# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Artık eskisi gibi yanılmalar çok olmuyor. Niye? Daha özenli yapıyorlar ve "bug" oyuncu artık koymuyorlar...

Bu yüzden de pek hoşuma gitmez oldu zaten.

Tsigalko'suz ben neyleyeyim... :(

Neden her oyuncu gündeme geldiğinde transfermarkt itesi baz alınıyor.Resmi rakamlar değl ki onlar aşağı yukarı değerler ve klüp o fiyata satma gii bi düşüncesi de olamaz

Ortalama bir fikir versin diye orası referans gösteriliyor. Yoksa kesin rakamlar olmadığını herkes biliyor.

Evet biliyorum referans olarak gösterildiğini ama piyasa değeri de o kadar olmamalı.Lincoln 10 milyon Euro ama biz onu o paraya kimseye satamayız

Evet biliyorum referans olarak gösterildiğini ama piyasa değeri de o kadar olmamalı.Lincoln 10 milyon Euro ama biz onu o paraya kimseye satamayız

İşte senelik aldığı ücrete, oynadığı takıma, takım içerisindeki konumuna, milli takım kariyerine vs. göre hesaplıyorlar sanırım. Kafadan atma rakamlar değil yani. Bir sistemi var.

İşte senelik aldığı ücrete, oynadığı takıma, takım içerisindeki konumuna, milli takım kariyerine vs. göre hesaplıyorlar sanırım. Kafadan atma rakamlar değil yani. Bir sistemi var.

Tamam kardeşim biliyorum bütün bunları ama mesela Van Der Vaart gündeme geldiği zaman fiyatı şu kadar alamayız deniliyor.Tamam bizim bütçemiz onu almak için yeterli değil.Lakin Real şu an da VDV'yi piyasa değerinin altında satmak zorunda.Bunu demek istedim.Yoksa dediklerine katılıyorum

Hayatımda ilk defa duyduğum bir isimdi fakat burada sizin de verdiğiniz bilgiler dahilinde baya bir bilgiye sahip oldum.. Gerçekten kumaşı süper gibi duruyor.. Alırlarsa hayır denmez kesinlikle.. Eğer gerçekten bu kadar kaliteliyse verilecek paraya da acımam..

Ayrıca basına çok yansımaya başladı.. Her yerde yazılmaya başlandı haber.. Burdan iki sonuç çıkıyor.. Ya bu hızla gidip akşama açıklarlar bu transferi ya da gerçekten bir yem atıldı arkasından yarın birşeyler çıkacak.. Hayırlısı olsun diyoruz ve bekliyoruz..

Adamdan sanırım iyi beklentiler var 10 milyon € istediklerine göre yetenekli bir adam eğer alabilirsek bence ikinci bir Nakamura Shunsuke almış oluruz gibime geliyor gerçekten çok iyi olur Lincoln'ün de bir daha esamesi okunmaz bence,hem yaşıda çok iyi 23 ama gelmek istemeyebilir Türkiye'ye Avrupa'da geliştiriyim der kendimi,gelirse tabi çok iyi olur o ayrı...

Mustafa arkadaşıma katılıyorum, ya bu akşam veya yarın açıklanır, ya da bu transfer olmaz..

Geri
Üst Alt