# Kazımcan Karataş

kayseri saga 2 bekle oynarken kazım tek basına solda idi. ben çok begenmedim çok da kötü diyemem de takım neydi ki bu parlasın modundayım son dklerde iyi bi tackleı ve soldan harika bi taç atışı vardı;D son dk apoya ortayı kesen de bu idi. öndeki yaşlısaray arkayı da bozuyo önde de bi şey yapamıyo

karşısında ligin en formda topcularından onur vardı

Yahu maçtan önce de yazdım bu adamın sol bek olduğundan bile emin değiliz diye, adamın savunma yapmakla pozisyon almakla uzaktan yakınan alakası yok. Kayseri nin sağ kanadı Ramazan/Onur gibi oyuncular bile önde Mertens arkada Kazımcan ı yakalayınca darmadağın ettiler orayı

Hani şu Kerem nefreti bize Kazımcan ı ilk 11 izletmek zorunda bıraktı. Kazımcan ı oynatıp izlemek mi istiyorsunuz? Çarşamba günü kupa maçı var çıksın bir orda oynasın bir görelim nedir ne değildir diye çıkıp kritik bir deplasmandan önce böyle bişey yapmak ne kadar mantıklı?

Okan Buruk kendisiyle ters düşüyor, şimdiye kadar kadroya almadığı adamı bir anda ilk 11 e alıyor

Çoğu adamdan daha iyidi.

Pek beğenmedim ama kötü oyundaki katkısı fazla değildi bence. Hele şu uzun taç ısrarını kesinlikle bırakması lazım çok anlamsız bir çaba harcıyor orada.
Iki atisi cok etkili bence, karambol yarattik. Bazen bunu kullanmaliyiz, ekstra ozellikle bunlar.

Bence sahadaki iyilerden biriydi ki cogu oyuncumuz cok kotu oynadi.

19 yasinda, ilk resmi/ciddi macina cikti bu cocuk. Hemen siliyorsunuz. PvA'nin mac basina kaptirdigi top sayisi cift hanelerde, bu cocuk bunu ya yapmadi ya da cok az yapti. Ustune bugun cok temiz paslarla oynadi oldukca sakin oynuyor ock hosuma gitti bu ozelligi. Rakip ceza sahasi onunde verkaclarda sakince dogru paslari oynadi, baskalari gibi top kaptirip kontr yedirmedi.

Defansif yonunde de aman aman bir problem yok evet top kapma noktasinda biraz sorun yasada bunlari gelistirebilir dogru yonlendirme ile. Son dakikalarda depar atip kayarak topu Abdul'e kazandirdi onemli bir mudahaleydi, ortasaha ile uyumlu calisti, pas istasyonu oldu eli surekli havadaydi (pas isteme noktasinda). Biraz dedigim gibi mac temposuna ve tecrubelenmeye ihtiyaci var. Onundeki oyuncu da cok onemli. Bu Mertens degil, olamaz.

Eh işte. Kaleye Okan'ı koyma veya Berkan'ı sol bek yapma fikrinden bunu sol beke monte etmek daha az zararlı olabilir.

Son pozisyonda Abdul'e asist yapiyordu gol olsaydi, altini cizelim. Oldukca guzel bir pas verdi orda uzun mesafeden.

Derbi deplasmanında vs. oynatmazsın belki ama çoğu maçta idare edebilir gibi geldi bana. Mertens'i kanatta mundar etmek yerine Rashica ile başlasak belki Kazımcan da daha etkili olurdu.

son dönemde anadoludan gelenler bizde bocaladı o yüzden pek bir beklentim yoktu kendisine dair ama bu maçta beklentimin üstünde oynadı. Savunmada baya sıkıntı çekiyor ama hem topla çıkarken hem de sette çok sırıtmadı. Bir iki iyi ortası da vardı. Yerine yabancı oyuncu kullanmaya gerek var mı emin değilim
Bence derbilerde oynamamali veya 2 - 3 mac daha oynarsa daha net gorecegiz.

Maç öncesi Kazımcan nasıl oynayacak acaba beklerken maç sonunda en normal oynayan Kazımcan olması :)

İlk yarı Mertens desteğe gelmeyince sürekli Onur ve Ramazan'a karşı oynadı ikinci yarı Rashica girince daha iyiydi baya toparladı hatta bir pozisyonda geriye koşup çok kritik bir müdahalesi de var.

İdare etti. Sol bek idare etse yetiyor ama hücumcular idare edince yetmiyor. Hücum zenginliği için bu seviyenin altına düşmediği müddetçe oynayabilir.

Fena değildi beklentimin kesinlikle üstündeydi. Bir PvA elbette ki değil ama yerli işte.

Geri
Üst Alt