Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Top rakipteyken üzerimize geliyorken Kazımcan rakibi geride karşılamıyor Adekugbe'nin aksine önde karşılayıp topu kapana kadar ikili mücadeleye girmeyi seviyor ve bundan kaçınmıyor. Bence mevcut sol beklerin içinde en iyisi artık formayı emanet etmeliyiz.
Alanyaspor maçında 2-0 öndeydik 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi oynuyordu sakatlanıp çıktı maçı oradan verdik 2-2'ye getirdik. Başakşehir maçında oyuna girdi çatır çatır pas yapıp top oynadı Traore'ye nefes aldırmadı. İstanbulspor maçı da aynı şekilde çok iyi götürürken o çıktıktan oyundan düştük sonrada golü yedik.Güzel bir noktaya deginmissin renktas bir anda oynadığı kısa süreler gozumde canlandi
Alanyaspor maçında 2-0 öndeydik 10 kişi kalmamıza rağmen çok iyi oynuyordu sakatlanıp çıktı maçı oradan verdik 2-2'ye getirdik. Başakşehir maçında oyuna girdi çatır çatır pas yapıp top oynadı Traore'ye nefes aldırmadı. İstanbulspor maçı da aynı şekilde çok iyi götürürken o çıktıktan oyundan düştük sonrada golü yedik.
Fiziksel olarak güçlü boyu uzun hatta çevikliği yüksek dar alanda pas kalitesi yüksek çok iyi verkaç yapabiliyor. İstanbulspor maçında gereksiz risk aldı taca çıkan top yüzünden saha dışında bileği burkuldu bundan sonra umarım sakatlık yaşamazsa sol bek sorununu çözer.
Bundan sonra verir diye düşünüyorum aslında ön alan baskısı için Boey ile birlikte tam uyumlu bir bek oyunu seviye atlatabilir.Okan neden çekiniyor anlamıyorum aslında kafasındaki ön alan baskısına uygun olan isim de Kazimcan .
ads maçında oynadı diye miBundan sonra verir diye düşünüyorum aslında ön alan baskısı için Boey ile birlikte tam uyumlu bir bek oyunu seviye atlatabilir.
Belki tam hazır olmadığını düşünüyordu yoksa formayı vermemesi için bir sebep yok.ads maçında oynadı diye mi
yaw bu adam floryada ne çalıştırıyo takımı görmüyo mu kazımı anlamadım
Belki tam hazır olmadığını düşünüyordu yoksa formayı vermemesi için bir sebep yok.