# Kazımcan Karataş

Bekte ters ayaklı oyuncu oynatmaktansa doğru ayaklı oyuncu oynatma taraftarıyım ben. Kazımcan'dan beklentim sağ ayağını da orta sahaya ya da geriye pas verecek düzeyde geliştirmesi. Ömer Bayram'a bu konuda çok kızıyordum. Umarım Kazım sağ ayağını Ömer Bayram gibi koşmak ya da yürümek için kullanmıyordur sadece.

Haydi genc göster kendini bizim sana ihtiyacimiz var

Denemeden olup olmayacağını bilemeyiz. Ama olur da tutarsa saha içinde hareket alanımızı arttırır.

Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü oynayamaz.En azından sahada 11 kişi oluruz extra iyi oynarsa da güzel olur..

Kerem Aktürkoğlu'ndan kötü oynayamaz.En azından sahada 11 kişi oluruz extra iyi oynarsa da güzel olur..
5 mac ver babamin arabasini satıp basacam , düğün masraflarını daha bitiremedim. Ama aciilllll

Transfer sürecinde kendisine şüpheyle baktığımı söylemiştim; Altayda iken denk geldikçe alıcı gözle izleyip pek bir ışık görememiştim zira. Belki benim göremediğim bir şeyler vardır da scout filan görmüştür diye ümit ettim. Formamız altında izleyebildiğimiz kısa sürelerde de olumlu izlenim edinemedim maalesef. Kadroda seviye atlaması ihtimali olan birkaç genç oyuncumuzdan biri hala...

Sergilediği ürkek görüntüden sezon sonuna kadar sıyrılamazsa, seneye nereye kiralanacağını veya takas edilmesini konuşuruz muhtemelen. Uçup kaçması gerekmiyor; biraz idare edebilse, gelecekte daha iyi olabileceğinin sinyallerini verebilse yeterli. Yerli oyuncu mecburiyeti nedeniyle hayatında bir daha zor bulacağı bir fırsat avucunun içine gelmiş durumda. Bakalım, çapını ve azmini göreceğiz...

İlk maçında kötü performans sergilerse bile bir kaç maç daha denenmeli. Olmuyorsa Emre Taşdemir’e şans verilmeli.
Bugün çünkü heyecandan kötü oynayacağını tahmin ediyorum.

İlk maçında kötü performans sergilerse bile bir kaç maç daha denenmeli. Olmuyorsa Emre Taşdemir’e şans verilmeli.
Bugün çünkü heyecandan kötü oynayacağını tahmin ediyorum.
Bugüne mahsus değil de karakter itibariyle 'titrek-özgüveni düşük' bir yapısı var gibi geliyor bana. Yanılıyor olmayı çok isterim elbette...

Haydi bakalım, inşallah çok iyi oynayıp o formayı alırsın da bizi yerli konusunda kara kara düşünmekten kurtarırsın aslanım

iyi oynarsa hayatimiz kurtulur

Hata yapma yeterli.

Hiç beklentim yok

Kerem gibi zarar vermesin idare etsin yeter

Geri
Üst Alt