# Kazımcan Karataş

Actigi ortada topu ilk anda kontrol edebilse daha net pozisyon bulabilirdik.
Kac tane topu ayagindan acti veya ilk anda kontrol edemedi.
Gerci aynisini Sergio ve Mertens de yapti. Iyice kıl ettiler

Bu çocuğu ciddi kez ilk defa seyrediyorum, hazırlık maçlarına pek bakmamıştım. PVA'dan daha iyi duruyor şu anda. Bence daha çok şans bulmalı. Özellikle de yerli futbolcu sıkıntısını yaşadığımız şu dönemde.

Kanattan sol beke evrildiği için savunması kötü oyun 1-0 ken girdiği için bu yönü gözükmedi pek ama oynaya oynaya toparlar.Yeni evrildi çünkü.Eren için istenilen bonservis çoktu Emir'i de bonservissiz gönderdiysek almamız gereken tek oyuncuydu şu maliyetlerle..

Pva rezil vaziyetini gördükce ondan daha kötü olama imkani baya az gibi geliyor bana. Normalde cidden cok sanslisin, ömer cok kötü pva da iste ömerin bir tik iyisi durumda, ya simdi formayi kaparsin ya hic.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gayet olumlu,hazırlık maclarında defansif anlamdada iyiydi

bizim formaya yakışmıyor ben hiç beğenemedim, topla ilişkisine bakınca futbolcu nasıl olmuş diye sordum kendime.

sefere açtığı orta random var gücüyle içeri şişirdiği bir top değilse bende bir şey bilmiyorum. benzeri şekilde açtığı diğer orta taça gitti benzer işler.

ha anhold daha beter bundan. o kadar bosluk bulup her topu da bu kadar verimsiz kullanması cok cok büyük sıkıntı o anholdun

henüz 19 yaşında ama hırsını beğendim. Kanattan beke evrilmesi olumlu çünkü büyük takımda bekten ofansif katkı beklenir hep

kazımcan fiziğiyle ofansif gücüyle ileride çok verimli olacak. Biraz daha savunmayı ve karar vermesi geliştirince uzun yıllar sol bek aramayız

Başka yerli alınmazsa sezonun en kritik yerli oyuncusu. Bu iyi oynarsa hamle esnekliğimiz oluyor biraz. Yoksa Kerem de, Yunus da etkisiz olduğunda oyundan çıkaramıyoruz.

Oyuncu iyidir belki çokta katkı verecektir eyvallah. :) Ancak dün maçta ne gördünüz acaba tam olarak bu kadar övgü var 😁 Ayağına gelen her topu ya kontrol edemedi düzgün yada etkili bir pas yapamadı. Onuda genç olması ilk maçı zor bir skor varken oyuna girmesine bagliyorum.

Geri
Üst Alt