# Kazımcan Karataş

Tam ritmini bulmuş, öz güven toplamaya başlamışken çok kötü oldu bu sakatlık. Umarım 1-1.5 ay gibi bir sürede döner...

İyi oynadığı maçlarda sürekli sakatlandı gerçekten çok şanssız bu açıdan. Umarım çok ciddi bir sakatlık değildir.
Şanssız değil bam güm heryere giriyor, topu da zor kontrol ediyor çok hızlı hareket etmeye çalıştığı için, kontrolsüz bir agresifliği olduğu çok açık.

şu beşiktaştan giden kısa boylu çocuğu getirelim kısa süreliğine

Kazımcan şanssızlığına diyecek yok aslanım. Gençsin toparlarsın ama tam harika oynuyorken ve formayı almışken belki bidaha vermeyecekken çok kötü bir sakatlık oldu. Geçmiş olsun. Emre Taşdemir de en az senin kadar kaliteli. Hakkını verecektir ama geldiğinde hazırız.-vvhycn.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Haberler dogruysa bu sakatlık benimde başımdan geçti en az 2 ay sadece iyileşme süreci sürer toparlanma ritim bulma falan derken sezonu kapattı diyebiliriz

Cok sakar giriyor toplara, kirmizi gorecek diye bekledim sakatlanana kadar

Eskiden sakatlar iğne ile filan oynardi. O iğnenin üretimi durduruldu mu?

iki yerli bekimiz var ikisininde maşallahı var düz yolda giderken sakatlanıyolar

böyle azimli oyuncular herzaman bizde yer bulmuştur kendine düz koşuları başlamış derken takımla idmana bile cıkmış

fizigi kuvvetli 2 gencımız oldu kazım ve barış bizim için büyük şans

Hemen dondu aslan parcasi. Yuksek potansiyele sahip oldugu tartismasiz. Sadece biraz daha dikkatli oynamali, sakatliga cok musait futbol oynuyor.

Çok iyi oyuncu ama tek başına sezon sonuna kadar götürmesi zor olurdu bu açıdan Uğur hamlesi doğru oldu. Kazımcan tam formuna ulaştığı zaman muhtemelen sol bekteki ilk tercih olacaktır çok iyi özellikleri var.

fizik olarak aynı barış alper gibi a class.
karar vermesini ve top kullanımını geliştirirse önü çok açık bence.

daha 19 yaşında...
Berkan - Kazımcan ve Barış üçlüsü bayağı bayağı kazanım oldu bizim için bu dönemde. İşin açıkçası ilk oynadığı Kayseri maçında biraz gereksiz yere eleştirmişim çocuğu işin defans tarafında bek oyuncusu olamayacak kadar eksik olduğunu söylemiştim ama çocuk fizik üstünlüğüyle, mücadelesi ve ileri çıkışlarıyla bek oyuncusu olmaya çok yatkın bir profilde

Hoş bundan birkaç ay öncesinde şöyle bir kadro yapılanmasında Berkan - Barış Alper ve Kazımcan üçlüsü ciddi süreler bulacak ilk 11 düzeyini zorlayacak deseler haydi ordan derdim ama Okan Buruk ve ekibi belli ki bu oyuncuları çok iyi hazırlıyor

Kazımcan Karataş şuan sakatsın ve takımdaki tek eksiksin. Tam 20 yaşında genç, kuvvetli, avrupai bir tekniğe ve dinamizme sahip Yerli bir bek bulmuştuk H.Ünsal ve Ergünden sonra diyorduk ama hala diyoruz. 1 haftaya döneceksin ve aldığın formayı yeniden bir daha vermemek üzere alacaksın. Yerli Theo Hernandezim benim 20230113_121015.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt