Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Haldun Üstünel'in yönetimdekileri kasdederek" fikir ayrılıklarımız var" sözünün ne manaya geldiği her gün biraz daha netleşiyor.

Keitayı satmaları demek sadece onun yerine 1 tane oyuncu almak değil büyük bir rötasyon demek arkadaşlar ya onun yerine gelecek uyum sağlamazsa ne olcak bi düşünün madem gençleştiriyonuz takımı elano mustafa sarp gökhan zan bunlarında kesinlikle satılması lazım zaten takımda yerleri yok leo francoda öyle

Sakin kafayla dusunursen isin dogasinin bu oldugunu goreceksin.Heyecan yaratacak transferlerde her zaman kombine satisi artar olmadigi zaman duser.Keza seyirci sayisida,TV yayinlarindaki ratinglerde.Takimlar buyudukce taraftar sayilari artar butun dunyada durum boyledir.

Bu durumu bugun Galatasarayliyim yarin midiksporluyum diye algilamayin

Doğru söylemişsin renkdaş ben kombine alacak olsam en başta Keita için alırım sanırım

şoktayım valla diyecek laf yok bu takıma. leo franco kalsın elanoda kalsın. hatta nondayı carusca barussoyu geri alalım

Ne zamandan beri şovmen, sahtekar futbolculara tapmaya başladı bu taraftar? Şampiyonluk mu istiyorsunuz, o zaman takım oyunu oynayacaksınız ve bundan taviz vermeyeceksiniz. Takım oyununda Keita'nın yeri yoktu. Keita spektaküler bir adam, tek hamleyle üç kişiyi geçiyor belki, taraftarı coşturuyor, ama unutmayın bu adamın kaybolduğu, etkisiz kaldığı maçlar daha fazladır. Herkes Keita'nın ayağına bakıyordu artık, bu bir takım için en istenmedik durumdur. Kişi odaklı hale gelmek. Messi Arjantin'de ne ise, Keita da bir nevi o hale gelmişti. İyi futbolcuydu belki, ama takıma uyum sağladığını düşünmüyorum, takımın bütünlüğünü bozan bir yapısı vardı ve iyi ki gitti. Bu kadar. Daha fazla neden satıldı, takımın en iyisiydi, kahrolsun yönetim vs. gibi saçma sapan yorumlar yapmaya gerek yok.

Haldun Üstünel'in yönetimdekileri kasdederek" fikir ayrılıklarımız var" sözünün ne manaya geldiği her gün biraz daha netleşiyor.

kesinlikle katiliyorum.. Leo Franco, Servet, Baris, Mustafa Sarp gibi adamlar duruyor.. Takimda heran macin skorunu degistirebilecek 2 adamdan biri satiliyor..

Sakin kafayla dusunursen isin dogasinin bu oldugunu goreceksin.Heyecan yaratacak transferlerde her zaman kombine satisi artar olmadigi zaman duser.Keza seyirci sayisida,TV yayinlarindaki ratinglerde.Takimlar buyudukce taraftar sayilari artar butun dunyada durum boyledir.

Bu durumu bugun Galatasarayliyim yarin midiksporluyum diye algilamayin

Evet takım ruhu ayrı başka şeyler ayrı. İnsanoğlunun özünde kaybetmekten korku vardır ve kimse kötü olacağını beklediği bi sezonda kaybedişini izlemek istemez.

Bundan 3-4 ay önce gönderilmesi gerektiğini yazmıştım.Ve herkes beni cahillikle yargılamış,futbol bilgimi ağzına dolamıştı.O kadar yanlış düşünüyormuşum ki Rijkaard ve yönetim bile neredeyse aynı düşünceleri paylaşmış benle.Keita bizde olması gereken bir adam değildi ve beklenen oldu,gitti.Ayrıca 9 milyon Euro gibi de bir para kazandırdı.

Ne zamandan beri şovmen, sahtekar futbolculara tapmaya başladı bu taraftar? Şampiyonluk mu istiyorsunuz, o zaman takım oyunu oynayacaksınız ve bundan taviz vermeyeceksiniz. Takım oyununda Keita'nın yeri yoktu. Keita spektaküler bir adam, tek hamleyle üç kişiyi geçiyor belki, taraftarı coşturuyor, ama unutmayın bu adamın kaybolduğu, etkisiz kaldığı maçlar daha fazladır. Herkes Keita'nın ayağına bakıyordu artık, bu bir takım için en istenmedik durumdur. Kişi odaklı hale gelmek. Messi Arjantin'de ne ise, Keita da bir nevi o hale gelmişti. İyi futbolcuydu belki, ama takıma uyum sağladığını düşünmüyorum, takımın bütünlüğünü bozan bir yapısı vardı ve iyi ki gitti. Bu kadar. Daha fazla neden satıldı, takımın en iyisiydi, kahrolsun yönetim vs. gibi saçma sapan yorumlar yapmaya gerek yok.

Keita hakkında bir Galatasaraylının böyle düşünmesi açıkçası beni gerçekten çok üzdü.

Rijkaard-Neeskens ikilisine güveniyorum gönderilmesine onay verdilerse vardır bir bildikleri diyorum... bekliyorum yeni sezonu ;)

iyi güzel diyosunda katılıyorumda bu fiyat neresi yüksek ucuza gitti en az 10m a zaten ispanyollara felan verilirdi

benzer maliyetlerle aldigimiz adamlari ustune para vererek yolladiklarimizi da goz onunde bulundurursan bence fena para deil. Ayrica Avrupadan herhangi bi takimin da bu parayi keita ya verecegini zannetmiyorum (Ruslar haric).

Hayal kırıklığına uğradım :mad: Tek kelime yazıklar olsun diyorum :mad: yazıklar olsun:mad:

Ya bu nasıl olaydır ya :mad:ya bu adam son satılacak adamdı ya :mad:

Ya bu adam 8 milyon'a satılır mı ya :mad:

Hiç bi umudum kalmadı yeni sezondan :mad: Elano belki satılırdı ama Keita satılamazdı.

YAZIKLAR OLSUN

Zaten sol forvet eksikti; şimdi de bir sağ forvet sorunu çıktı. Bu paralara Keita transferi çok yanlış. Her iki kanada adam alınmadığı takdirde çok zor bu senenin verimli geçmesi.

Yuh diyorum ya. Moutinho'nun 11m euroya gittiği ortamda biz Keita'yı 8m euroya satmışız. Yönetime yazıklar olsun çekenler var.

vallahi ben istanbulda olsam antremanı basar full küfür sallarım yeter artık . adnan polat para gelsin diye takımı satıcak

Sağ kanada yönetimin alabileceği Keitadan daha kaliteli bir adam kim var arkadaşlar?

yazıklar olsun sana ey yönetim yazıklar olsun:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: ağlamak istiyorum ya

Geri
Üst Alt