- 8 Temmuz 2015
- 36.336
- 71.963
- 3.783
Bu beyitleri gördüğüm anda gözlerimden yaşlar süzülüyor Metin Şener ahbabımızı özledin mi sendeOnce Ankara sonra Burdur
Gelen her rakibe vurdur
11'i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu beyitleri gördüğüm anda gözlerimden yaşlar süzülüyor Metin Şener ahbabımızı özledin mi sendeOnce Ankara sonra Burdur
Gelen her rakibe vurdur
11'i
Bu beyitleri gördüğüm anda gözlerimden yaşlar süzülüyor Metin Şener ahbabımızı özledin mi sende
Ardından KrAltan'ın bizi terketmesiyle çöküş sürecine adım attık, dostlarımızı geri döndürmeliyiz kanaatindeyimHem biz hem ekibimiz ozledi.Gittiginden beri yuzumuz gulmedi.
Yapma renktas adam götünü koyuyor ortaya.Forması terlemeyene maç başı verilmez diye 1 kural olsaydı keşke
Rakiplerden para alınmalı bedavaya olmamalı bu iş artık yeter be kardeşimYapma renktas adamin götünü koyuyor ortaya.
sdsadsadsadsdsdsdsdsdsfsdfdsfddsdsadsadaYapma renktas adam götünü koyuyor ortaya.
ben aslen solbek olan sefayı stoperde oynatmam.solbeke sefayı kordum,kadroya da ogünü alır,stoperde onu oynatırdımSERGEN ZEREN 11İ
Ekli dosyayı görüntüle 33237