- 1 Ağustos 2009
- 45.495
- 47.413
- 4.708
Bu konu yakın zamanda kedi sahipleri adıyla güncellenecek. İlk mesajdaki cinsiyetçi ve homofobik söylemlerden arındırılacaktır.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu yakın zamanda kedi sahipleri adıyla güncellenecek. İlk mesajdaki cinsiyetçi ve homofobik söylemlerden arındırılacaktır.
onu bulabilirsem bakayım abisanki bzim kedi lobisine ati bir baslik vardi bir yerde onunla birlestirilebilir ama bulamadim sahsen
Onurcum sen o kedilerin vücudunda olan minik yaratıklar varya kan emen işte onun yavrususun.onu bulabilirsem bakayım abi
serhanı iyice kudurtayım
Doruğa ceza vermeyinde bana açık açık sorsun kime vermek isterdin diye. Canıma tak etti artık türlü yollardan forumdan birine vermemi istiyor@Serhan G. Veren bir kedi olsaydın hangi üyenin seni sahiplenmesini isterdin. ?
Ben kedim odadayken soyunuyorum bir çok ihtiyacımı karşısında görüyorum hatta tuvalete bile peşimden geliyor. Ona göre bir üye seç çünkü bol bol p göreceksin.
Onur’u üç harf ile tanımlamak istesen bu ne olurdu?Dilediğimizce cinsiyetçi ve homofobik söylemlerde bulunmak istiyoruz. Bu bizim özgürlüğümüzü kısıtlamaktır!![]()
Onur’u üç harf ile tanımlamak istesen bu ne olurdu?
Benim çocuklar da çok istiyor kedi..Şöyle az tüy döken pek sorun çıkarmayacak bir kedi türü var mıdır ? Tam karar aşamasındayken bu konuyu görmem isabetli oldu..
Çoğu kişi zor diyor kedi bakımını ben üşengeç adamım cidden o kadar uğraştırır mi ?
3 sene bil fiil besledim. Kedi değil aslan gibi birseydi. Sonra dışarda yaşamak istedi. Saygı duydum. 5 sene boyunca sokakta doğmuş kedilerin hepsi benim kediye benziyordu. Hızlı bir abimizdi. Hala görüp selam verir geçer. Norveç orman kedisi idi. Ekli dosyayı görüntüle 179501
Aynı buna benziyordu, 2 haftalıkken elime geçti, sonrasında devasa bir şeye donustu. Ne kadar buyuyebildiklerine örnek olsun diye aşağıya resimlerini bırakayım;
Ekli dosyayı görüntüle 179500Ekli dosyayı görüntüle 179499
Not, ılık olduğumu düşünmüyorum![]()
Üstad az tüy döktüğü için ciddi ciddi bu türü arastiriyordum. Benim çocuklar 7 ve 3 yaşında çok sıkıntı olur mu acaba bir de muhteşem tatlı bir hayvan en çok bu türe icim ısındı biraz agresif olması hoşuma gitmedi değil
eğer kedi beslemeyi düşünüyorsan, benim sana naçizane önerim; cins kedi alma! e devlet üzerinden evcil hayvan sahiplenme uygulaması açılmış, oradan bakabilirsin istersen. boşuna para vermek gereksiz bana kalırsa. @Hüsnü Ayabakan

eğer kedi beslemeyi düşünüyorsan, benim sana naçizane önerim; cins kedi alma! e devlet üzerinden evcil hayvan sahiplenme uygulaması açılmış, oradan bakabilirsin istersen. boşuna para vermek gereksiz bana kalırsa. @Hüsnü Ayabakan
Yazın tekir kışın aslan oluyor bu türlerAz tüy döken Sibirya kedisiymis yaw ne kadar benziyor bu çok dokenlerdenmis ..
Sekilcilik yapma. Cins kedi karakterizdir. bütün gün mal mal oturur ve bir köşede uyur. Sokak kedisi karakterlidir deli doludur makyaktir. Yavru bir sokak kedisi al keyfine bak.Ben özellikle cins kedi olmasını istiyorum hayvanı görünce içimin ısınması gerekir normalde hayvanlara düşkün biri değilim o yüzden ciddi bir ilgim olmalı gerçi çocuklar için istiyorum ama ben de heyecanlanmadi değilim.
Büyük bir kısmı diyelim sinirlenmesin insanlarılık mıymışlar?