# Kazımcan Karataş

ii şeyler yaptı ara sıra ama genel olarak kötüydü

Kazımcan oynasa Adekugbe, Adekugbe oynasa Kazımcan, İkisi sırayla oynarsa Dubois oynasın diyeceğiz herhalde. Bu sezon sol bekte 2 maç üst üste net katkı alamadık Adekugbe veya Kazımcan'dan birini seçip sezon sonuna kadar dokunmadan oynatalım artık cidden olmuyor. Her türlü oradan katkı alamıyoruz bari bir oyuncuyu biraz takıma adapte edelim.

Kazımcan olabilir Kerem ile bi kaç maç daha oynasınalr

Bazı anlarda küçük bir dokunuş gerekir işte tamda o anlarda gereken dokunuşu yapamıyor sanırım bu zamanla olacak bir şey ...

Kritik dakikalarda yerine Dubois girmeliydi. Ama kötü oynamadı çok bindiriyor soldan bu baya işimize geliyor. Adekugbe yapmıyor bu bindirmeleri.

Her türlü kazim, devam, en azindan adekugbe kadar daginik degil. Oynadikca acilir.

Net olarak yetersiz.
Gelişirmi hiç tahmin etmiyorum ama İnşallah beni yanıltır.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ölümdense vereme razıyız kazımcanin durumu tam olarak bu

Gencecik çocuk niye ıslıklanır abi. Millet kafayı yemiş. Sanki tribündeki herkes kendi işinin en iyisi de sahada biraz sallanan oyuncuyu anında ıslıklıyorlar. Sokayım böyle taraftara.

Islıklanmasında hepimizin suçu var hocanın bazı kararlarını gaza gelip yerin dibine sokuyoruz, yetersiz görüyor ki hoca oynatmıyor demek ki.

50 kere Kazımcan yazılınca her yere beklenti büyüyor, beklenti karşılanmayınca sonu ıslık. Taraftar gönlünü alır muhtemelen ancak hocanın forma vermemesinde bir bildiği varmış.

Kazımcan' dan beklentimin yüksek olmadığını en başından beri söylüyorum ki iyi oynadığı birkaç maçta beni olumlu yönde şaşırttığını da itiraf etmeliyim...

Ancak daha iyimser beklenti güttüğüm Adekugbe ise Kazımcan kadar bile ışık veremedi maalesef. Sezonun son 9 maçında tercihim Kazımcan olur; hiç olmazsa bir şeyler yapmayı deniyor çocuk. Adekugbe' nin sahada ne yapmaya çalıştığını anlayamadım...

Aslinda kazimcan oynarda, sansizligi hocanin cok rotasyona gitmesi. Bu mac örnegin kurguyu bozamasin. Nelsson oynar oleveira oynar herkes yerinde oynar ozaman kazimcan da göze batmaz.

Bu cocuk uzun zamandir forma sansi bulamadi tabi bunun sebebi hem sakatlik hemde verilen aralar. Daha yasi genc, ve bence yasina gore degerlendirmek gerekiyor. Buradan da goruldugu uzere, bence dikkatli izlemiyor bazi taraftarlar oyunculari. Adegukbe'den bence cok net daha iyi. Dubois'dan ise daha tempolu ancak o kadar teknik degil. Ortalari bence kotu degil, super de degildi bugun icin. Sorumluluk aliyor bunlar iyi yaptigi seyler, kritik mudahaleleri de oldu arada kaynamis olabilir mac temposunda. Bugun takimda iyi oynayan isim sayisi zaten azdi. Gunun sonunda henuz sans bulmaya basladi ve sabirli olmak gerek. Bugun kim oynasa o bolgede cokta fazlasini yapamazdi belki Dubois biraz daha tenik/pas kalitemizi arttirirdi ancak gereki kalaninda benzer falsolari yine gorurduk zira ortasaha ve defansif kurgumuz baya kotuydu bugun icin.

Geri
Üst Alt