# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Numan Yılmaz' Alıntı:
Oyun kurucumuz Arda olacak ya iste.

Bizim zaten Arda'dan şüphemiz yok ama o bölgede Arda'dan ne kadar verim alabiliriz.Tobol maçına baktığımızda bu bölde de layıkıyla oynayabileceğini görebiliriyoruz fakat hepimiz biliyoruz ki Arda sol kanat oyuncusu bu yüzden ofansif orta saha oyuncusuna ihtiyacımız var.Ama Rijkaard Arda oyun kurucu olarak düşünüyorsa bu bölgeye transfer gerekmyor diyebiliriz:f68.gif:

Evet istendi zaman kadroya alinabilir diye

ve kadroda bu sene önemli roll oynamicak diye;) bana göre

Tobol maclarinda kadrodaydi ama oynatmadi bana göre emre colak bu sene forma sor görür

Serdar bu sene önemli roll oynicak

Serdar rotasyonda önemli bir rol oynayacak bu sene.

Orta üclü;

Linderoth - Topal - Arda seklinde olabilir. Linderoth her an sakatlanadabilir. Mehmet Topalinda biraz cit kirildim oldugunu düsünürsek, ortaya defansif yönüde kuvvetli olan birisini almak gerekir diye düsünüyorum. Linderothun sakatlanmayacagini bilsem güvenebilsem ortaya transfere gerek yok diyebilirim.

Orta üclü;

Linderoth - Topal - Arda seklinde olabilir. Linderoth her an sakatlanadabilir. Mehmet Topalinda biraz cit kirildim oldugunu düsünürsek, ortaya defansif yönüde kuvvetli olan birisini almak gerekir diye düsünüyorum. Linderothun sakatlanmayacagini bilsem güvenebilsem ortaya transfere gerek yok diyebilirim.

Zaten Linderoth yine sakatlanmazsa ilk 11'in vazgeçilmezi olur.Benim çok beğendiğim bir oyuncu.Aslında geldiğinde de çok iyiydi.İnşallah sakatlık yaşamaz ki böyle olursa bize çok şey katar diye düşünüyorum.

Tobi iyi, iyide iste insan güvenemiyor maalesef.

Insallah biz kez bizleri yaniltir ve sakatlanmaz.

eğer Mehmet Aurelio'nun cezası kalkarsa alıcakmışız.Ne kadar doğru bilemem ama böyle haberler var.

Marcoyada hic gerek yok. Birraz bile sevinmem Marco gelirse. Hatta üzülürüm.

Orta üclüye oyuncu alirlarsa kanatta oynayabilen birini alirlar herhalde.

Honda, Bia mesela. Ikiside uygun gibi. Ama pekte bilgim yok ikisi hakkinda.

Defansif gücleride kuvvetli olmali. Yoksa kalbura döneriz.

Honda ve fazla ihtimal vermesemde Keirrison'u en az 1 sezon kiralayabilirsek bu sezon

--------------Leo F.-----------

Uğur----Servet------Emre G.----Balta

-------------------------------------

------------Linderoth-----------------

Keita------Honda-----Arda--------Kewell

----------------------------------------

--------------Baros---------------------

4-1-4-1 Sisteminde Keirrison(kiralayabilirsek :D ) ilk 11'de nasıl oynar ?

Honda ve fazla ihtimal vermesemde Keirrison'u en az 1 sezon kiralayabilirsek bu sezon

--------------Leo F.-----------

Uğur----Servet------Emre G.----Balta

-------------------------------------

------------Linderoth-----------------

Keita------Honda-----Arda--------Kewell

----------------------------------------

--------------Baros---------------------

4-1-4-1 Sisteminde Keirrison(kiralayabilirsek :D ) ilk 11'de nasıl oynar ?

Arkadas böyle kadroyla bizi perisan ederler :eek:

transferler gerçekleşse kadroyu rijkaard'ın en iyi şekilde kuracağından şüphem yok..:happy0025:

Oyun tarzini tuncaya bensetdim baya hareketli ayaklarina hakim uzakdan sutlari ve Frikikleri 10 Numara üstellik neskens izleyip onay verdiyse bildi vardir deyil mi

Kusura bakmayın dayanamıycam.

Kardeş bu nasıl bir Türkçe Allah aşkına şu yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin.Deyil=Değil bensetdim=benzettim bildi=bildiği bunları internette milletin gözüne soka soka anlatıyorlar nası düz insanlarız anlamıyorum.

Tekrar özür diliyorum gerçekten dayanamadım.:063:

Kardeş bu nasıl bir Türkçe Allah aşkına şu yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin.Deyil=Değil bensetdim=benzettim bildi=bildiği bunları internette milletin gözüne soka soka anlatıyorlar nası düz insanlarız anlamıyorum.

Valla haklısın renktaş.Çok var böyle hatalar...

Tamam, bu kadar abartilacak bir durum yok. Arkadas oyle yazmis, ne var bunda? Yanlis veya dogru, fakat arkadasin tercihi bu .

Arkadas almanyada yasiyorum türkcem bozuk idare ediver artik sende

veya okuma!!!!

Böyle demişsin ama "dayanamıycam" ı da yapıştırmışsın:)

Geri
Üst Alt