KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Cevap: KCK | Fenerbahçe 78-85 Galatasaray MP | 16 Ekim | Kupa BİZİM !

Tebrikler...Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Artık geri dönüş başladı diyebiliriz herhalde.

Ab57DOeCEAAlWUW.jpg:large

Fenerli arkadaşlar sabah koşusu yaparken.

Arkadaş dün gece şu angutların yorumlara bakayım dedim Augustus'a o kadar laf edenler şimdi bir anda Augustus'u alalım demeye başlamışlar.Ulan birinizde takip edinde öyle yorum yapın.Kimsede dememiş Spartakla anlaştı diye. :D Zaten daha önce de öyle bir teklif olmuş Augustus reddetmiş sanırım.Geçen twitterda konuşuluyordu.

Arkadaş dün gece şu angutların yorumlara bakayım dedim Augustus'a o kadar laf edenler şimdi bir anda Augustus'u alalım demeye başlamışlar.Ulan birinizde takip edinde öyle yorum yapın.Kimsede dememiş Spartakla anlaştı diye. :D Zaten daha önce de öyle bir teklif olmuş Augustus reddetmiş sanırım.Geçen twitterda konuşuluyordu.

Augustus bizim kadar Galatasaraylı zaten gitmez onlara falan.

hahaha bu angutlar herzaman böyle. Arda icin aynisini yaptilar , Sabri icin yaptilar , Hakan Balta icin yaptilar. bunlar aslinda bizim tüm futbolcularimizi beyeniyorda simdi bizdeler diye kiskanclikdan laf atiyorlar

birazdan ntvspor da ısıl ve bahar konuk

hahaha bu angutlar herzaman böyle. Arda icin aynisini yaptilar , Sabri icin yaptilar , Hakan Balta icin yaptilar. bunlar aslinda bizim tüm futbolcularimizi beyeniyorda simdi bizdeler diye kiskanclikdan laf atiyorlar

Bizim sporcuları beğeniyorlar ama beğendiklerini belli etmekten çekiniyorlar.

Kompleksliler çünkü. Galatasaray kompleksi var eziklerde.

ben ikinci yarıya yetiştim. bi ara farkı 2 sayıya kadar indirdiler kendimle polemiğe girdim keşke hiç açamayıp güzel şansımızı bozmasaydım.

sonra neyse ki toparladık ve haklı bir galibiyet aldık.

Helal olsun dişi aslanlara.

Abdi ipekciye kadin ve cocuklar alinacakmis , Portallik haber herkez duysun erkekler hamur yapacak bayanlar salonda olacak, bir gün disimizi sikacaz arkadaslar yollayin hanimlarinizi bacilarinizi salona

evet arkadaşlar o gun ceza olmasada gidecek tüm arkadaşlar ya eşini ya kız arkadaşını ya annesi ya kızkardeşini kım olursa artık doldurmamız lazım salonu artı bı okadarda dışarıda erkekler olmalı bunu mutlaka yapmalıyız.

Ahuhahaaha bu komediydi yahu :asd: Bunun 3-5 saniye sonrası olsaydı o daha da komik olurdu. fb'lilerden kimse kalmadı 3-5 saniye sonra :D

bana öyle geliyorki sanki GS-fb macindan sonra olaylar tüm dünyada konusulcak ,GS fener düsmanligi halt safaya cikacak. tam bir pislikler ya 1. pkk örgütü 2. fener örgütt ikiside ayni kefende benim icin

Cavlak İlhanda öyle demişti sonra fenerli oldu lavanta, senide kaybetmeyelim Uğurum :)

bana öyle geliyorki sanki GS-fb macindan sonra olaylar tüm dünyada konusulcak ,GS fener düsmanligi halt safaya cikacak. tam bir pislikler ya 1. pkk örgütü 2. fener örgütt ikiside ayni kefende benim icin

Geri
Üst Alt