Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Niye hemen herkes galyana gelmek zorunda anlam veremiyorum. Keita iyi oyuncu olabilir ama satılmayacak diye bir kaide yok. Önce bir bekleyin ondan sonra konuşun. Şimdi sağa alexis sanchez gelirse ne yapacaksınız. Keitanın adını ağzına bile almaz kimse bir daha emin olun. Mutlaka mantıklı bir sebebi var. Lütfen sakince bekleyelim sonra beklentiler boşa çıktığında yönetimin yanlış birşey yaptığı ortaya çıkarsa konuşursunuz.

Forumumuza yakışmayan yorumlar için yaptırım uygulatacağım.

Oyunculara, yönetime hakaret sorgusuz şekilde "MYC" olarak cezalandırılacaktır.

Keita satıldı tamam.Disiplinsiz felan anlarımda..Eğerki Elano sağ açığa geçerse o zaman bu takımdan bişey olmaz..

Yokmu bu işlerden anlayan biri bu haber montaj desin:eek:

Rijkaard Serdaqr'i kac kere seyretti ki? Mustafa Denizli bos adammi yani? Elinde boyle harika(!) bir sag acik olacak kisisel nedenlerle oynatmayacak? Mustafa Denizli'yi tanimayanlar ancak boyle dusunebilir.Bu transfer tamamen Sezgin mantalitesi icinde gerceklesmistir.Beles bulunca aliyor.Yarari olup olmayacaginin hic onemi yok.Liste cikarttirmayin simdi bana burda.

Ben zaten yönetimin hamlesini eleştirdim boşuna liste çıkartma :)

Arkadaslar olayin ic yüzünü bilmeden bosuna Yönetime falan sallamayin.

Bence dediğiniz şey taraftarlık hakkı olabilirdi, taa ki oyunculara hakaret edinceye dek. Buna hakkınız yok işte.

Abdullah Abi Serdar Özkan hakkında dediklerime hakaret diyorsan elimden geldiğince birşey yazmamaya çalıştım ama durum da ortada be abi. Keita bir kefede Serdar Özkan bir kefede.

Ayrıca Keita satılır yerine iki tane orta saha adamı alınır deriz ki bir sebep için yapılıyormuş. Ama o işin başında da Adnan Sezgin varsa endişelenmemek mümkün mü?

Ya bu duyguyu en son Ribery kaçtığında yaşamıştım.Adamı sadece yarım sezon izleyebilmiştik.

Aynı olay Keita'ya oldu.

Hadi 15-16'ya satarsın anlarım.

Ama 8 milyona satmak acizliktir :mad:

G.Saray kulübü transfer yapmak için futbolcu satıyor işe bak.

Yönetime "ucuza sattılar" gibi bir söylemim olmadı. Ancak çok iyi para kazandıklarını iddia ederek alkışlaycakta değilim. Takım oyununu elbette savunuyoruz. Lakin bir Barcelona takım oyununu en iyi oynayan takım olmasına rağmen Messi'nin yeri farlıdır. Real Madrid'te Ronaldo hakeza yine öyle. Bizim taraftarlarımızında Keita'nın satılması ile ilgili şaşkınlığının sebebi budur.

Bu transferin yerinde olup olmadığını zaman gösterecek. Henüz hiçbirşey belli değil.

Messi ile Keita çok alakasız .Barcelona için Messi neyse bizim için de bunun karşılığı Arda'dır,Keita değil.

Ve evet henüz hiçbirşey belli değil.Keita gönderildiki yerine adamlar alınacak.Ne Rijkaard'ın ne de yönetimin geçen seneden ders almamısına imkan vermiyorum ben.Sabırlı olmak lazım.Ben herşeyin iyi olacağına inanıyorum.

Zaten değerinin altında satmışız adamı bu gün gibi ortada. Keita'yı çok sevmeme rağmen Galatasaray'ın başarısı benim için herşeyden önce gelir. Şeffaf yönetim anlayışı dediler, dün istifa geliyor açıklama yok onun hakkında, bugün Keita satılıyor. Takım sezonu geç açıyor.

Hiçbir açıklama yok hala ortada. Hayır Harry Potter'ın sırlar odasında mıyız anlamadım ki.

Tamam biz de sevdalısıyız en kötü gününde yanındayız, ama tablo şu anlık içacıcı değil bunu da inkar etmek olmaz.

Olumlu gelişmeler görmek duymak istiyoruz artık.

yönetimde haldun üstüneli çekemeyen mehmet helvacı adnan sezgin oldukça böyle şeyler normal.adamlar nerdeyse geçen sene haldunun ismini bile duymak istemiyorlardı. neyse satıldı keita artık ne desek boş

haldun üstünelin istifası hemen ardından haldun üstünelin transfer ettiği hutbolculardan(kewell,keita) vazgeçilmesi bu bir tezgah mı?

İnanamıyorum yahu şok oldum uyanıp gördüğümde.Şaka gibi.Çok kötü şeyler yazarım da neyse ceza almaya gerek yok.Sadece yazıklar olsun diyorum bu işin arkasında kim varsa.

Ya bu duyguyu en son Ribery kaçtığında yaşamıştım.Adamı sadece yarım sezon izleyebilmiştik.

Aynı olay Keita'ya oldu.

Hadi 15-16'ya satarsın anlarım.

Ama 8 milyona satmak acizliktir :mad:

G.Saray kulübü transfer yapmak için futbolcu satıyor işe bak.

.

Geri
Üst Alt