor.

Hayvan gibi giriyorlar akılları fikirleri sakatlanmak nasıl olsa hakem GSli futbolcuların kafası kopsa bize kart vermez diye.

Yazik bu cocuga cok uzuluyorum. Nezaman sans bulsa böyle aksilikler geliyor basina. Yeni emre tasdemirimiz olmaz umarim

Bu arada tasdemir sana gene işimiz dustu. 3-4 hafta idare et lan bari

Geçmiş olsun çok yazık oldu. Kazımcan ne zaman tam randımanlı oynayacak olsa sakatlık yaşadı şu anki şartlarda forması garanti gibiydi. Sol beke yerli bir takviye şart hale geldi en önemli transferimiz hatta.

Galatasaray: "Kazımcan Karataş'ın dün yapılan tetkiklerinde sol ayak bileği dış yan bağlarının ön grubunda kopma ve orta grubunda kısmi yırtık tespit edilmiş olup oyuncunun tedavisine başlanmıştır."

4 hafta mı?
2 ayı gözden çıkarın derim.

Küfür etmeyeceğim diyordum da küfürsüz olmuyor.

Hayvan gibi giriyorlar akılları fikirleri sakatlanmak nasıl olsa hakem GSli futbolcuların kafası kopsa bize kart vermez diye.
Serzenişinde haklısın renktaş

Yalnız Kazımcan'ın pozisyonunda kimsenin darbesi yok

Taç çizgisinde pozisyona müdahale etmek isterken kendi kendine talihsiz bir biçimde sakatlandı

Umarım bir an evvel eskisinden daha sağlam döner ve formasını alır

Aşil gitti sezonu kapattı diye çok korktum. Şubat ortası doner gibi duruyor. Emre'nin durumu nasil

Geri
Üst Alt