# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Aslına bu muhabbete girmeyecektim ancak 10milyon Euro ları duyunca yazayım dedim.Maksimum ederi şuan ki görünümü ile 3M Euro'dur.Oynadığı lig ikinci lig.Kaldı ki Hollanda'da gol atmakta asist yapmakta bizim ligden kolay.Bunlar kıstas olmamalı.Evet üst ligde birşeyler yaparsa belki, zaten o zaman bize bırakmazlar.

Aslına bu muhabbete girmeyecektim ancak 10milyon Euro ları duyunca yzayım dedim.Maksimum ederi şuan ki görünümü ile 3M Euro'dur.Oynadığı lig ikinci lig.Kaldı ki Hollanda'da gol atmakta asist yapmakta bizim ligden kolay.Bunlar kıstas olmamalı.Evet üst ligde birşeyler yaparsa belki, zaten o zaman bize bırakmazlar.

Belli olmaz yetenekli oyuncu ise 5'e kadar satabilirler bence ikinci lig olması farketmez,unutmayalım bizde Barış Özbek'i Almanyanın alt liglerinden getirdik ama 120 milyon €'luk takımın orta sahasında oynatıyoruz

Bu elemanın geleceği avr belli ki. Zaten olay bu ve bunun gibileri alt liglerden bulup çıkarmak ve 3-5 sene sonra yüksek fiyata satmak.

Belli olmaz yetenekli oyuncu ise 5'e kadar satabilirler bence ikinci lig olması farketmez,unutmayalım bizde Barış Özbek'i Almanyanın alt liglerinden getirdik ama 120 milyon €'luk takımın orta sahasında oynatıyoruz

Elbette bilirkişi değilim.100 maçınıda izlemedim.Ancak onun pahalı olması oyunculuğundan değil, büyük bir pazar için güzel bir pazarlama hamlesi olacağındandır.Yaklaşık o tutara VDV de alınabilir bence.

Alsak süper olur. Çok iyi oyuncu.

O çelimsiz diğer Japonlara benzemiyor.

Hollandada yasiyorum , ve cok iyi bir oyuncu. Bakmayin ikici ligde oynuyor diye. Iki gun once VVV Feyenoord'a karsi oynadi. 2-2 bitti iki golu'de Honda atti. Ajax ve PSV istiyor ama cok pahali diye alamiyorlar.

Hollandada yasiyorum , ve cok iyi bir oyuncu. Bakmayin ikici ligde oynuyor diye. Iki gun once VVV Feyenoord'a karsi oynadi. 2-2 bitti iki golu'de Honda atti. Ajax ve PSV istiyor ama cok pahali diye alamiyorlar.

İşte bu kötü haber.. Neyse tanıştığımıza memnun olduk :D

biz alırız ama gazeteye çıkmasaydı yani paramız olmadığından değil. ülker gibi sponsorumuz var

Mevkisi nedir?

Koşmayan tiplerden mi?

Bize faydalı olur mu? Sağ içte oynar mı?

HONDA'nın mevkisi orta sahadır ama daha verimli olacağı yer sol içtir. Yani; MLC...

Ama Kewell'da hayatında 2 maç üst üste sağ tarafta oynamamışken bizde tüm sezonda sağ kanattaydı.

----------------------- M. Topal --------------------------

----------- Honda -------------------- Arda ---------------

Honda çok fena!

Freekickleri juninho gibi cocugun duran toplardan cok can yakariz, istiyorum bunu, getirin bunu :D

Japon pazarına girmek , marketing gelirleri ile kazanç sağlanılacak bir oyuncu.Gerçi biz ilk deneme olan İnamoto'da pek de böyle bir etki görmemiştik.Yetenekleri de var zaten gelişmeye devam edip futbolu üst seviyeye çıkınca marketing transferi için bir çok büyük takımı peşine takar.

Ben 2 kez VVV(Venlo) macina bakma imkanim oldu. Gercekten super bir yetenek, yalniz unutmuyalimki bu adam hollandada 2. lig de oynamis, orda super oynadi. 1. Ligde ne yapar belli degil. Ama potansiyeli yuksek bir oyuncu oldugu kesin.

Kimse yanlış anlamasın ama...

Bu oyuncunun gelmesini istememek için ciddi bir sebebiniz olmalıdır. Evet anlarım pahalı bulursunuz bu iyi bir sebeptir. Ancak bence yeteneğini eleştirmemek gerekir. Heleki bu oyuncuyu sadece videolardan izlemiş birisiyseniz.

Yani "geçiniz"... ;)

uzakdoğudan futbolcu alınmaz:D sevmiyorum onların futbol oynamasını:D

Geri
Üst Alt