KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

antu'den

Mesajı Gönderen: Serhan456:cLink:0623464

gs tribünü çökmüş. Adamlar hayatında yaşamamışki peş peşe Fenerbahçe galibiyeti. Alayı gerizekalı şunlara bak.

@tribundergi Galatasaray tribiunu coktu yaralilar var

Yaralı sayısı fazladır inşallah.

sunlar bak nasil insanlar bunlar yaw :((

Kaldırsın kaldırsın PARMAK kaldırsın, fenere KOYANLAR PARMAK kaldırsın.

penny :ask:

224_22.jpg

Olympics+Day+9+Basketball+lWHO48-T1hdl.jpg

Adnan Polat bir Galatasaray Baskani olarak birakin da 1 dogru is de yapsin yani. Sonucta dandik bir kulübü sampiyonluk adayi yapmadi. Koca Galatasaray´a iyi bir kadro kurdu ki o da her baskanin görevidir zaten. Bizi kusura bakmayin da, Adnan Polat´in ezikligi bitirdi. Aziz´in yalakasi olmasi bitirdi. Agzini acamamasi, yumrugunu masaya vuramamasi, hakkimizi koruyamamasi vs. Say say bitmez. Sike olayi patlamadan dedikodular varken, Adnan Polat Aziz Yildirim yapmaz öyle birsey diyordu, hala onun yalakaligini yapiyordu.

Bu dönemde de baskanimiz olsaydi, resmi siteden Fenerbahce temizdir, Türkiye´nin en büyük kulübüdür diye Index yaptirirdi Adnan Polat.

Adnan Polat başkanlığa devam etseydi Basketbolda gerek erkeklerde gerekse de bayanlarda kadro değişirdi.

Her sene aynı revizyon hareketi oluyordu.. Slogan da belli "GELECEĞİN 10 YILINI İNŞAA EDİYORUZ"

Ama nedense kadrolar her sene neredeyse komple değişiyordu..

antu'den

Mesajı Gönderen: Serhan456:cLink:0623464

gs tribünü çökmüş. Adamlar hayatında yaşamamışki peş peşe Fenerbahçe galibiyeti. Alayı gerizekalı şunlara bak.

@tribundergi Galatasaray tribiunu coktu yaralilar var

Yaralı sayısı fazladır inşallah.

sunlar bak nasil insanlar bunlar yaw :((

Şeref yoksunu insanlar işte.Neyse taraftarlarımızın durumu iyiydi.Sağlık ekipleri gerekli müdehaleyi yaptılar zaten.Korkulacak bir şey yok.Spiker öyle söyledi yani. :)

#azizyoksikeyokkupayok

taurasi macın sonunda bir hareket yapmış fb tribünlerine videoyu izledim ama pek bişey göremedim sadece bişeyler söylüyor sanki.acaba ne dedi :D

baskette seneye 2 de 2 ile başladık çok güzel oldu:)

taurasi macın sonunda bir hareket yapmış fb tribünlerine videoyu izledim ama pek bişey göremedim sadece bişeyler söylüyor sanki.acaba ne dedi :D

Trübünden yabancı madde attılar.O da sövdü. :asd:

Kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın demiştir...

Bazı şereften yoksun insan oldukları bile faili meçhul olanlarda tribün çöktü diye sevinmişler.

Bu taraftar şike yapan takımı alkışlayacak kadar büyükse Önce Galatasaraylılığım sonrada böylesine kaliteli bir taraftarımız için gururlanmamak elde değil...

Bu sporda şike büyük ihtiyaaaççç

fenerbahçe şike yapmaya muhtaç

tarlayla dost ol hıyarla arkadaş

geçiriyoruz yavaş yavaş..

aklımda hala spikerin mallıkları var alba torrense tina charles demesi geliyor

taylor kim alba benim gözümde daha güzel

o nasıl formadır ?

evet çok güzel dime renk taş :ask:

şu an bunu kullanan takımlar var görüldüğü üzre geçen günlerde bahsi açılmıştı forumda da tüm takımların formaları bu şekil olucak diye voleybolda ki gibi yani ;) ;)

Kaldırsın kaldırsın parmak kaldırsın demiştir...

Bazı şereften yoksun insan oldukları bile faili meçhul olanlarda tribün çöktü diye sevinmişler.

Bu taraftar şike yapan takımı alkışlayacak kadar büyükse Önce Galatasaraylılığım sonrada böylesine kaliteli bir taraftarımız için gururlanmamak elde değil...

Bu sporda şike büyük ihtiyaaaççç

fenerbahçe şike yapmaya muhtaç

tarlayla dost ol hıyarla arkadaş

geçiriyoruz yavaş yavaş..

bu tezahürat güzelmiş :animation:

Mactan önce konusan o yorumcuyu mactan sonra da konustursalardi keske :) Yok Fenerbahce maci erken kopartirmis, Galatasaray ölümüne oynarsa son topa kadar götürebilirmis vs :D Kendisi de inanmiyordu söylediklerine, gülüyordu zaten :) Ne mal adamlar var ya :D

penny :gul::cıcek2:

Mactan önce konusan o yorumcuyu mactan sonra da konustursalardi keske :) Yok Fenerbahce maci erken kopartirmis, Galatasaray ölümüne oynarsa son topa kadar götürebilirmis vs :D Kendisi de inanmiyordu söylediklerine, gülüyordu zaten :) Ne mal adamlar var ya :D

Kimdi o salak yorumcu

Geri
Üst Alt