Kebap çok pahalandı ama son yıllarda, diğer her şey gibi.6 liraya baya doyurucu porsiyon beyti yerdim 5-6 yıl önce, şimdi 12-13 liradan aşağı bulunmuyo, porsiyonlar da tırt
Tapata
Tapata
Kebap çok pahalandı ama son yıllarda, diğer her şey gibi.6 liraya baya doyurucu porsiyon beyti yerdim 5-6 yıl önce, şimdi 12-13 liradan aşağı bulunmuyo, porsiyonlar da tırt
Tapata
@Mehmet Arslaner hocam avrupa da yemek kültürü zaten yok denecek kadar az. Herşeyi saçma sapan soslara buluyorlar.. Bu bile bireyleri ört bas etme cabasi gibi geliyor bana. Üniv. 1 de ev arkadasim pilav yapardi lapa bisey ayip olmasin diye ketçap mayonez silip yerdim bence avrupa daki mantikta benzeri şekilde.. Pizza en özel en evrensel yemekleri bence bu bile ne kadar geride olduklarinin göstergesi. Ha lezzetini zaten kiyaslamam ama pizza çok daha klas bir yemek bu acidan ülkemizde biraz da özenti seklinde yayildi..
Tapata
Pizzanin evrenselliği tamamen hikaye.. Bu ecnebiler bir kebaba alissa pizzanin yüzüne bakmaz. Ama sağ olsun bizim europdaki kebapci ve donerciler b.k gibi yaptigi için adamlar kebabin tadini bilemiyor.. İkisini de anavataninda yedim diyebilirim damak tadi cart curt farki demeyin burada damak tadina saygi duyamiyorum maalesef.. Kebap ezer geçer pizzayi
Pizzacilarda hijyen cok onemlidir kebapcilarda ise genelde killi kollu personel secilir.
Kebabin lezzeti, Usta´nin alin terindedir... O ter o kebaba akacak arkadas.
Ben kildan bhsetmistim ama sen kil ve ter karisik menuyu seviyorsan saygi duyarim.
Ben kildan bahsetmistim ama sen kil ve ter karisik menuyu seviyorsan saygi duyarim.