# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Hamburg bu sene Avrupada yok bildigim kadarıyla ayrıca bu ülkeye ne oyuncular geldi Frank de boer mesela zorlasak alabiliriz

de boer kariyerinin sonunda geldi, türkiye'den sonra da katar'a gitti zaten diye biliyorum. kaliteli, gelmez denilen oyuncular da geldi ama haklısın. ama van der vaart'ın bundesliga'dan bir sürü talibi var bize gelmesi zor gerçekten. zaten başta para sorunu var, bizim 10M euromuz yok bir oyuncuya verecek.

ayrıca hamburg da avrupa liginde diye biliyorum ben.

ya istese bizimkiler birakirmi bu futbolcuyu? Goren de Ibrahimovic'i istiyoz sancak.

videolardan izlediğim kadarıyla kesinlikle yeni nakamura falan olamaz.top hakimiyeti ve saklaması iyi değil,fiziği zayıf ve yere sağlam basmıyor..gördüğüm kadarıyla tek iyi yönü ayak içi ile iyi kesmeler yapıyor.

Birde çok iyi bir oyuncu olsaydı ajax ve psv kesinlikle kaaçırmazdı.Yani yok pahalı gelmiş ,vazgeçmişler falan inanmıyorum.Özellikle psv gerçekten iyi olsa kaçırmaz böyle adamları.

niye alamayız Cagatay?Galatasaray avrupanın önde gelen kuluplerindendir Barca, Real,Milan seviyesinde olmasada Valencia,Celtic,Lyon seviyesinde bir kuluptur asagılık kompleksinden kurtulalım artık parayı bulalım bal gibi gelir VDV bize

Tamam Galatasaray iyi kulüpte adam Türkiyeye gelmek istermiki ?

Sonuçta Van der Vaart 26 yaşında Real Madrid forması giyiyor an itibariyle hayatının en verimli çağını Türkiye'de geçirmek istemez,ayrıca çoluğu çocuğu vardır bakalım onlar isteyecekmi Türkiyeyi.Bu tip futbolcular Türkiyeyi Kazakistan,Katar,Gürcistan gibi bir ülke olarak görüyor kabul etsenizde etmesenizde,26 yaşında bir adamım çöllerde futbol oynamam diyordur emin ol ;)...

Birde adam ne kadar isteyecek bu da var tabi..

İskoçya ligi ile aramızda hiç bir fark olmadığını düşünüyorum.

Aksine Celtic ve Rangers... Eee? İkiside köklü iki iyi klüp onun dışında çöp bir ligtir.

Tıpkı bizdeki sözde 4 büyükler dışındaki klüpler gibi.

İskoçya ligi ile aramızda hiç bir fark olmadığını düşünüyorum.

Aksine Celtic ve Rangers... Eee? İkiside köklü iki iyi klüp onun dışında çöp bir ligtir.

Tıpkı bizdeki sözde 4 büyükler dışındaki klüpler gibi.

İskoçya ligi ile Türkiye ligi arasında fark olmayabilir

ama

İskoçya ve Türkiye arasında büyük fark var

rüya görmüyorum Lampard yada Gerardı konusmuyoruz VDV bal gibi gelir Galatasarayın büyüklügünü anlayamayanlar yorum yapmasın

Ahah peki emriniz olum padişahım :o

Türkiye hala bir Avrupa ülkesi olarak görülmüyor Avrupa'da, açın şu gözlerinizi. 26 yaşında, futbolunun zirvesinde (!) ve Real Madrid'de oynayan bir adam Türkiye'ye gelmez. İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'da orta-alt takımlara gider ama buraya gelmez. Fransa, Almanya ve Hollanda da Türkiye'den önce gelen ülkeler bu oyuncular için, buna artık Yunanistan'ı da ekleyebiliriz. Oralardan hiçbir kulüple anlaşamazsa ancak gelir, o da bilmem kaçta birdir işi matematiğe dökecek olursak.

Yani; sözde Galatasaray büyüklüğü denen olayı bir tek sen ben biliriz, onu Van der Vaart'ın karısına falan anlat sen artık...

Ahah peki emriniz olum padişahım :o

Türkiye hala bir Avrupa ülkesi olarak görülmüyor Avrupa'da, açın şu gözlerinizi. 26 yaşında, futbolunun zirvesinde (!) ve Real Madrid'de oynayan bir adam Türkiye'ye gelmez. İngiltere'de, İspanya'da, İtalya'da orta-alt takımlara gider ama buraya gelmez. Fransa, Almanya ve Hollanda da Türkiye'den önce gelen ülkeler bu oyuncular için, buna artık Yunanistan'ı da ekleyebiliriz. Oralardan hiçbir kulüple anlaşamazsa ancak gelir, o da bilmem kaçta birdir işi matematiğe dökecek olursak.

Yani; sözde Galatasaray büyüklüğü denen olayı bir tek sen ben biliriz, onu Van der Vaart'ın karısına falan anlat sen artık...

valla parayi bastin mi oyle bir gelirkiiii tıpışş tıpışşşş....

İskoçya ligi ile Türkiye ligi arasında fark yok. Ama alın Van der Vaart'ı önce Celtic'i gezdirin. Şehri, klübü vs... Sonra alın GS'yi gezdirin. İstanbul'u falan.

Akşamını Van Der Vaart imzayı atar.

İskoçya'ya 2 sene önce gittim ve bazı şehirlerini dolaştım. İstanbul'un yarısı etmez.

İstanbul sadece Türkiye'nin değil, dünyanında en düzel 5 şehrinden birisidir.

Ancak,

İskoçya, Türkiye'den daha gelişmiş bir ülkedir.

Yanlız. İstanbul dışında pek bir yerlere gitmemiş, İskoçya'yı görmemiş arkadaşlar var. Dediğim gibi 2 sene önce gittim. Ve kesinlikle tüm ülkenin güzelliklerini toplasan İstanbul kadar etmez.

İstanbul'un ne kadar fantastik bir şehir olduğunu yaptığım gezilerden sonra anladım.

Kıymetini bilmeliyiz...

İstanbul sadece Türkiye'nin değil, dünyanında en düzel 5 şehrinden birisidir.

Ancak,

İskoçya, Türkiye'den daha gelişmiş bir ülkedir.

Yanlız. İstanbul dışında pek bir yerlere gitmemiş, İskoçya'yı görmemiş arkadaşlar var. Dediğim gibi 2 sene önce gittim. Ve kesinlikle tüm ülkenin güzelliklerini toplasan İstanbul kadar etmez.

İstanbul'un ne kadar fantastik bir şehir olduğunu yaptığım gezilerden sonra anladım.

Kıymetini bilmeliyiz...

Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum 20 senedir yurtdışında birçok şehir gördüm bence rezalet bir şehir İstanbul kimse kusura bakmasın,hiçte fantastik bir yanını göremedim renktaş :rolleyes:

iyi o zaman git orda yaşa.Avrupa ülkesi oldu da noldu.kurtulun bu aşşagilik kompleksinden artik.

komiksin ne yani şimdi Gürcistan bizden iyi desek doğrumu olacak Gürcistan nasıl bizden gelişmemiş bir ülke ise bizde İskoçyadan daha az gelişmiş bir ülkeyiz bence sen hayal dünyasından çıkmalısın renktaş

İstanbul tabi ki dünyanın güzel şehirlerinden biri. Avrupa'nın çoğu ülkesine gittim, bir çok yer gördüm. Şehir olarak İstanbul; Roma, Paris ve Londra kategorisindedir. Ancak "ülke" olarak İngiltere, Almanya, Fransa, İtalya gibi ülkeler çok çok üzerimizdedir, bunu göremeyecek kadar kör olmayalım. İskoçya da Türkiye'den daha göz önünde bir ülkedir, futbolcular orayı tercih ederse şaşırmam...

Doğduğumdan beri İstanbul'da yaşıyorum 20 senedir yurtdışında birçok şehir gördüm bence rezalet bir şehir İstanbul kimse kusura bakmasın,hiçte fantastik bir yanını göremedim renktaş :rolleyes:

İstanbul'un neresinde oturuyorsun. Ayrıca ne rezaleti? Rezalet yapan varsa, bunu şehri maalesef yönetemeyenler ve dağdan indim şehre modundaki insanlar yüzündendir.

Etiler, Taksim, Zekeriyaköy, Şişli, Ortaköy, Kadıköy...

İstanbul'un neresinde oturuyorsun. Ayrıca ne rezaleti? Rezalet yapan varsa, bunu şehri maalesef yönetemeyenler ve dağdan indim şehre modundaki insanlar yüzündendir.

Etiler, Taksim, Zekeriyaköy, Şişli, Ortaköy, Kadıköy...

Küçükyalıda oturuyorum Tuzladan Silivriye kadarda her yeri gördüm :)

Geri
Üst Alt