# Kazımcan Karataş

2-3 maç oynasın as takım ile şans bulsun. Nelson takımın belkemiği

3.lig topçularının forumda yeri yok

Sezon başından beri oynadığı maçlarda hep pozitif yorumlar gördüğüm halde halen neyi iyi yaptığını ve beğenildiğini anlamış değilim

Orta yeteneği sıfır, pas oyunu sıfır, savunması sıfır. Ne boka yarıyor lan bu? Bunu bugün Altay'a geri göndersek Altay bile oynatmaz. Vasat herifin teki.

süperdi

SNE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3.lig de bile oynayamaz ne yaptığını anlamadım ben.

sahada en rahat adam gecen adam dıyebılırım bugun icin

Yerli hakkımız açılıp Dübüa oynamadığı sürece mecbur oynayacak. Ki Dübüa bile oynadığında soluna gelen pozisyonlarda hemen oynayamıyor. Orası her türlü sıkıntı. Bu sezon idare edecez yapacak bir şey yok.

Maç ritmi yakalarsa performansı artacaktır.Uzun etkili taç atışlarıylada katkı verebilir.

Yerli hakkımız açılıp Dübüa oynamadığı sürece mecbur oynayacak. Ki Dübüa bile oynadığında soluna gelen pozisyonlarda hemen oynayamıyor. Orası her türlü sıkıntı. Bu sezon idare edecez yapacak bir şey yok.
Adekugbe var adam iki maç oynasa da izlesek bi

Nelsson varken 1 izleyelim.2-3 maç üst üstte oynayıp form da tutmalı.Ben Yunusla beraber yaz kampında daha çok açılacağını düşünüyom..

Topun kıymetini bilmeli büyük takım oyuncusu.Bunda o eksik.Rahat rahat kaptırıyor sıfır sıkıntı üzüntü

Geri
Üst Alt