# Kazımcan Karataş

genc olup bu kadar onemli maca cikma heycanini yasiyor bence cokta ustune gitmemek lazim umarim maci kazasiz belasiz bitirir.

bugün şamp gelirse en çok kendisi için sevinirim. sınırdan dolayı oyunda kalacaktır, bugün kazanamazsak aslan payının kazımcan gibi yüz akı bi gence çıkmasını istemem

Kazim kardes sen gazetelerdeki haberlere bakmadan onumuzdeki sezon formayi kaybedecem diye korkmadan su maca ver kafani. Hadi guzel kardesim kafayi kaldirip pas ver. 45 dakika sabret.

Valla Rangers'ın kapısında mı yatarız ne yaparız bilmem ama önümüzdeki sene Rıdvan Yılmaz'ı almazsak vay halimize. Alınacak tek yerli sol bek Rıdvan olduğu için ne yapıp edip almalıyız.

Lan sampiyonluk maci bu. Niye gote got diyemiyoruz bu forumda? Bu cocugun kumasi kotu. Yemisim gencligini.

Kazımcan çuvalladın ama olsun genç adam heyecanlı coşkulu istekli yetenekte var zamanla istikrar da gelecektir tam mahalle çocuğu yalnız konuşması :D

İyi topçu. Her topta ayağa oynamaya çalıştığı için ağır zeminde sıkıntı yaşadı normaldir.

İkinci yarı toplamıştı bu arada 19 yaşında biri içinde gayet normaldi heyecanı.

Çok aşırı kötü oynadı ama olur öyle

Bence formayı koparamadı, seneye de rotasyonda takılacak

ürkekliğini atarsa hücumda can yakar

Aslanım benim... Dün sahada da heyecanlıydı konuşurken de baya heyecanlanmış bunlar normal yaşı genç ve beklentiler yüksek onun getirdiği yükü omuzlarından bir anda atmış konuşurken tam gaz gitmiş.

dünkü maçtan sonra işin ankara'da bitmesin en çok kazımcan için sevindim.

çok akıllı ve pozitif futbolcu. tecrübesizliği yüzünden ıslak zeminde çok zorlandı ama seneye en azından ligde değişilmez 11 olacaktır diye umuyorum.

Geri
Üst Alt