# Kazımcan Karataş

Takımın iyilerindendi bariz bir hata yapmadı aldığı Topları ileri taşıma ve verkaç çalışabilirse daha etkin olabilir.

Fizy ile rakibi iyi karşıladı hava toplarında da başarılıydı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bazı pozisyonlarda boyundan mı kaynaklanıyo bilmiyorum dengesiz kalıyo.Fizik koordinasyonunu geliştirmesi lazım onun haricinde mükemmeldi

Hücümda daha çok gelişmeli böyle devam aslan

Mac eksigi oldugu belli.Ona ragmen defansif olarak sikinti yasatmadi.Oynadikca hucumu duzelecektir.

Mevcut sol bekler arasında bence en genç ve en iyisi olmasına rağmen oynatılmamasını hiç anlamadım zaten

Kazımcan bugün gayet iyiydi rakiplere çok temaslı oynuyor fiziksel mücadeleden kaçmıyor kademeye güzel giriyor pasları iyi temposu iyi her konuda daha da iyi olacak. Biraz daha temposunu arttırırsa Luke Shaw gibi olabilir. Uzun boylu, hızlı ve tempolu bekleri severim.
Maç temposu ve özgüven kazandıkça daha iyi olacak. Özgüven kazandıktan sonra merkeze doğru çekip dikine sürmeye başladı. Oynadığı maçlarda kötü değildi gereksiz kötülendi.

gelmeden de geldikten sonra da oynadığı her maçta da bu adama güvendim

oynamamasını da anlamadığımı hep belirttim

belki mükemmel uçup kaçan bir herif değil ama yerli kuralı varken kesinlikle oynaması gereken adam

Basaksehir kupa macinda tepki gösterenler vardi

Yani oyuncu da bir potansiyel varsa sahip cikmak desteklemek lazim

Bu yorum bana biraz abarti geldi. Takimdan boey i cikar dinamizm bitiyor direkt.

boey'in dinamizmi iyi de hücumda çok verimsiz yav. bugün bi de ilk yarıda serdar'ı arkada çok boş bırakınca kuruldum ama allah var 2. yarı iyi oynadı savunmada.

kazımcan'ı ilk defa 90 dakika mimlenerek izledim, o da hücumda çok yeterli değil gibi şimdilik ama gözümüze batması için daha zamanı var doğal olarak. o yüzden boey'e karşı biraz pozitif ayrımcılık yapmış olabilirim.

Hem yerli, hem genç, hem bonservisi bizde, hem de bu potansiyelini oynadığı kısıtlı sürede göstermişti. Üzerine düşmeliyiz Kazımcan'ın.

Haftalarca Kazım yerine aduketi bize izlettiğin için sana da yazıklar olsun hocam. Diyecek bir şeyim yok. Her hafta bu çocuk oynasın demekten dilimde tüy bitti.

Ayağına top geldiğinde eyvah demiyoruz en azından. Handikapı ise ikili mücadeleler. 8/18’le Gs’da zor oynarsın.

Geri
Üst Alt