# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Bu oyuncuyu biliyordum. Alabilirsek Rijkaard dünyaya fazladan bir yıldız daha kazandırmış olacak :)

oyuncuyu bilmiyorum ama videolardan izlediğim kadarıyla bu oyuncu 10M falan etmez denildiği gibi, en fazla 5M.

tabii takip edenler vardır, yanılmış olabilirim.

Bunlarda bizim anadolu kulüpleri gibi ac gözlü demekki.

Anlamadığım şey, allahın Japonları bile 35 metreden asıyorlar, bizden bir tane doğru dürüst frikik atan adam çıkmıyor ya.

Tsubasamız olur..11 Numara da hazır boştayken gelsin..11'i giysin.Frikik sorununa da kesin çözüm olmuş olur Honda..

aslında olabilir ya genç oyuncu potansiyelde var orta sahada Topal-Honda-Arda üçlüsü oynar ofansif yönden yetenekli bir çocuğa benziyor Neskeens acaba defansif yönünü nasıl buldu..

oyuncuyu bilmiyorum ama videolardan izlediğim kadarıyla bu oyuncu 10M falan etmez denildiği gibi, en fazla 5M.

tabii takip edenler vardır, yanılmış olabilirim.

Aynı düşünüyorum. 10M kesinlikle etmez. Ama Mehmet Topuz' la kıyaslanırsa bence ondan çok daha iyi. Sanki biraz Tabata' ya benziyor stil olarak. Ama ayakları daha güçlü gibi.

Abi İsmail Köybaşına bile 5.5 milyon € veriyor beşiktaş biz neden bu yetenekli çocuğa 5 vermeyelim Rijkaard talimat verdiyse riske değecek bir futbolcu bence..

Youtube deki videolarina bir bakayim dedim, hep sari sacli biri cikiyor karsima.

Geri
Üst Alt