# Keisuke Honda

Cevap: # Keisuke Honda

Olmaz derken;Honda'nın başka takımlar varken bize gelmesine ihtimal vermediğin için mi olmaz dedin,yoksa Nonda son 2 maçtır gözüne öyle bir girdi ki başka kimseyi görmez oldunuz da ondan mı olmaz diyorsun? Bu oyuncu kime gider veya gitmez bilemem ama önümüzdeki yıllarda yeni bir futbol ikonu olacağı kesin...

Olmaz derken;Honda'nın başka takımlar varken bize gelmesine ihtimal vermediğin için mi olmaz dedin,yoksa Nonda son 2 maçtır gözüne öyle bir girdi ki başka kimseyi görmez oldunuz da ondan mı olmaz diyorsun? Bu oyuncu kime gider veya gitmez bilemem ama önümüzdeki yıllarda yeni bir futbol ikonu olacağı kesin...

Nonda forvet , Honda orta saha.

kilit lütfen herkez kendi liginde kendi seviyesinde iyi ona bakarsanız nondayı o lige versek her maç 2 gol atar.İşte o liglerde göze çarpan 2-3 futbolcu çıkar oda böyle dikkat çeker ama bence bu takıma nonda yerine yakışacak tek oyuncu ''Yannick Kamanan''.

Honda Venlo'da sapıttı, her maç yazıyo 1-2 tane. Büyük balık kaçırmışız.

geçen izledim. hayran kaldım resmen. bi samuray futbol oynuyo sanki :D

Hondayı izlemeden bence o ligde herkes atar gbi yorumlarda bulunmayın...

Hondayı izlemeden bence o ligde herkes atar gbi yorumlarda bulunmayın...

evet aynı fikirdeyim. kaldı ki hollanda liginde oynuyo. çok amatör bi ligde değil yani. bde vvv-venlo diye her sene düşememeye oynayan vasatın çok altında bi takımda.. buna rağmen şov yapıyor. ilerde manu'da barça'Da görürseniz şaşırmayın..

Psv maçını izlemiştim geçen haftaki.Harbiden çok etkili oldu.Onu gelecek sezon Ajax yada Psv'de izleriz böyle giderse.

Herkes Honda çok iyi futbolcu demiş. Doğrudur aksini iddaa etmem zaten ama size Elano mu Honda mı diye sorsalardı ne cevap verirdiniz ? Cevabınız zaten tahmin ettiğim gibi sanırım. Onun için konuya kilit lütfen...

2009-honda-accord-concept.jpg

Gerçekten 2009 arabası güzelmiş,Keisuke Honda'yı alacağımıza bunu alsın yönetim Sabri'ye hediye etsin.

japonların iileri iidir

süper oynuo...

seneye 15-20 milyon a kapar ajax veya psv...

Adam gol sokma ve asist yapma manyagi, hala alinsin istiyorum yaa, cunki seneye onu buyuk takimda sov yaparken görmek beni uzer.

Geri
Üst Alt