# Kazımcan Karataş

20 yaşında şampiyonluk maçlarında bu özgüven inanılmaz gerçekten. tecrübeli dediğimiz topçular stresliyken böyle rahat ve güven verir olması harika ve milli takımda banko 11 oynar aslanım
Topu rakibe kaptırdığı pozisyondan sonra özgüven kaybetmeden 1 dakika sonra yine rakibe çalım atarak orta sahayı geçti. Mental olarak güçleniyor.

Sevdim bu cocugu. Biraz daha guclensin daha iyi olacak. Para kazancaz diye oteki kanattaki cocugu satmazsalar seneye ligi gotururuz. Bu ligde kanatlar cok onemli.

Oynadikca daha da gelisir diye düsünüyorum

Eksik noktalari var ama daha yasi genc

Genel olarak adekugbe daha iyi bir görüntü veriyordu ancak bu maçta kazimcan adekugbeden daha iyiydi.

bu cocuk bastan oynatilsaydi belki serimiz bozulmazdi

adekuhbi ve zaniyola takimin dengelerini cok bozdu

Yaptığı hatalar hep kabul edilebilir hatalar.Büyük takım beki baskı görünce bam güm topa vurmaz,özgüvenli olur gereğinde çalım atar gereğinde oyunu içeri açar Kazımcan da bunları yapmaya çalışıyo oyun mentalitesini çok beğeniyorum tek eksiği vücut dengesi bence orayı da geliştirirse net 11 oyuncusu olabilir.

pozisyon alma bilgisini gelistirir ve güclenirse, yaslandikca/agirlastikca sol stoper oynama ihtimali de var; ki efsane olabilir yasi daha genc

Kazimcan in düzenli oynaması gerekiyor oynadıkça gelişecektir.

Olacak cocuk bokundan belli olur, yaptığı hatalarda bile yapmak istediklerini görüyorum. Hücumda, defanstan çıkışlarda ve savunmada gayet dengeli ve iyi oynuyor. Taçları efsane. Senelerdir GSnin istediği sol bek yedek oturuyor. Ben çok beğeniyorum kendisini

Şu an tertemiz oynuyor. Genç bir Türk oyuncuya göre özgüveni şahane. 🧿

Fakat dün kaptırdığı top ciddi sıkıntı neredeyse son adamdı orada risk almaması lazımdı.

Onun dışında set oyununa döndüğümüzde sağına doğru attığı çalım şu an kimse ondan öyle bir hareket beklemediğinden sıkıntı olmuyor ama rakipler buna alıştıkça o hareketi her zaman yapamaz.

O çalım şekli ciddi sıkıntı çıkarabilecek bir şekil çünkü taç çizgisine değil sahanın içine doğru çekiyor topu orada kaptıracağı bir top direkt stoperlerle baş başa bırakır.

Kerem de ilk zamanlarında böyleydi hatta o dönem Fatih hocayı Babel konusunda eleştiriyorduk Kerem belki 3 hafta önceden oynamaya başlasa şampiyon oluyormuşuz. Adekugbe oynamaya devam etse belki şampiyonluğu da zora sokacaktı Kazımcan'a daha öncelerden forma versek daha iyi olurdu o da tıpkı Kerem gibi zamanla tecrübe kazandıkça kendini geliştirdikçe onun gibi yükselecek.

Bazen ice dogru giriyor ve boylece rakibi sasirtiyor, sevdim bu ozelligini

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro

Geri
Üst Alt