Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Cevap: Keita Al Saad SC.’ye Transfer Oldu

Ulan fenerliler buda sizin oyununuz degilmi? soyleyin lan yoksa yanlis anonsmu? :)

KEita'nın neden Al Saad gibi bir takıma gittiğini hiç anlayamıyorum.

Bravo Akın iyice küçümse takımı tamam iyi topcudur Arda ancak abartıldığı sürece iyice oyunu kötüleşti ve 10 sene önce bu takım Barçadan büyük takımdı sanki

İnanmıyorum ya.:)

Ne dedim şimdi.Dünya'nın en iyi takımıyla kıyaslıyorsun hocam.Yönetim biz Barcelonalaşma adımını başlattık ama...Yazacak birşey de bulamadım.Hiç beklemediğim bir cevaptı bu.=) Vallahi şaştım !

Alakası yok.Barça'yı Messi için izlerim, futbolu zevk verir.

Geçen sene futbolu zevk veren adam da Keita'dır.

Bu kadar basit

İkiside keyif veriyor diye aynı tip kategoriye giremez.Bizde Messi'nin karşılığı Arda'dır.

Ayrıca alıntı yaptığın yazımda ben başka birşeyden bahsetmiştim.

İnanmıyorum ya.:)

Ne dedim şimdi.Dünya'nın en iyi takımıyla kıyaslıyorsun hocam.Yönetim biz Barcelonalaşma adımını başlattık ama...Yazacak birşey de bulamadım.Hiç beklemediğim bir cevaptı bu.=) Vallahi şaştım !

10 sene önce Barça nerelerdeydi Galatasaray nerelerde neyse hayırlısı olsun ne diyelim büyük takımlar böyle bazen birileri çıkıyor birileri iniyor Milan mesela çoluk çocugun maskarası oldu Barça Reali geçti biz Şampiyonlar Ligine gidemiyoruz

2 güne bu olayı unutacaksınız !

Sabah sabah büyük bir şok önemli bir oyuncuyu kaybettik.

Yönetimin bir bildiği vardır bekleyip göreceğiz.

Yeni oyuncu beklerken,en iyi silahımızdan biri kar yapmadan satıyoruz,enteresan bir olay,yönetim kendini zor duruma soktu Şimdi,yıldız beklentisi kaçınılmaz oldu,sadece birtane tüm gelecek yabancı oyuncular için.

Yazıklar olsun söylecek laf bulamıyorum şoktayım.TSL'nin en iyi oyuncusu gitmiştir beyler,artık yerini zor doldururuz.

Abicim senin rakamlardan haberin yok. Sen fm oyna, bu yaşta senin için bire birdir.

Ne fmsinden bahsediyorsun en az senin kadar olgun değilsem fenerli olayım ben ewde yatan gezip tozan çocuklardan değilim lisanslı sporcuyum gidiyorum antremanımı yapıyorum geri kalanınıda marketimizde geçiriyorum dükkanla uğraşıyorum elimden geldiğinden fazla babama yardımcı oluyorum soba başında büyümedim ben kendimi bildim bileli okul dükkan ew arasında gidip geliyorum ve şikayetçide değilim çocuk muamelesi yapma bana boyum 1.80 kilo 70 1993 12 doğumluyum ama 1 aydan büyük gözükmim diye 1994 1 1 yapmışlar akıl yaşta değil baştadır ustam kimseyi küçük görme

Yönetime sallayanları kaydettim aklıma. 2 tane iyi adam gelince sakın bravo yönetim demesinler. :)

adnan polat ıstıfa dıyorum .sezon basladığında da bu sozlerı duyucaz. haldun ustunel baskan olsun bakalım neler oluyor

Ribery olayıyla hiçbir ilgisi yoktur bunun. O olay tamamen yönetimin basiretsizliğidir, bu ise ticari faaliyetlerin kaçınılmaz sonuçlarından biridir.

7 milyon €'ya hem de taksitle aldığın adamı 8 milyon €'ya sattın güzel bir alışveriş bence. Transfer yapmak için oyuncu satıyor demişsin. Ya ne olacaktı para ağaçtan mı toplanıyor. İşine geldi mi satarsın işine geldi mi alırsın bu işler böyle. Çok da duygusallığa yer yok. Üstelik daha kimin geleceği de belli değil. Ne biliyoruz daha iylerinin alınmayacağını... Bekleyelim görelim, önünde sonunda açıklanacak nasıl olsa...

Kim diyor alakası yok diye.

Ribery'nin futbolu zevk veriyordu, izlemeye doyamıyorduk.Aynısı Keita için de geçerli.

Bu adamı bir sene izleyebilmek adam koyuyor:mad:

Kardeşim benim bütcem 5 milyoncuk deyip , sonra ortasahaya 2 adam alıcaz deyip sonra Keita'yı satmak?

Nedir bu?

Biz anadolu kulü değiliz kardeşim.Yeni stad yapılıyor,yıldız katacağına yıldız feda ediyorsun böyle şey olmaz.

Keita'yı 10 milyondan aşağı kim sattıysa pazarlığı kim yaptıysa Allah akıl fikir versin :mad:

İkiside keyif veriyor diye aynı tip kategoriye giremez.Bizde Messi'nin karşılığı Arda'dır.

Peki niye oynamıyor hocam bu Arda bazen sinirleniyorum şişirdiler iyice bunu diyorum sonra geçmiş maç özetlerine bakıyorum ulan niye adam gibi oynamıyorsun diyorum bu adam oynarsa işte ciddi ciddi dünyanın en iyi topcularından biri olur ama bence Messi Ronaldo gibi değil Xavi gibi

eğer 2012 kriterlerini yerine getiremez isek transfer yapamayız. külübün borç-alacak dengesini kurmak zorundayız , bu sene küçülme senemiz.

Geri
Üst Alt