# Kazımcan Karataş

Bence ilk maçına ve önündeki Mertens’r rağmen iyi idare etti. Daha çok maç temposuna ihtiyacı var.

son dönemde anadoludan gelenler bizde bocaladı o yüzden pek bir beklentim yoktu kendisine dair ama bu maçta beklentimin üstünde oynadı. Savunmada baya sıkıntı çekiyor ama hem topla çıkarken hem de sette çok sırıtmadı. Bir iki iyi ortası da vardı. Yerine yabancı oyuncu kullanmaya gerek var mı emin değilim

son dönemde anadoludan gelenler bizde bocaladı o yüzden pek bir beklentim yoktu kendisine dair ama bu maçta beklentimin üstünde oynadı. Savunmada baya sıkıntı çekiyor ama hem topla çıkarken hem de sette çok sırıtmadı. Bir iki iyi ortası da vardı. Yerine yabancı oyuncu kullanmaya gerek var mı emin değilim
eli ayağına dolaşıyor her top geldiğinde

Maci izlemeyen varsa kaybeymenizin nedeni Kazim degildi.

Pek beğenmedim ama kötü oyundaki katkısı fazla değildi bence. Hele şu uzun taç ısrarını kesinlikle bırakması lazım çok anlamsız bir çaba harcıyor orada.

ne iyi ne kötü, aanholt kadar oynadı. derbilerde sıkıntı yaratır. anadolu takımlarına karşı oynamalı. fener, beşiktaş maçlarında aanholt. aanholtun defansif yönü daha iyi.

idare eder oynamak zorunda zati

Geri
Üst Alt