kedi sahipleri

@Serhan G. Veren bir kedi olsaydın hangi üyenin seni sahiplenmesini isterdin. ?

Ben kedim odadayken soyunuyorum bir çok ihtiyacımı karşısında görüyorum hatta tuvalete bile peşimden geliyor. Ona göre bir üye seç çünkü bol bol p göreceksin.
Doruğa ceza vermeyinde bana açık açık sorsun kime vermek isterdin diye. Canıma tak etti artık türlü yollardan forumdan birine vermemi istiyor

Benim çocuklar da çok istiyor kedi..Şöyle az tüy döken pek sorun çıkarmayacak bir kedi türü var mıdır ? Tam karar aşamasındayken bu konuyu görmem isabetli oldu..
Çoğu kişi zor diyor kedi bakımını ben üşengeç adamım cidden o kadar uğraştırır mi ?

Benim çocuklar da çok istiyor kedi..Şöyle az tüy döken pek sorun çıkarmayacak bir kedi türü var mıdır ? Tam karar aşamasındayken bu konuyu görmem isabetli oldu..
Çoğu kişi zor diyor kedi bakımını ben üşengeç adamım cidden o kadar uğraştırır mi ?

tüy dökmeyecek kedi yoktur, bütün kediler az çok tüy döker. bazı cins kediler dışında hepsi tüy döker. tüy sorununu çözmek için kedinizi düzenli olarak taramanız gerekiyor. onun dışında düzenli mama ve veteriner masrafları var tabi. kediler söz dinlemeyen, başına buyruk hareket etmeyi seven, özellikle de geceleri aktif olan canlılardır. bakımı köpeğe göre daha kolaydır. yıkanması gerekmez, temiz hayvanlardır.

3 sene bil fiil besledim. Kedi değil aslan gibi birseydi. Sonra dışarda yaşamak istedi. Saygı duydum. 5 sene boyunca sokakta doğmuş kedilerin hepsi benim kediye benziyordu. Hızlı bir abimizdi. Hala görüp selam verir geçer. Norveç orman kedisi idi. Ekli dosyayı görüntüle 179501
Aynı buna benziyordu, 2 haftalıkken elime geçti, sonrasında devasa bir şeye donustu. Ne kadar buyuyebildiklerine örnek olsun diye aşağıya resimlerini bırakayım;

Ekli dosyayı görüntüle 179500Ekli dosyayı görüntüle 179499

Not, ılık olduğumu düşünmüyorum 😄

Üstad az tüy döktüğü için ciddi ciddi bu türü arastiriyordum. Benim çocuklar 7 ve 3 yaşında çok sıkıntı olur mu acaba bir de muhteşem tatlı bir hayvan en çok bu türe icim ısındı biraz agresif olması hoşuma gitmedi değil

Üstad az tüy döktüğü için ciddi ciddi bu türü arastiriyordum. Benim çocuklar 7 ve 3 yaşında çok sıkıntı olur mu acaba bir de muhteşem tatlı bir hayvan en çok bu türe icim ısındı biraz agresif olması hoşuma gitmedi değil

Az tüy döken Sibirya kedisiymis yaw ne kadar benziyor bu çok dokenlerdenmis ..

eğer kedi beslemeyi düşünüyorsan, benim sana naçizane önerim; cins kedi alma! e devlet üzerinden evcil hayvan sahiplenme uygulaması açılmış, oradan bakabilirsin istersen. boşuna para vermek gereksiz bana kalırsa. @Hüsnü Ayabakan

eğer kedi beslemeyi düşünüyorsan, benim sana naçizane önerim; cins kedi alma! e devlet üzerinden evcil hayvan sahiplenme uygulaması açılmış, oradan bakabilirsin istersen. boşuna para vermek gereksiz bana kalırsa. @Hüsnü Ayabakan

Tekir en iyisi. Ha pek kucaga gelmez sevdirmezler ama en azindan saglikli oluyorlar. IMG-20220809-WA0001.webp

Bu arkadas da bizim ki, kus gormus buyuk ihtimal 😀

Ben özellikle cins kedi olmasını istiyorum hayvanı görünce içimin ısınması gerekir normalde hayvanlara düşkün biri değilim o yüzden ciddi bir ilgim olmalı gerçi çocuklar için istiyorum ama ben de heyecanlanmadi değilim.

Az tüy döken Sibirya kedisiymis yaw ne kadar benziyor bu çok dokenlerdenmis ..
Yazın tekir kışın aslan oluyor bu türler😄belirli dönemlerde fırçalamak lazım. Aşırı hareket, 7-24 oyun istiyorsan Norveç orman kedisi bakabilirsin. Ama tüy yılın belirli dönemlerinde döküyor. Eğitimini güzel verirsen tüyler göze hiç batmıyor😄

10larca kedi bakmış biri olarak bu kedilerin renklerine gore karakterleri var diyebilirim. Sari kediler en insan canlısı, oyuncu, uysal olanları. Senin ustune yapisir kovsan bile gitmez. Alacaksan ondan alacaksın. Tabi ki sokaktan.

kedinin kime ne zararı var? sokakta havlayıp seni korkutamaz, ısıramaz. Aksine neşe kaynağıdır onlar, sokakta mutsuz dolaşırken bir kedi sevin ve etkisini görün...

Ben özellikle cins kedi olmasını istiyorum hayvanı görünce içimin ısınması gerekir normalde hayvanlara düşkün biri değilim o yüzden ciddi bir ilgim olmalı gerçi çocuklar için istiyorum ama ben de heyecanlanmadi değilim.
Sekilcilik yapma. Cins kedi karakterizdir. bütün gün mal mal oturur ve bir köşede uyur. Sokak kedisi karakterlidir deli doludur makyaktir. Yavru bir sokak kedisi al keyfine bak.

Geri
Üst Alt