# Keirrison de Souza Carneiro

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Keirrison de Souza Carneiro

herkesi göre değişir kardeş de biraz saçma geldi bana çoğu kişide bana katılıodur.10 tane messi nasıl bir raul etmiyor anlamış deilim eğer bu yorumun futbol bakımındansa kusura bakmada yani sen baya geride kalmışsın ama başka yönden diosan yorumuna saygı duyarım

ne yönden dedigimi belirttim renkdas dikkatli bakarsan görürsün;)

gördüm amaa futbol sadece sevgiyle olmuyor.futbol profesyonelliktir.spor profesyonelliktir.raulun sevgisini messinin yeteniğine deişmem demişsin.bunada katılmıyorum tabi senin görüşün bu

ayrıca sunuda belirteyim Messi ile Kaka kıyaslanmaz bile demissiniz gidip Kakayı izlemenizi tavsiye ediyorum İtalya ligi kendisine uygun olmamasına ragmen 2 sene önce dünyanın en iyi oyuncusu Kaka olarak gösteriliyordu Kakanın yeri İspanyadır ve Cr7den daha bomba transferdir tamam herkesin futbol görüşü farklıdır ama Kaka ile Messinin kıyaslaması bile yapılmaz derseniz ben sizin Kakayı izlemediginizi anlarım

Pardon ben yanlış bir konuya mı bakıyorum. Burası Keirrison ile ilgili bir konu değil mi?

evet messi hava kara deniz her yer de bir numaraa:D

ronaldinho sıradan biri bana göre sadece şov yapıooo...

ronaldinhoyu bu kadar büyütmeyin artık düştü 1 2 sene sonra fenere gelcek zatenn

Arkadaşlar

Messi'yi , Ronaldo'yu,Ronaldinho'yu,Selçuk Şahin'i tartışmanın yeri burası değil..

Konu : Keirrison de Souza Carneiro

Bu adamı tartışıyorsanız tartışın lütfen...

Şimdi böyle söylenmesi kolay. :)

Bu sene Messi, geçen sene C. Ronaldo, ondan önceki sen Kaka, ondan önceki sezon Ronaldinho...

Her sene birileri çıkıyor işte...

Çok güzel tespit bilader.Hangis o yıl formdaysa takımlarını ş.lig kupasını almasında önemli rol oynadılar

ronaldinho sıradan biri bana göre sadece şov yapıooo...

Yahu yuhhh Ronaldinho formda iken de acaba böyle mi düşünüyordun merak ettim...

Bana göre Ronaldinho dünyada her zman 1 numara olarak kalır çünkü çok seviyorum onu ve Messiyi bu 2 sini hiç bir şeye değişmem...(Xavi, İniesta ve Henry nin yerleride ayrıdır :) )

Şu dünyada Ronaldinho nun oynadığı futbolu izlerken aldığım zevki hiç bir futbolcu vermedi bana...Adam futbol oynarken showu çok iyi yapıyor...

Kim ne derse desin Ronaldinho daki teknik baska kimsede yok bence ve öyle de kalır...

Ama şu an Messi tabiki de 1 numara ve uzun yıllar götürecek gibi duruyor...

Orkunun dedigi gibi her yıl birisi çıkıyor 1-2 seneyede Messinin devri geçer baskası gelir.Bu böyle devam eder:)

messinin devri kolay kolay geçmez renkdaş

Bırakın onu şimdi bu oyuncu için süper yıldız adayı diyorlar bir sene kiraladık diyelim sonra gitti aklımız kalırsa bu futbolcuda ya keşke bonservisiyle alabilsek felan içimiz kan ağlar valla:D

Transfer konusuna gelince...

Zaten "tecrübe" için kiralık gönderiyorlar. Kadro şişkin çünkü. Bojan, İbrahimovic, Messi, Henry derken kendisine sıra gelmeyecek.

Ama bize gelirse belirli bir anlaşma yapılacak tabii...

Örneğin; en az 20 maç/45 dakika forma giyecek, gibi. Yoksa yedek oturmaya göndermezler. Kendi kulübelerinde yedek oturturlar.

Adı üstünde, amaç bizde yedek oturmasın, bir yerlerde forma giysin.

Rijkaard'ı biliyorlar, Rijkaard'ın 1 sene bile olsa bu çocuğun üstünde büyük etkisi olabileceğinide biliyorlar ve düşünüyorlar maalum. Messi, İniesta, bunları çıkartan Rijkaard'dı...

Kısacası, belki haber yalan ama mantıken güzel bir haber...

Baros yokken Nonda yerine bu oynasa çok daha iyi olur...

Hem belki bizimkilere bir şey öğretir, yani yöneticilere;

"genç yetenekler bulun!"

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt