# Kazımcan Karataş

Ergün penbenin gençliği desem sizi maziye götürmüş olur muyum?

Gençlik dönemlerini hatırlıyorum da şimdikine benzer bir durumdaydık. Takıma popescu yeni katılmıştı sol bekte de capone oynuyordu.
Yabancı sınırı nedeniyle caponeyi stopere o bölgeye de genç Ergün’ü koymuştu. Sonrasında aldı yürüdü yine aynısı olursa şaşırmam.
Kazımcan Altay döneminde de baya iyiydi ama bu hafta Emin Bayram varken PVA oynatıp Abdülkerim gelince Kazımcan koyabiliriz. Hem Emin hem de Kazımcan yaparsak Fall bizimkileri baya yıpratabilir.

Boey i örnek alıp oynarsa takımın değişilmezi olur. Ben 11 başlayacağını düşünüyorum.

Savunma çizgisi bilmeyen ve sürekli pozisyon hatası yapan bir bek şimdilik.

Aanholt'un ileri çıkması konusunda bu kadar geri planda kalması taktiksel bir nedene bağlı olabilir. Bir bek hücuma çıktığında diğer bek savunmayı üçlüyor bizim oynadığımız taktikte. Biz de atakları genelde Boey'in kanadından yaptığımız için geri kalmak durumunda kalıyor. Bir de Kerem kanat forveti gibi oynadığı için geri gelmeleri problemli oluyor. Dolayısıyla Aanholt'u diğer oyuncularımıza yaptığımız gibi fazla gömüyoruz.

Türkiye Kupası maçları ölümcül derecede önemli olacak Kazımcan için. Umarım Beşiktaş yerine bizi tercih ettiği için pişman olmayacağı bir süreç olur onun için de bizim için de. Fakat Beşiktaş hazır olarak görülmeyen futbolcuları bile sahaya sürerek piyasaya sürebilen bir kulüp. Rıdvan'ı kim tanıyordu tak diye 11 olurken ya da Ersin'i. Kazımcan da direkt 11 oynayacaktı Beşiktaş'ta. Ama bizde PVA şu haldeyken, yerli olduğu için elimizi çok rahatlatacakken bile düşünülmüyor. İlginç.

Emre Taşdemir v2 olacak herhalde böyle giderse

Türkiye Kupası maçları ölümcül derecede önemli olacak Kazımcan için. Umarım Beşiktaş yerine bizi tercih ettiği için pişman olmayacağı bir süreç olur onun için de bizim için de. Fakat Beşiktaş hazır olarak görülmeyen futbolcuları bile sahaya sürerek piyasaya sürebilen bir kulüp. Rıdvan'ı kim tanıyordu tak diye 11 olurken ya da Ersin'i. Kazımcan da direkt 11 oynayacaktı Beşiktaş'ta. Ama bizde PVA şu haldeyken, yerli olduğu için elimizi çok rahatlatacakken bile düşünülmüyor. İlginç.
Ridvan varken Nsakala oynuyordu, abartmayi cok seviyorsunuz.

Bjk varliktan degil yokluktan oynatti.

Masuakyi kesip oynaticak degillerdi herhald.e

Ridvan varken Nsakala oynuyordu, abartmayi cok seviyorsunuz.

Bjk varliktan degil yokluktan oynatti.

Masuakyi kesip oynaticak degillerdi herhald.e
Nsakala geçen sene Ekim'den Haziran'a kadar kadroya bile girmedi yahu hangi Beşiktaş'tan bahsediyorsun? :ROFLMAO: Sırf Rıdvan var diye eli rahatladığı için kadro dışı bıraktılar Nsakala'yı.

Beşiktaş'ın yokluktan oynattı o konuda bir itirazım yok ama Kazımcan olmadı diye Masuaku'yu aldı adamlar. Yerli koymak istiyorlardı sol beke.

Bu herif topçu değil koşuşu bile fail dediğimizde inanmadı kimse

Pvayı kesmesini geçtim yedeği bile olamıyo

Geri
Üst Alt