# Kazımcan Karataş

Altayda iken denk gelip izlediğim maçlarında öne çıkan herhangi bir özelliğini göremediğimi belirtmiştim. Bizdeki görüntüsü de farklı değil. Yaşının genç olması ve gelişme ihtimali dışında olumlu bir yönünü göremedim henüz...

Yine de bu tür denemeler yapılmak zorunda. Ona buna 'çöp' yakıştırması yapmak marifet değil. Top class kulüpler pek çok genç futbolcuya onlarca milyonluk yatırım yapıyor da içlerinden çok azı beklentilerini karşılayabiliyor...

Fiziksel ve mental gelişimini izliyor olacağız. Bu sezon önünde sadece PVA gibi istikrarsız, tutarsız (Benim de en başından beri pek tutmadığım) biri varken, yerli olmanın da avantajıyla hatırı sayılır süre alamaz ve ümit vaad eden bir görüntü sergileyemezse, sonrasında işi zorlaşır. Seneye belki bu defa sağlam bir bek alınır da ağzıyla kuş tutsa dahi forma yüzü göremeyebilir...

Herif sikintili, ben bi özeligini göremiyorum. He sadece kavgalarda takima az cok sahip cikiyor, okadar. Ulan insan bi orta denk getiremezmi vallah ben anlamiyorum keske kendimi futbola verseydim aktif oldugum zamanda ben bile bundan güzel orta kesiyordum, abv ben daha ne diyim
bunu istatistiki değerleri söyler yararlı mı zararlı mı bende çözemedim çünkü. top kontrolü topla gidişi vs birinci kalite. orta desen amatör lig seviyesi. arada savunmada öyle keza. zemin mi bozuk bu adamların ayaklarımı anlamadım. tersten de orta acamıyoz cünkü. hayır ne kadar zor olabilir yaw. hadi açamıyon rakibi zorlayan bölgelere at ki dönen kafa topundan önümüze düşsün falan top. oda yok. ya taça ya rakibin rahatlıkla kontrol ettiği yere gidiyor toplar.

Pva oynayacağına içerideki maçlarda bu çocuk oynasın pva dışarıdaki maçlarda defans yapsın çıkmasın ileri başka birsey istemesin hoca.
Kazimcan üzerinde durulursa iş yapar

Ortaları Pva dan kotu olmasi imkansiz ama topu stop etmeyi ogrenmesi lazim. Topla giderken pek guven vermiyor.

Beyler bu adamın ortaları Altay'da kötüydü geçen sene yanlış hatırlamıyorsam. 1 maçlık ya allah diyerek vurduğu topun seferin kafasına düşmesine aldanmayın.

ya biz takım şu anki durumdan çok daha kötü iiken o kanatta ömer bayram denen yetenek fukarası ile oynadık,Kazımcan oynasın orada ne olacak.

Ayrıca tekrar söylüyorum ister katılın ister katılmayın o kanatta Abdulkerim'de çok rahat oynar,,ayağı düzgün,Emin'de sol stoper olur. Belki de 3-5-2 oynarız bilemiyorum.

Emin ve Metehan gördüğüm kadarı ile çoğu takımın stoperlerinden çok daha iyi

ya biz takım şu anki durumdan çok daha kötü iiken o kanatta ömer bayram denen yetenek fukarası ile oynadık,Kazımcan oynasın orada ne olacak.

Ayrıca tekrar söylüyorum ister katılın ister katılmayın o kanatta Abdulkerim'de çok rahat oynar,,ayağı düzgün,Emin'de sol stoper olur. Belki de 3-5-2 oynarız bilemiyorum.

Emin ve Metehan gördüğüm kadarı ile çoğu takımın stoperlerinden çok daha iyi

Kazimcan için yapılan Abdülkerim için yapılmaya başlandı.. Oliveiraya o ortayı actiktan sonra bir anda sol bek oynasın muhabbeti çıktı..
Tek iyi ortayla önce Kazimcan şimdi sol bekle uzaktan yakinda alakası olamayacak Abdülkerim o bölge için öneriliyor ..
Cidden şaka gibisiniz

Kazimcan için yapılan Abdülkerim için yapılmaya başlandı.. Oliveiraya o ortayı actiktan sonra bir anda sol bek oynasın muhabbeti çıktı..
Tek iyi ortayla önce Kazimcan şimdi sol bekle uzaktan yakinda alakası olamayacak Abdülkerim o bölge için öneriliyor ..
Cidden şaka gibisiniz
Alakası yok bu adam ADS de 16-17 maç oynamış o bölgede kaldı ki mecburiyetten bahsediyor. iyi o zaman PVA oynasın ilerde Kereme devam ki o da olacak, hatta Okan oynayacak Muslera yedek kalacak ,sınırsız yabancı hakkımız yok.

Ayrıca Bardakçı için tek iyi orta diyorsan bu adamı geçen sene hiç seyretmemişsin demektir renktaş,, adamın uzun pasları gayet başarılı

Alakası yok bu adam ADS de 16-17 maç oynamış o bölgede kaldı ki mecburiyetten bahsediyor. iyi o zaman PVA oynasın ilerde Kereme devam ki o da olacak, hatta Okan oynayacak Muslera yedek kalacak ,sınırsız yabancı hakkımız yok.

Ayrıca Bardakçı için tek iyi orta diyorsan bu adamı geçen sene hiç seyretmemişsin demektir renktaş,, adamın uzun pasları gayet başarılı

Uzun pasları başarılı hatta ekstra söyleyeyim topla da iyi çıkıyor ama bek demek tempo demek Abdülkerim o koca gotuyle ancak stoper oynar yapmayın gözünüzü seveyim ..

Uzun pasları başarılı hatta ekstra söyleyeyim topla da iyi çıkıyor ama bek demek tempo demek Abdülkerim o koca gotuyle ancak stoper oynar yapmayın gözünüzü seveyim ..
tekrar ediyorum, "mecbur kalırsak" ben oynasın demiyorum olası alternatiflerden bahsediyorum evet hızlı değil ama o kadar yavaş bir oyuncu da değil zaten bence orada asıl denenmesi gereken Kazımcan'dır şans vermek lazım

11 yolu açıldı. Hayatinin sansı ayağına geldi değerlendirmek ona kalmis.

Geri
Üst Alt