Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Devre arası gelsin bi an önce şunun sıfatını görmek istemiyorum daha
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O bir mazeret degil. Bugun Osayi ve Ferdi Kadioglu da orijini hucumcu kanat olarak alindi, ikiside beke evrildi. Yani bunlar olabilir, Kazimcan da genc bir oyuncu oldugu icin bunu aslinda daha kolay ogrenmesi gerekir. Ama yapamiyor 1 senedir ayni maalesef.Sol bekte olması gereken hiçbir özellik bu adamda yok.tabii kendisine de kızmıyorum adamın orijinal mevkisi bek değil.
Adam Altay'da ofansif orta saha ve sol açık oynuyordu Altay'ın sol beki sakatlandı diye 8-10 maç sol bek oynadı Bizimkiler de bu adamı bek diye transfer etti
Osayinin hızı var ferdi hem ince bilekli hem de tempolu. Ben daha kazimcanin öne çıkan bir ozelligini gormedimO bir mazeret degil. Bugun Osayi ve Ferdi Kadioglu da orijini hucumcu kanat olarak alindi, ikiside beke evrildi. Yani bunlar olabilir, Kazimcan da genc bir oyuncu oldugu icin bunu aslinda daha kolay ogrenmesi gerekir. Ama yapamiyor 1 senedir ayni maalesef.
Hic bir ozelligi vasat ustu degil zaten, oradan olmayacaginin kanaatina vardim. Burasi Galatasaray bu saate kadar bir gelisim yoksa fazla zorlamanin da anlami yok. En fazla yedek oyuncu olarak devam edebilir, daha fazlasini beklemiyorum zaten.Osayinin hızı var ferdi hem ince bilekli hem de tempolu. Ben daha kazimcanin öne çıkan bir ozelligini gormedim
Bir bekte en önemli özellik olan atletik yapı yok kendisinde diğer söylediğin adamlar bek oynamak için daha uygun.O bir mazeret degil. Bugun Osayi ve Ferdi Kadioglu da orijini hucumcu kanat olarak alindi, ikiside beke evrildi. Yani bunlar olabilir, Kazimcan da genc bir oyuncu oldugu icin bunu aslinda daha kolay ogrenmesi gerekir. Ama yapamiyor 1 senedir ayni maalesef.