# Kazımcan Karataş

Oyuncu iyidir belki çokta katkı verecektir eyvallah. :) Ancak dün maçta ne gördünüz acaba tam olarak bu kadar övgü var Ayağına gelen her topu ya kontrol edemedi düzgün yada etkili bir pas yapamadı. Onuda genç olması ilk maçı zor bir skor varken oyuna girmesine bagliyorum.
yerli olması yeterli :D

Sezonun en kritik oyuncularından biri olma pozisyona geldi 3 yerli muhabbeti yüzünden. Bol bol oynayacak gibi görünüyor.

Bizdeki hali dışında izlemedim de Danyal hırbosu gibi peşin yargılı değilim.

Bizdeki hali dışında izlemedim de Danyal hırbosu gibi peşin yargılı değilim.
topa dokunusundan anlasılıyor malesef olmaz bu topcudan. zaten dolaylı yoldan bi şekilde geldi takıma eyübe gitti gs kiralayacak derken kucagımızda bulduk topcuyu. anhold uın son rezalet maçını da düşünürsek oraya transfer yapsak bari diyorum. kenarda durup sol bek bölgesini işgal etmesi bile beni fazlasıyla rahatsız ediyor.

İşin ilginç yanı bu çocuk alt yaş kategorilerinde hiç bir zaman bek oynamadı. Forvetten sol kanada evrildi sol kanattan da sol beke evrildi. Bakalım bundan sonraki gelişimi nasıl olacak.

topa dokunusundan anlasılıyor malesef olmaz bu topcudan. zaten dolaylı yoldan bi şekilde geldi takıma eyübe gitti gs kiralayacak derken kucagımızda bulduk topcuyu. anhold uın son rezalet maçını da düşünürsek oraya transfer yapsak bari diyorum. kenarda durup sol bek bölgesini işgal etmesi bile beni fazlasıyla rahatsız ediyor.
Eyüp başkanı ödedi bonservisini; o yüzden Eyüp'ün malı olacaktı ama tepki gelince direkt bizle imzaladı.

Tanımıyorum ama 19 yaşında bir topçuyu da dokunuşundan anlayamıyorum maalesef, sen anlıyorsan bir yere şef scout falan yapsınlar faydalanalım skillerinden.

Eyüp başkanı ödedi bonservisini; o yüzden Eyüp'ün malı olacaktı ama tepki gelince direkt bizle imzaladı.

Tanımıyorum ama 19 yaşında bir topçuyu da dokunuşundan anlayamıyorum maalesef, sen anlıyorsan bir yere şef scout falan yapsınlar faydalanalım skillerinden.
vala hazırlık maçlarında 1 2 izledim süre bulduğu zaman diliminde orda faciaydi zaten. lig macında biraz daha derli topluydu ama valla ısınamadım bu oyuncuya. yaş genc belki ilerleyen yıllarda.

ne ışığı gördünüz acaba mısır bey açtığı ortadan bahsediyosan yirmi kere denesin o pozisyonda 5mt2 yere denk getiremez.

Girdikden sonra biseyler yapmaya denedi en azindan bi ortasi denk geldi Sefer onu gole cevirmek zorundaydi. Bi oynasin da izleyelim. PvA berbat durumda yav bundan kötü olamaz

Girdikden sonra biseyler yapmaya denedi en azindan bi ortasi denk geldi Sefer onu gole cevirmek zorundaydi. Bi oynasin da izleyelim. PvA berbat durumda yav bundan kötü olamaz
pva bi orta kesebilse heykelini dikeriz taraftar olarak da onu beceremiyor ilginctir. zaten ilerde çuvalladı mı geride daha beterini yapıp sıvıyor. oyundan çabuk düşüyor pva. yoksa işimizi fazlasıyla görür bindirmeleri çok iyi. son tercihleri rezalet.

vala hazırlık maçlarında 1 2 izledim süre bulduğu zaman diliminde orda faciaydi zaten. lig macında biraz daha derli topluydu ama valla ısınamadım bu oyuncuya. yaş genc belki ilerleyen yıllarda.
Senin derdin FTnin gitmesi yav belli.

O varke herkesi savunurken o gitti herkese sallamaya başladın.

Sal 19 yaşındaki çocuğu; tutarsa tutar, tutmazsa da bir kayıp yok.

pva bi orta kesebilse heykelini dikeriz taraftar olarak da onu beceremiyor ilginctir. zaten ilerde çuvalladı mı geride daha beterini yapıp sıvıyor. oyundan çabuk düşüyor pva. yoksa işimizi fazlasıyla görür bindirmeleri çok iyi. son tercihleri rezalet.

Herif sikintili, ben bi özeligini göremiyorum. He sadece kavgalarda takima az cok sahip cikiyor, okadar. Ulan insan bi orta denk getiremezmi vallah ben anlamiyorum keske kendimi futbola verseydim aktif oldugum zamanda ben bile bundan güzel orta kesiyordum, abv ben daha ne diyim

Senin derdin FTnin gitmesi yav belli.

O varke herkesi savunurken o gitti herkese sallamaya başladın.

Sal 19 yaşındaki çocuğu; tutarsa tutar, tutmazsa da bir kayıp yok.
vala kalbimi kırıyosun ha. içimde en ufak bir terimin geri dönmesi ile alakalı bir sey beslemiyorum. hakaret sayarım. hocamıza, oyuncularımıza saygım sonsuz ben o bölgeyi adam var diye transfer yapmazask sezon boyunca sıkıntı yaşayacağımızı söylüyorum. torente bile sallamamısımdır ben be. okan hocayı da beğeniyorum iyi takım yaratacaktır 3 5 haftaya. antrenörlüğü konsol oyunlarından ibaret sayanlardan edeğiliz eveallah. az buçuk kestirebiliyoruz ne kadar zor işi idare ettiklerini. konuya gelirsek kazım için elbet oynasın tecrube kazansın ama anholda da güvenmiyorum olası sakatlıkta tüm sezon kazıma kalırız. kazım daha çok skoru aldıktan sonra oyuna sokulup tecrubelendireceğin tarz oyuncu olmalı. yoksa kazanacağım derken de kaybedersin yaş itibariyle gencler malum. iki top ezer, gol yedirirse tepkilerden özgüven kaybını sen düşün. derdim anholdu zorlayacak bir sol bekimiz yok. her mac 11 baslar o herif. dolayısıyla forma rekabetini kaybediyor o bölgeyi görmezden geliyoruz. bu bize yol su elektrik olarak geri döner içimiz acıya acıya izleriz sezon boyunca orayı. anhold da yaşı tecrubesi olmasına rağmen kötü basladığı macta düzelmiyor daha da boka sarıyor. boey bile antalya macında 45dk rezaletken ikinci yari toparladı. andhold dibi görüyor savunmada özellikle. ileride de yaptıklarını gördük giresun macında.

Geri
Üst Alt