Kazımcan Karataş, Rusya Ligi Ekibi Orenburg’a Kiralandı

Mehmet Mehmetoglu

Mehmetoğulları Etliekmek
Yönetici
Süper Moderatör
Kazımcan Karataş 1 yıllığına Orenburg’a kiralandı. [Terimsports]

29-07-2024:
Profesyonel futbolcumuz Kazımcan Karataş’ın 2024-2025 sezonu için geçici transferi konusunda FC Orenburg ile anlaşmaya varılmıştır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Küme düşme mücadelesinde başarılar. Ne alaka yav?

Kazım en iyi yeri secmıs ordan bide hatun ayarlar

Bu çocuğun özgüveni öyle kırıldı ki bir daha tutmaz.

Normalde fena olmazdı ama Okan hoca durup durup en kritik maçta Coman karşısına koyunca, bir de maçı kaybettiren isimlerden biri gösterilince.

Maçta tribündeydim, bir ara Sane, Koman ve Mazraoui üçüne karşı tek karşılarında duran bir pozisyon var aklımda, tam önümdeydi, üçgen kurmuşlardı ve desteğe gelen yoktu. Çocuk ne yapacağını, kime müdahale edeceğini şaşırmıştı.

2 senede beklenen gelismi gösteremedi, yedek olabilecek seviyenin oldukca gerisinde kaldi.

Locator-map-Orenburg.jpg

kendisini beğenmem hiç altay'da gösterdiği potansiyeli bizde hiç bulamadı ama allah var 3.5 milyon verdiği köhn'den de çok daha kötü oyuncu değil. adam akıllı yönetilen kulüp alıcısı varsa 25 yaşında yabancı köhn'ü elden çıkarır 21 yaşında yerli kazımcan'ı kadroda tutardı ama biz her şeyi tersten yaptığımız için şaşırtmadı.

yolu bahtı açık olsun.

Kadro nasıl oluyorsa bek kaynıyor denilip yönetim tarafından kiralanmış oyuncu. Köhn'ün yaptıklarının yarısından fazlasını Kazımcan'da yapardı zaten. Rotasyona, sakatlığa ihtimal yok diye düşünmüşler.

Yönetim saçma sapan davranmaya devam ediyor. İlk 11 milyon bonservis öde jelerti al sonra zararına teteyi sat şimdi de zaten yeterli sayıda bekimizin olmadığı kadroda Kazımcan'ı kirala.

Herkes memnun bir tek ben değilim sanırım.

Bu çocuğun özgüveni öyle kırıldı ki bir daha tutmaz.

Normalde fena olmazdı ama Okan hoca durup durup en kritik maçta Coman karşısına koyunca, bir de maçı kaybettiren isimlerden biri gösterilince.

Maçta tribündeydim, bir ara Sane, Koman ve Mazraoui üçüne karşı tek karşılarında duran bir pozisyon var aklımda, tam önümdeydi, üçgen kurmuşlardı ve desteğe gelen yoktu. Çocuk ne yapacağını, kime müdahale edeceğini şaşırmıştı.
Hocanin Angel deneyi ile yerini kayb3dince iyi bitirdigi sezondan sonra buyuk bir deneyim kaybina ugradi. Surekli oynamazsa olmaz. Zayif bi mentalitesi var maalesef.

Sanki bir şeyler olacak gibiydi bu çocuktan ama kısmet değilmiş. Yolu açık olsun inşallah mutlu olur.

Geri
Üst Alt