# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Hollanda kulübü Venlo’nun 10 milyon euro’luk talebine “Bu paranın ancak yarısını verebiliriz” denildi. Japon oyuncunun kulübüne bir hafta süre verildi.

Hollanda futbolunun efsane isimlerinden olan Galatasaray antrenörü Neeskens’in 3 sezondan bu yana takibinde olan Japon yıldız Honda’ya verilecek para belli oldu. Japonya Milli Takımı formasını da giyen Keisuke Honda’nın Bonservisini elinde bulunduran Hollanda’nın Venlo kulübünün 10 milyon Euro’da ısrarcı olmasına Galatasaraylı yöneticiler 5 milyon euro’dan fazla vermeyiz karşılığında bulundular. Teknik direktör Frank Rijkaard’ın alınmasını istediği Honda’yı yardımcı antrenör Neeskens de çıplak gözle izlemiş ve olumlu rapor iletmişti. Venlo kulübüne bir hafta süre veren Galatasaray aksi halde diğer seçeneklerle ilgilenecek.ı

kaynak:fotospor :D

Yasayan Efsane fotospor gine dökdürüyor

Biliyorum arkadaslar pek inanacak kisi olmayacak aranizda, ama bugun Hondayla ayni takimda oynayan bir arkadasimla ( Ferry de Regt ) kisa sureliginede olsa, bir konusma imkanim oldu. Haberler dogru mu dedim? O da bana evt duydum dedi.

Peki Honda istiyor mu soruma is su cevabi verdi: kesinlikle Hondada gelmek istiyor.

Malesef fazla macini izleyemedigim icin ( ama kesinlikle iyi futbolcu oldugunu biliyorum ) sordum acaba Galatasaraya gelecek kadar iyi bir futbolcu mu diye ve kesinlikle oyle dedi.

Yani diyeceksiniz onun gorusu, fakat arkadasim benim sayemde de biraz Galatasarayi takip eden biri.

Biliyorum arkadaslar pek inanacak kisi olmayacak aranizda, ama bugun Hondayla ayni takimda oynayan bir arkadasimla ( Ferry de Regt ) kisa sureliginede olsa, bir konusma imkanim oldu. Haberler dogru mu dedim? O da bana evt duydum dedi.

Peki Honda istiyor mu soruma is su cevabi verdi: kesinlikle Hondada gelmek istiyor.

Malesef fazla macini izleyemedigim icin ( ama kesinlikle iyi futbolcu oldugunu biliyorum ) sordum acaba Galatasaraya gelecek kadar iyi bir futbolcu mu diye ve kesinlikle oyle dedi.

Yani diyeceksiniz onun gorusu, fakat arkadasim benim sayemde de biraz Galatasarayi takip eden biri.

Iyi oyuncu ama 10 milyon euroda cok para. Ben bu kadar para verilmesini istemiyorum. Bu kulüpte bizim antepi gecti bictigi fiyata bak. Bu arada su fiyat konusu dogrumu yinede emin degilim arkadasina fiyatida sorsan birdahaki sefere :)

şu adamın konusunu yukarılarda görünce moralim bozuluyor Galatasaraya layık bir futbolcu degil bir iki youtube görüntüsüne bakıp begenirsek işimiz yaş

şu adamın konusunu yukarılarda görünce moralim bozuluyor Galatasaraya layık bir futbolcu degil bir iki youtube görüntüsüne bakıp begenirsek işimiz yaş

biz onu yönetime önermedik ...neeskens gidip maclarda begenmis...onun futbol bilgisi seninkinden biraz daha yüksek bence...sen venlo nun maclarina hic baktin mi?

Sorsamda bilmez bence o konuyu. Vvv yonetimi tutmus 10 milyon diye, ama o kadar paraya satamaz. Bu aralar baskanda diyor: Hondayi engeleyemeyiz diye. Istedigimiz parayi getiren alabilir dedi. Bence 5 ile 7 milyon arasinda satarlar, cunku hem 10 milyonu kimse vermiyor ve 2 senelik kontrati daha oldugu icin seneye yari yariya dusebilir fiyati.

Fifa'nın resmi internet sitesinde Honda ile ilgilendiğimizi yazmış.

82471_2_090716150201.jpg

FIFA’nın resmi internet sitesi, Galatasaray’ın gündeminde olan Japon futbolcu Keisuke Honda’nın takımından ayrılacağını duyuran bir haber yayınladı.

Hollanda’nın VVV-Venlo takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcuyu konu alan haberde, oyuncuyu isteyen kulüpler PSV Eindhoven, Twente, Ajax ve Galatasaray olarak sıralandı.

FIFA’nın resmi internet sitesi, VVV-Venlo takımımın başkanı Hai Berden’in açıklamalarına da verdi:

“Honda’nın bir üst basamağa çıkmak istemesini anlayışla karşılıyoruz. O’nun kariyerini tıkamak istemeyiz. Bu aşamada rakam konuşmak istemiyorum. Kulüpler bizi arar ve o zaman oturup bunları konuşmanın zamanıdır. Çok fazla talep olduğunu duyuyoruz ama bu konuda bize gelen bir telefon dahi yok. Tabi ki biz de onu hiçbir kulübe önermedik. Eğer Honda takımdan ayrılırsa umarım sezon başlayana kadar onun boşluğunu doldurma şansı bulabiliriz. O’nun alternatifi olarak belirlediğimiz bazı oyuncular var ama asla ikinci bir Honda bulamayacağımızı biliyoruz.”

MARATON.COM.TR ÖZEL

DERLEYEN: ALP KOPARAL

fifanın resmi sitesinin de transfer dedikodularına yer vermesi garip :D

koskoca fifa yani , boşuna yazmazlar heralde.

2. İnamato faciasını yaşamayız umarım

Ne Inamoto'su yahu?Inamoto bize gelirken eti budu belliydi.Ne oynayacağı az çok biliniyordu ama burda potansiyeli olan genç bir futbolcudan bahsediyoruz.Madem tanımıyorsun bırak da tanıyanlar bilenler iyi veya kötü desin.Tanımıyorum kötü diyorsun,youtube topçusu diyorsun dikkat et de bu adam o lafları yutturmasın sana.;)

5-6 ya alınabilirse çok anlamlı olur bence. Bu kadarlık bir riski kaldırabileceğimizi düşünüyorum, sonuçta kendiside maaş olarak uçmayacaktır.

FIFA’nın resmi internet sitesi, Galatasaray’ın gündeminde olan Japon futbolcu Keisuke Honda’nın takımından ayrılacağını duyuran bir haber yayınladı.

Hollanda’nın VVV-Venlo takımında forma giyen 23 yaşındaki futbolcuyu konu alan haberde, oyuncuyu isteyen kulüpler PSV Eindhoven, Twente, Ajax ve Galatasaray olarak sıralandı.

FIFA’nın resmi internet sitesi, VVV-Venlo takımımın başkanı Hai Berden’in açıklamalarına da verdi:

“Honda’nın bir üst basamağa çıkmak istemesini anlayışla karşılıyoruz. O’nun kariyerini tıkamak istemeyiz. Bu aşamada rakam konuşmak istemiyorum. Kulüpler bizi arar ve o zaman oturup bunları konuşmanın zamanıdır. Çok fazla talep olduğunu duyuyoruz ama bu konuda bize gelen bir telefon dahi yok. Tabi ki biz de onu hiçbir kulübe önermedik. Eğer Honda takımdan ayrılırsa umarım sezon başlayana kadar onun boşluğunu doldurma şansı bulabiliriz. O’nun alternatifi olarak belirlediğimiz bazı oyuncular var ama asla ikinci bir Honda bulamayacağımızı biliyoruz.”

MARATON.COM.TR ÖZEL

DERLEYEN: ALP KOPARAL

şu en alttaki konuşmaya baksanıza resmen taktik pahalıya göndermek istiyor zaten tutamzlar bu adamı onlarda biliyor en azında daha fazla para kazanmak için piyasayı yükseltmek için onun yerini dolduramayız şeklinde sözler söylemiş

Geri
Üst Alt