GSC Scout # Kazımcan Karataş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
1648563703096.png

Doğum tarihi/Yaş: 16 Oca 2003 (19)
Doğum yeri:
Türkiye
Izmir
Uyruk:
Türkiye
Türkiye
Boy: 1,86 m
Mevki: Sol Bek
Güncel Milli oyuncu:
Türkiye
Türkiye U19
Uluslararası maçlar/goller: 12/0

Kariyerine forvet olarak başlayan daha sonra sol açık olan Kazımcan Karataş bu sezon 15 macta sol bek oynadi ve dikkatleri uzerine cekti

İzmir temsilcisinde ilk olarak futbol okulları ve 12 yaş altı takımında yer alan 19 yaşındaki Kazımcan Karataş, bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıktı. Ayrıca Karataş, Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında 2 maçta sahne aldı. U19 Milli Takım forması da giyen Kazımcan, hızı ve tekniği ile dikkat çekiyor.

Uzun yillardir yerli sol bek sikinti cekiyoruz ulke olarak bulunmasi zor bir mevki haline geldi, Eren Elmali olmaz ise daha az maaliyete daha genc Kazimcan dusunulebilinir.

Altay 1,5 milyon € talep ediyormuş. M.Öztürk görüşme yapmış.

Metin öztürk’ün bütün dertleri bitmiş de Kazım mı kalmış, önce bir seçil millet fantazi peşinde anasını satıyım.

Dün oynadı mı izlemedim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Emir Tintişe şans verilirse bundan daha iyi olduğu ortaya çıkacaktır.

Ekli dosyayı görüntüle 154808

Doğum tarihi/Yaş: 16 Oca 2003 (19)
Doğum yeri:
Türkiye
Izmir
Uyruk:
Türkiye
Türkiye
Boy: 1,86 m
Mevki: Sol Bek
Güncel Milli oyuncu:
Türkiye
Türkiye U19
Uluslararası maçlar/goller: 12/0

Kariyerine forvet olarak başlayan daha sonra sol açık olan Kazımcan Karataş bu sezon 15 macta sol bek oynadi ve dikkatleri uzerine cekti

İzmir temsilcisinde ilk olarak futbol okulları ve 12 yaş altı takımında yer alan 19 yaşındaki Kazımcan Karataş, bu sezon Süper Lig'de 15 maça çıktı. Ayrıca Karataş, Ziraat Türkiye Kupası müsabakasında 2 maçta sahne aldı. U19 Milli Takım forması da giyen Kazımcan, hızı ve tekniği ile dikkat çekiyor.

Uzun yillardir yerli sol bek sikinti cekiyoruz ulke olarak bulunmasi zor bir mevki haline geldi, Eren Elmali olmaz ise daha az maaliyete daha genc Kazimcan dusunulebilinir.
Tam ıtalyan topçu tipi var

dün izledim fena değildi ama karşısında babel oynadığı için defansif özelliklerini değerlendirmek saçma olur.

Böyle giderse yakında kadromuzdaki yerli kaleci açığını kapatacak gibi duruyor

Dün Babel'e geçit vermedi. Her orta yapma girişiminde ayağını soktu.

Tek eksik ofansif anlamda gördüm ben. 1m€'ya falan güzel bir hamle olur gibi. Yerli sol beke ihtiyacımız var.

Ts nin anlaşmaya yakın olduğunu okudum twitterda.

Kupada sağ açık oynatılmıştı bir maçta yarım saat falan ama beğenmiştim çok yönlü bir oyuncu ve bileklerine hakim

İyi bir hocanın elinde farklı bir gelişim gösterebilir

"Beşiktaş ve G.Saray Kazımcan'ı istiyor"

Galatasaray ve Beşiktaş'ın transfer gündeminde yer alan sol bek Kazımcan Karataş için de önemli açıklamalar yapan Sinan Kaloğlu, "Büyük takımlara transferiyle ilgili bir gelişme var. Çok beğendiğim bir oyuncu. Sol bekte çok başarılı oldu. Genç oyunculara benim yaşadığım sıkıntıları yaşamamaları için özgürlük tanıyorum.

"İlgilendiklerini biliyorum"

Hata da yapsalar oynatıyorum. Kazımcan 19 yaşında, sol ayağı iyi, dinamik bir oyuncu, U 19 milli takımında da oynuyor. Transfer etmek istiyorlar. Resmî bir teklif var mı onu bilmiyorum; ama Beşiktaş ve Galatasaray'ın istediğini duydum. Bu kulüplerin hepsinin ilgilendiğini biliyorum" dedi.

Öte yandan, İzmir ekibiyle olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 19 yaşındaki sol bek oyuncu, bu sezon forma giydiği 24 maçta 2 asist kaydetti.

Kaynak: Ajansspor

Tanimiyorum ama net bir sekilde bize yerli stoper ve yerli bek lazim. Sadece lig'de oynayacagimiz sezonda geri dörtlünün full yabanci olmasi cok gereksiz.

Izmir ekibide hangi izmir ekibi ulan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt