# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Hep hucum oyuncular cok goll yeriz öne dönük orta saha oyuncu alirsak büyük iptimal kewell yedek kalabilir

Kewell yedek kalırsa tek bir maçı bile izlemem.Ayrıca Arda zaten hücuma yönelik oynarken Honda gibi bir oyuncu sadece hücuma yönelik oynamaz savunma ve hücum arasında köprüyü kurmaya yönelik oynar.

Kusura bakmayın dayanamıycam.

Kardeş bu nasıl bir Türkçe Allah aşkına şu yazdıklarınıza biraz daha dikkat edin.Deyil=Değil bensetdim=benzettim bildi=bildiği bunları internette milletin gözüne soka soka anlatıyorlar nası düz insanlarız anlamıyorum.

Tekrar özür diliyorum gerçekten dayanamadım.:063:

Birazda sen düzeltsen güzel olur kardeş :)

Frikik ne len öle oha olm. Harbi Tsubasa.

emanayı 10 tane hondaya tercih ederim... ama emana olmazsa honda gelsin isterim.. biraz fazla ofansif , orta sahaya emana gibi savaşçı biri lazım .

Hondadan hic haber cikmamaya basladi

basinda fazla durmadi hadi hayirlisi

Hondadan hic haber cikmamaya basladi

basinda fazla durmadi hadi hayirlisi

Renkdaş eğer gerçekten almak istiyorsak bu adamı alırız.Ajax ve PSV orta sahalarına yeni takviyelerini yaptılar bile.

Ajax : De Zeuw'u aldı.

PSV : Orlando Engelaar'ı aldı.

Şu anda herşey lehimize bakalım ne olur.

Izleme o zaman kardes. Bu sene Kewell cogu macta yedek kalicak gibi gorunuyor.

İnşallah pişman olursun renkdaş.Sizede adam beğendiremiyoruz.Kewell'dan daha iyi oynayan kim orda şu anda.Arda diyodunuz tamam ona bişey sölemiyoruz 10 numaramız kaptanımız ama artık Lincoln'ün bölgesinde oynuyor.Kimin oynamasını bekliyorsun orda.

:confused:

arda'nın orta sahada oynayacağını düşünürsek ben arda-emana ikilisini arda-deco veya arda-honda'ya tercih derim.

çünkü daha dengeli bir ikili oluşturuyrlar.

emana şart değil ama onun tarzında, sürekli ileri-geri çalışacak, defans ve hücumu arasında bir denge olan, mücadeleci bir oyuncu.

eğer honda'ya o kadar para verecek durumdaysak benim önerim stijn schaars, orta sahaya ilaç olur.

arda'nın orta sahada oynayacağını düşünürsek ben arda-emana ikilisini arda-deco veya arda-honda'ya tercih derim.

çünkü daha dengeli bir ikili oluşturuyrlar.

emana şart değil ama onun tarzında, sürekli ileri-geri çalışacak, defans ve hücumu arasında bir denge olan, mücadeleci bir oyuncu.

eğer honda'ya o kadar para verecek durumdaysak benim önerim stijn schaars, orta sahaya ilaç olur.

hem çok kosan hemde beyin görevini yapıcak bir oyuncuya ihtiyacımız var bence Van der Vaart gibi

hem çok kosan hemde beyin görevini yapıcak bir oyuncuya ihtiyacımız var bence Van der Vaart gibi

eğer arda orta sahada oynayacaksa beyin o olmalı.

vaart-arda ikilisi oynamaz demiyorum ama arda-emana ikili daha dengeli duruyor.

isimlere takılmamak lazım ama tabii ben sadece oyun tarzı olarak söylüyorum.

deco, vaart tarzı bir oyun kurucu mu; daha çok emana tarzı bir oyuncu mu ihtiyacımız?

dediğim gibi eğer arda ortada oynayacaksa ikinci şık bana daha dengeli geliyor.

akşam 20:30 da forma tanıtımında süpriz de olucakmış. transfer olabilirmi ? :D

beyler aldığım ama sağlam olmayan bi duyumu paylaşmak istedim sadce bir duyum kesinlikle olucak die bir iddam yok duyum şu barçada ilk 18 den biriyle anlaşmışız ama dediğim gibi kesin bir kaynak deil

eğer arda orta sahada oynayacaksa beyin o olmalı.

vaart-arda ikilisi oynamaz demiyorum ama arda-emana ikili daha dengeli duruyor.

isimlere takılmamak lazım ama tabii ben sadece oyun tarzı olarak söylüyorum.

deco, vaart tarzı bir oyun kurucu mu; daha çok emana tarzı bir oyuncu mu ihtiyacımız?

dediğim gibi eğer arda ortada oynayacaksa ikinci şık bana daha dengeli geliyor.

Toure

Xavi İniesta Şeklinde oynuyor Barcelona 2 beyinle ve gayet başarılı

Mehmet T.

Arda VDV şeklinde bir diziliş gayet iyi olur

Toure

Xavi İniesta Şeklinde oynuyor Barcelona 2 beyinle ve gayet başarılı

Mehmet T.

Arda VDV şeklinde bir diziliş gayet iyi olur

olabilir tabii ama arda orada oynamaya zaten alışık bir oyuncu değil.

savunma yönü zayıf değil ama orta alan savunması daha farklıdır.,

mücadelesiyle bu eksiğini biraz kapatır, zamanla da adapte olur o bölgeye zaten ama bu süreçte böyle bir ikiliyle sıkıntı çekebilirz.

olmaz demiyorum zaten dikkat edersen.

forumda iki tarz oyuncunun da ismi geçiyor.

ben sadece hangisinin daha çok ihtiyaçlarımızı karşılayacağını, hangisine daha çok ihtiyaç duyduğumuzu merak ettim. :)

beyler aldığım ama sağlam olmayan bi duyumu paylaşmak istedim sadce bir duyum kesinlikle olucak die bir iddam yok duyum şu barçada ilk 18 den biriyle anlaşmışız ama dediğim gibi kesin bir kaynak deil

aldigin saglam olmayan duyuma gore o kadrodan bize gelebilcek

Keirrison(kiralik) ve Eidur Gudjohnsen(60 ay vadeli) den baskasi olamaz sanirim..:D

Geri
Üst Alt