# Kazımcan Karataş

Oynamaya devam etmeli, oynamadan gelisemez.

Son dkda %100 gol olabilecek iyi bi orta acti, onun disinda da digerlerine gore iyi kaldi bence.

İlk maci oldugunu da dusunursek heyecanini vs attikca daha verimli oynayacaktir sol bekte yabanciya gerek yok

Sol ilerde Kerem'in yerine oynasın. Hücumda daha etkili oynar bence. Sol bekte biraz adamını çok kaçırıyor gibi.

Çok tecrübesiz. Çok savruk oynuyor ama her türlü kazanmamız lazım kendisini. Türk zorunluluğu kalksa bile iyi bir yedek olma ihtimali var. Korner gibi taç atışı kullanıyor.

Ligin başından beri sürekli olarak bu çocuk oynasın yazıyordum. Biraz da merak ediyordum doğru düzgün izlemedim.

İlk defa oynadı ve stadda izledim. Bence kötü değildi henüz çok genç ve üzerinde durulursa kazanılabilir. Tabi Okan yapamaz bunu.

Aanholt’tan kötü değil değildi en azından. Ondan daha az hatalı pas attı. Ondan daha az dağlara taşlara orta açtı. Bu yeterli bence.

okan bir daha oynatmaz bunu

Bence bizim adımıza maçta Sergio ve Barış Alper'den sonraki en iyi oyuncumuzdu. Top kaybı sayısında rekor kırdığımız bir maçta Mertens gibi kaliteli bir ayağın 45 dakikada 12 top kaybı yaptığı maçta totalde 17 top kaybı ile oynadı. Savunmu konusunda PVA ile kıyaslamak hata, çünkü PVA Chelsea alt yapısındayken sol stoper oynuyordu daha sonra sol beke evrildi ve Sunderland ve C.Palace formalarını giydiği 5-6 yılda savunma futbolu oynayıp geçiş kovaladı.Bizim yapmamız gereken şey top kaybını azaltıp, kaybedilen top sonrası baskıyı doğru kurmak olmalı. Mata,Mertens,Icardi,Yunus 4 lüsü ile bunu yapmanın mümkünatı yok hem hazır değiller hem yaşları itibarile ile yetersiz kalıyorlar. O yüzden tempoyu üst düzeye çıkaracağımız oyuncu grubunu sahada görmemiz şart.

Israr edilmesi lazım, tutarsa elimizi çok rahatlatacak.

Söylenildiği kadar kötü değildi. Orta sahanın aşırı aksaması yüzünden herkes olduğundan daha kötü göründü.

Kerem PvA’a hiç yardıma gelmiyor dedik ama bu çocuğun önünde ondan daha az geriye gelen Mertens vardı.
1-2 maç daha şans verilmeli. Olmuyorsa Emre Taşdemir denensin.

PvA'nın bir şey yaptığı yoktu zaten. O yüzden bu çocukta ısrar etmek lazım. Devre arası Rıdvan'ı alırsak daha iyi olur tabi.

2 kucuk ve 1 tane de orta boy hatasi var ama tamamen deneyimle alakali. Oynadikca tecrubelenecek 🙏🙏🙏
Ortalari da fena degildi.

Pvadan sonra güneş gibi doğdu.

çok iyiydi.iyileş lan.sen cıkınca iyce cöktü sol taraf

Geri
Üst Alt