# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Honda çok yönlü bir oyuncu kanatlarda ve orta sahanın göbeğinde hatta forvette bile oynamışlığı var. Ofansif yönü kadar defansif yönüde iyi. En büyük artısı attığı derinlemesine ara paslar ve uzun toplar. Rijkaardın sisteminde bize ayağında çok top tutmayacak pas yapabilecek bir adam lazım. Eğer uygun bir fiyata alınırsa isterim Hondayı :)

dediğin gibi bir oyuncuysa eğer çok faydalı olur.

iki yönlü olması, defansa yardım etmesi önemli.

Ya bir de şöyle birşey var: Şu anda transfer piyasası bayağı hareketli, oyuncu almak gerçekten zor. Bu işler Mayıs'ta, en geç Haziran'da bitmiş olmalıydı. Ağustos yaklaştıkça artık işler iyice kızışacak, futbolcu almak imkansız hale gelecek. Bir an önce bu iş bitirilmeli. Yine geçen seneki gibi son dakikaya kalmamalı transferler.

Baska bir forumda okudum ,Wolfsburg ve Ajaxda istemis bunu ama 10 milyon bonservis isteyince vazgecmisler .... cok para okadar paraya degmez, en fazla 5 milyon eder oda tas catlasa yani...ama Rijkaard cok istiyorsa 007 iyi bir pazarlikla getirebilir.

Japonya'da yaşayan tanıdığım (daha doğrusu amcamın oğlu) var. Dediğine göre, Honda şu an tek Japonya değil, neredeyse Hong Kong, Japonya, Kore vs neredeyse tüm Asya'da bizim tabirimizle "Asya'nın Maradonası" gözüyle bakıyorlarmış.

Japonya'da onlarca dev afişleri asılıymış sokaklarda.

Kendi tabirleriyle lakabı "Mavi Ejderha"imiş.

610x.jpg

biz onu kırmızı da değil sarı-kırmızı yaparız:D hele bi gelsin de hatta gelmez ama fotoshop mu yapsak ne?

Valla fiyakalı bir herife benziyor. Isındım ben buna. Alınsın, alınsın...

Geri
Üst Alt