# Kazımcan Karataş

Giresun macina Dubois cikmali. Umraniye maciyla birlikte Kazimcan formayi alir.

Hamlelerine dikkat etmeli son maçta kendi kendini taça giden top için sakatladı.

İyileşmiş.

Performansını azmini mücadelesini beğeniyorum.

İlerleyen haftalarda ilk 11'de yerini alır gibi.

Önceki maçların aksine, defansif müdahalelerinde dikkatli ve olgunlaşmış gördüm. Hücum orijinli olmasına rağmen ofansta pek bir üretkenlik sergileyememiş olması sonraki konu. Defansif yönden yetersiz solbeklerden bıkmış usanmış biri olarak doğru yolda olduğu kanaatindeyim. Fiziksel yönden eksikliklerini tamamladığı vakit hücuma daha cesur çıkacaktır...

Uzun bir aranın ardından 'hafif' bir maçta aldığı kısa süre için keskin yorumlar yapmayı doğru bulmasam da Altay zamanında izlediğim maçlarını da göz önüne alıyorum, hücum oyuncusu olarak yetiştirilmesi, Sabri' nin alt yaş gruplarında orta saha virtüözü gibi yetiştirilmesini anımsattı doğrusu...

Adekugbe için söylediklerimiz Kazımcan Karataş için de geçerli. Harika oynadı. Savunmada çok kritik müdahaleler yapıp hücumda da gayet iyi bindirmeler yaptı. Bu formayı ne kadar çok istediğini ve Adekugbe ile harika bir rekabete gireceğini gösterdi. Aferin Yerli Theo Hernandezim -tm8o9a.jpg

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt