# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

2. İnamato faciasını yaşamayız umarım

İkisinin aynı milletten olması ikisinin aynı yetenekte olduğu anlamına gelmez,Inamotonun ne olduğu belliydi günü kurtarmak için alınmıştı zaten..

Ayrıca ne yani şimdi İbrahimoviç gelse inşallah ikinci Linderoth olmasın mı diyeceğiz..

Ayrıca şu Inamotoyada facia deyip durmayın lütfen ucuza alınmış düz oyuncuydu ama facia falan değildi normal bir adamdı..

şu en alttaki konuşmaya baksanıza resmen taktik pahalıya göndermek istiyor zaten tutamzlar bu adamı onlarda biliyor en azında daha fazla para kazanmak için piyasayı yükseltmek için onun yerini dolduramayız şeklinde sözler söylemiş

İyide bizde Arda Turan için yeri doldurulamaz demiyormuyuz ee ne yani şimdi Arda'nın piyasasını yükseltmek için mi yapıyoruz bunu,bizden çok daha büyük takımların Arda'yı istediği bir gerçek..

bu gün honda seneye de renault u alırız, bi dahaki seneye de lamborghini yle opel i alırız...

bence bu haber balon... 8taş ferrariyi aldı die böyle saçma sapan bi haber çıktı...

Bu haberin doğru olma ihtimali var mı ?

Edit : Soruyu düzeltiyorum. :D Aslında uzun zamandır tartışılan bir konu.Bu habera inanan var mı ?

23 yaşında baya gençmiş!!!Kim bilir hangi menajer in oyuncusu!? adamı pazarlamak için ellerinden geleni yapıyorlar...

Inamoto'ya laf söylemişler ya! şu anda Inamoto olsa dünkü maçı kazanmıştık.

Aradığımız kan olup olmadığından emin değilim. Ama Neeskens iyi izlenim aldıysa ve bu oyuncuyu takımda görmek istiyorsa, bir bildiği vardır.

23 yaşında baya gençmiş!!!Kim bilir hangi menajer in oyuncusu!? adamı pazarlamak için ellerinden geleni yapıyorlar...

Arshavin 27 yaşında patladı. Ondan önce hanginiz biliyordu Allah aşkına...

Jupp Stam, 24 yaşında kadar Hollanda 2. liginde forma giymiştir.

Rakip Ferrari almis biz Honda alirsak ayip olur...

Hollanda’nın VVV-Venlo takımında forma giyen Keisuke Honda’nın adı Galatasaray ile anılmaya devam ediyor!..

Hollanda basınında çıkan haberlere göre Galatasaray’ın, Japon futbolcuya olan ilgisi devam ediyor!.. Bu arada Honda ile ilgilenen tek takım sarı kırmızılılar değil!.. Hollanda’nın köklü kulüplerinden Ajax ve AZ Alkmaar da 23 yaşındaki futbolcunun peşinde!..

Honda’yı, Galatasaray Teknik Direktörü Frank Rijkaard’ın ısrarla istediği ileri sürülürken, takımından ayrılmak isteyen Japon futbolcu da daha büyük bir kulüpte oynamak istediğinin sinyallerini veriyor. Hollanda basınına konuşan Keisuke Honda, “Ben daha yüksek seviyede bir takımda oynamak istiyorum ancak kulübüm benim için çok yüksek bonservis bedeli istiyor. Menajerimle geleceğimle ilgili konuşacağız. Eğer yeni sezonda burada oynamak zorunda kalırsam bu benim için hiç de kolay olmayacak” dedi.

MARATON.COM.TR ÖZEL

HABER: BORA EĞRİÇAYIR

Bu herifin kulübüde bizim anadolu kulüplerini gecti ya. 10 milyon euro cok para.

bence 10 değilde 5-6 M €uro isteseler çok normal karşılardım ama 2. ligde oynayan bir oyuncu için bu ücret çok yüksek. zaten o parayada satılacağını sanmam.

Keske Mati Fernandezi alsaydik , 23 yasinda 3.5 milyon'a ama Sporting'e gitti.

Bence Honda icin 4.5 milyon yeterli olur.

Geri
Üst Alt